Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz C 63 AMG a nové kombi třídy C

26 komentářů

Ja v tom gulas nevidim...je to opravdu o dynamice, ale to prece rekl uz Radar...vzdyt se v podstate shodujete, takze tomu krapet nerozumim ty lehky rozepri...krom toho - G, GL, ML a R jsou taky dynamicteji odladene modely!!!
Špatně jsem se vyjádřil. Mělo tam být Mercedes "C" 😉
6,3 amg už má uzaverku dif.takže dřive to drželo jen na esp ,ale ted uz to bude trosku jina kava.
sorry vzal jsem to na rychlo uz to vidim ta maska avangarde
jsou jich hromady...cokoliv se znáčkem AMG 😄
Ty znáš nějaký Mercedes, který by doopravdy stačil na BMW M3 ? Aspoň na tu starší generaci ? >😁 Srandisto
Nevím, je v tom guláš...G má třeba taky v masce, GL taky...spíš jde o moderní trend proto, že hvězda v masce vypadá dynamičtěji, hvězda na kapotě reprezentativněji
Nejlepsi vysvetleni byva to nejjednodussi. I tady tomu tak je.
Neni to zadna novinka, MB uz leta maji hvezdu jak v masce tak nad ni. Rozdil jen je v tom jak znacka zaradi model. Hvezda v masce je u sportovne orientovanych modelu, tedy SLR, SL, CL, SLK, CLK, A a B, kdez to u limuzin je hvezda nad ni(S, E, C), nova W204 je "prukopnikem" u znacky, vybavy classis a elegance maji hvezdu nad ni a jsou tedy brany jako limuziny, avsak avantgarda a AMG maji a budou mit hvezdu v masce, nebot se hlasi ke sportovne ladenym typum. :yes:
V BMW M3 je motor 4,2? A proc BMW v nove generaci zvedlo objem o litr? Musim souhlasit s Benzem 😉 Jinak at zije nemecka provenience, vzdyt jsou to vsechno nadherna auticka 😉 😉 😉
Muzes mi ukazat to kombi v classic ci elegance vybave, ja ho nejak nevidim 😉
Obsah níčím nenahradíš :yes: :-!
Obsah níčím nenahradíš :yes:
hm M-B neumi udelat treba 4,2l s vykonem 309kw jako BMW M3 nebo AUDI RS4 mercedes musi proste mit nakej podelanej sestilitr tenhle motor parti so cls nebo cl ale ne do cecka chlapci ze Stuttgartu by se meli zamyslet
[odkaz] 😄
Veď sa trochu upraví riadiaca jednotka a problém vyriešený - a aj tuneri zarobia 😄
Topgear nějakou tu srovnávačku udělá, o to strach nemám 😄
youtube nám to za pár dní určitě ukáže... 😉 pořád nejsem přesvědčený, že ten "miniviper" bude tak dobrý.
...někteří jsou dál ale tenhle medvídek je všechny zadupe do země. 4x4 by se mu hodilo, o tom žádná.
Tak fajn, máme 6.3 už i v Céčku. Hurá, sláva! Kdo,další?
Při rozjezdu se rozsvítí ESP a zůstane svítit dokud se to nedostane na cestovní rychlost...Co teprve na vodě. Určitě mi dáte za pravdu, že v této třídě jsou někteří dál.
Tak fajn, máme 6.3 už i v Céčku. Hurá, sláva! Kdo,další?
Při rozjezdu se rozsvítí ESP a zůstane svítit dokud se to nedostane na cestovní rychlost...Co teprve na vodě. Určitě mi dáte za pravdu, že v této třídě jsou někteří dál.
osobne si myslim, ze vykon bude o neco snizeny, ale ne tolik. Tipuju to na 350 kw. Jinak by tam mohli dát klidně 5,5 V8, který by v pohodě dostali minimálně na nějakých 320 kw a ještě by na tom výrazně ušetřily.
měli by ten motor 6.3 V8 nechat otevřenej jako je v ML, E nebo S class...to by si BMW a Audi mohli jít hrát na pískoviště...
Doporučuji přečíst článek ještě jednou 😉
Cečko je opravdu diktát a 63 AMG by melo byt ve 4matic a to bude teprve top , jinak nechapu co tady dělá foto toho kombi v classic nebo elegance výbavě. :-!
Opravte to prosim, kle mi to oci... 😄
Céčko je špička ve své třídě,63 to jen potvrdí :yes: