Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën C4 Sedan vstupuje na trhy v Latinské Americe

19 komentářů

marianek
Az jsem se lekl. Nejdriv, podle te strechy jsem si myslel, ze to snad bude prevleceny Passat. Francouzi design umi, ale toto je nepovedene, az moc nemecke. Interier, jak uz u Citroënu zvykem je na pohled moc vydareny.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
marianek
Nastesti to drevo je matne. Osobne drevo v interieru ra nemam, ale toto je aspon trochu jine.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Netárajte! Trepete dve na tri! Auto vizerá pekne. C4 samotná sa mi páči ale tento sedan je ešte krajší. Neznášam ked hladáte vždy niečo načo sa čo podobá! Bud sa páči auto alebo nie!
Diable
Súhlasím! :yes:
Tresky plesky.
VDC
dakujem, C4 uz nikdy viac !! :no:
Hawke
Celkově se mi ten zadek docela líbí, ale z bočního profilu je to podle mě dost tragický... Zdá se mi to až moc "naroubovaný"...
Klaudius
Videl si uz niekedy Thaliu, alebo Polo Classic? 😉
Hawke
Jo, viděl... Tam to taky působí jako pěst na oko... 😄 Přidal bych i Fabii sedan... I když na "Clio sedan" to asi nemá... 😉
Jedina vec ktora sa s tak nepodareným autom da spravit je ho poriadne osrať! No este by som mozne aj trocha fekalii hodil do nadrze , nech to ide poriadne.
Tak som sa uz dlho nezlakol >😁 >😁 >😁 >😁
No tragedia :no:
Ano přátelé, neuvěřitelné se stává skutkem, titul nejhnusnější sedan na světe, dosud bezkonkurenčně okupovaný thalií se zřejmě bude stěhovat. Ale ne daleko ve Francii zústane😄
Bolest...Urcite to nie je "konkurencia" Thalii. Toto je nahodou pekne auto a od Thalie ma daleko...chytrak jeden...
Klaudius
V nasich zemepisnych sirkach by bolo ovela lepsie kombi, s tym nejak velmi meskaju. Xsara je uz vypredana a C5 uz prilis velke. Nevytrhne to ani Xsara Picasoo v akcii...
Moc se mi líbí, škoda že se neprodává i u nás ;-\ Šel bych do něj... Takovej C6 junior
V autosalonech Citroen v Praze už poutače na sedan jsou, takže uvidíme kdy bude i u nás 😄