Novinky
0
Asi jsem slepý, ale nikde nevidím tu dvojitou koncovku výfuku, zato jakási obyčejná trubka se tam podle fotek dá nalézt, jinak dobrý počin ze strany Fordu, takový firemní tuning
0
vždyť to popisované auto zezadu nevidíš ! Zezadu je zobrazený sice také Transit, ale jeho menší varianta Conncept.
jj, to neni vubec zle ale privytal bych to spis jeste s druhou radou sedadel... nacpat kolama, boardama bagazi a valit v 5ti nekam.. luxus...
:-! Tyhle sport vany si určitě nikdo nesplete s Viperem nebo Mustangen,takže vůbec nevim kam těma pruhama Ford míří.Zevnitř to vipadá jako docela slušně a pohodlně.Ale o karosériji se to říct nedá(trochu si to protiřečí)-celkem netradiční spojler(na van)a potom docela pěkně navíc i prakticky hledí ten plíšek na podvozku,což se o těch plastovejch lištách,nárazníkách,blatníkách říct nedá(jesli to má bejt tuning).Protože tuning a pračtinost zas tak dobře skloubit nejde,pokud chci převážet prkna,cihli nebo nářadí určitě si nekoupim tohle auto.Chtěl bych vidět poštu,jak jezdí s touhle károu.Ale policii,hasičům,záchrance by se to mohlo hodit prože rychlost potřebujou.Já jakožto obyčejnej smrtelník jsem tohle auto pochopil jen s těží.
kdo chce vidět sportovní Tranzál,nechť shlédne tohle
youtube.com/watch?…
youtube.com/watch?…
Sériový Ford Transit 2,5D na Nurburgringu pod packama šikovné testovací jezdkyně Sabine Schmitz 😄
pak budete paranoidně zírat to zpětnýho na každou dodávku 😄
youtube.com/watch?…
youtube.com/watch?…
Sériový Ford Transit 2,5D na Nurburgringu pod packama šikovné testovací jezdkyně Sabine Schmitz 😄
pak budete paranoidně zírat to zpětnýho na každou dodávku 😄
NO sam s trandakem jezdim jako Sabinka, a staci mi diky sprevodavani to hodne osobakum s prazdnym nandat, tak do 160 to tahne pakne i s cca +-90KW.
At to prodavaji i v CR kupa lidi by to koupilo.
At to prodavaji i v CR kupa lidi by to koupilo.
Líbí se mi takové excesy...opravdu. Mám rád neobvyklé dodávky a myslím, že je to v tomto aji hezčí jak Transporter v úpravě. Povedlo se :yes:
kdepak se nachází ta druhá koncovka výfuku?! 😲
No, udelaly i ostrejsi dodavky u Forda... >😒] Dnes je asi jednickou Mercedes Sprinter 318CDI nebo 324. 3L 184 a 3,5L 220 koni... :-! Barevne pruhy umi dnes kdokoliv, ale udrzet takovou splasenou boudu na silnici jen profik jako ta Sabine...
no naco bolo toto dobre? by som chcel vidiet ludi, ktori robia vo Forde na marketingovom oddeleni.....