Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 500: prvních 500 exemplářů možno rezervovat

21 komentářů

auto je to pěkné nápad taky ještě se uvidí co cena, dřív to bylo lidové auto ale .... ? bral bych černého s bílou střechou - mňam 😃))
😄 Itálie je zřejmě zemí, kde včera znamená zítra... >😁
Dnes som videl dva na návese z Polska. Žltý a biely. Baculaté vo veľkosti Pandy. Veľmi pekné.
GTI
Chce to samozřejmě číslo - 500. Ostatně, vždyť to znáš ze své praxe, mrkni do garáže, možná budeš mít na přístojovce svého děla plaketu - c.k. 105, nebo 120? 😉
"bouchači" maj dokonce 130 a ten NEJ-IN aj 135
Jedna plaketa střídá druhou. 130 nebo 1,9 TDi. Stejní lidé, jiná doba.. Těch se nová 500 netýká, ta je pro srdcaře. :yes:
Dinar
Moc nechápu, proč by zrovna kardiaci měli jezdit pětistovkou. >😁 😉
Enzo
Protože si můžou vyrvat budík z těla, jízda pro ně bude takovej zážitek, že už ho nebudou potřebovat >😁
tak to máš asi problém s chápavostí. >😁
"bouchači" maj dokonce 130 a ten NEJ-IN aj 135 .
Pierro
Tak se už moc a moc těším až uvidím tohodle brouka na silnici. Manželka je z něj celá paf, takže je dost možné že se ocitne i v naší garáži. Jen se obávám aby pětistovka nebyla za 500. Kapříků...😄)
Tak s 1,3JTD v plne palbe a s nejakzma individualizacnima serepetickama klidne 😉 Zaklad bych videl tak na +/- 250 podle rozsahu vybavy. Manzelce bude urcite sluset 😉
Tak s 1,3JTD v plne palbe a s nejakzma individualizacnima serepetickama klidne 😉 Zaklad bych videl tak na +/- 250 podle rozsahu vybavy. Manzelce, a nejen ji, bude urcite sluset 😉
Pierro
Moje drahá polovička nejdříve pošilhávala po Miníku. Jenže ten se pohybuje cenově trochu někde jinde a já nejsem z těch kovbojů, který vysázej na dřevo osmset tyček a neucvrnknou si z toho do gaťjek. Takže tenhle malej retrokrasavec se nakonec ukázal jako zajímavá a hlavně levnější alternativa. Uvidíme jak bude vypadat naživo a hlavně jak pojede. Pak padne rozhodnutí. 😉
Ghostyx
Krasny auticko, krasna hracicka pro manzelku/pritelkyni... :yes: :yes: :yes:
Sleeper
Proč pro manželku? Já, ač nejsem žádné tintítko, bych si ho šel hned koupit..... Bravo Fiat ! :yes:
flipco
:yes: :yes:
Teď jsem konečně doplatil leasing a poohlížím se po něčem novém a pětistovka mě dostala. Ještě zkusím co to umí a šel bych do toho.
Co vedlo Fiat k reinkarnaci "pětistovky" netřeba dlouho dedukovat.Pod tím číslem nelze hledat obsah v ccm,natož délku v cm a to již nemluvě o kW ne to už o Nm.Prostě nostalgicky se máme vrátit k něčemu ,co vypadá mile a v té které době má najít místo.A já si myslím,že opět ZABODUJE.
Co vedlo Fiat k reinkarnaci "pětistovky" netřeba dlouho dedukovat.Pod tím číslem nelze hledat obsah v ccm,natož délku v cm a to již nemluvě o kW ne to už o Nm.Prostě nostalgicky se máme vrátit k něčemu,co vypadá mile a v té které době má najít místo.A já si myslím,že opět ZABODUJE.
parada!fiat je super.jedina automobilka,ktora ma skvely design a techniku za rozumnu cenu.a komu sa nepaci,nech si kupi skaredy roomster,al.fabiu..