Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford GT v rukou ladiče Edo Competition

17 komentářů

Je to proste nadhera.....
Ked myslis...
Ameriky nemusim....ale tohle je skvost! :yes:
Pre koho ako, ma to zaujimave detaily, ale ako celok sa mi to nepaci, nema to take tie ladne tvary a krivky, alebo predne svetla sa mi vobec nepacia, vyzera ako keby mal o 20 rokov viac.
Tohle je retro na GT 40, kterou nasazoval Ford v polovině 60.tých let ve skupině GT proti Ferrari. A taky ho nakonec porazil. A tu GT 40 designoval Michelotti. Takže to nemá o 20, ale 40 let víc.
No prosim, takze moj osobny dojem nebol chybny... ja osobne nemam rad taky retro styl.
je to ta největší krása,která se může po 4řech kolech po silnicích pohybovat,Ford GT,ach nádheraq,ve svém žebříčku ho řaqdím ještě nad Aston Martin DB9,Cadillacu XTS a Corvettky Z06 😄
:yes:
suhlasim, ze Ford GT je jedno z najkrajsich sportovych aut na svete a moze sa smelo postavit vedla znaciek ako Aston Martin, ale ci by som ho zaradil nad AM... ...hmm.. ...neviem... ...musel by som ich sucasne vidiet nazivo pekne vedla seba...
da_b0mb
tak to preju hodne stesti 😉
😄
:yes:
Příjde mi to jako blbost ten kryt na motor, jako jakou tam má funkci kromě serepetičky a zbytečnýho závaží to mi teda vysvětlete. Jinak Ford GT, sem se jednou dočet, že pro jeho vzhled byla inspirací jedna Lola. Podoba je velká ale kdo byl první doopravdy si netroufám tvrdit.
>😒] super moc krasnej kocar na nedelu >😒]
To ozaj vela tých úprav neporobili na fom GT-čku... :no:
A ked tak...klasika..."sériovka" je aj tak podla mňa najkrajšia...., a tie 0,2sekundy tam asi nehra taku velku rolu..kedže "sériovka" má 0-100km/h za 3,9sek. ... :yes:
:yes: :yes: :yes: :yes:
dosla do BA v ramci.. oneho.. Gumbaaalu 3000 😊)) PARADA TO VIDIET.