Novinky
tohle půjde na dračku, to vám garantuju!!! samozřejmě že v zaprděně buranské čr, kde je za nejlepší automobil považována oktávka, protože ... "má kufr jako kráva, a v turbodýzlu rve asfalt, vole" ... to lámat rekordy nebude a to je pro těch pár lidí s vkusem jenom dobře!!! >😁
Je to ten typ auta bud jej nenavidis nebo milujes ... verim, ze bude mit mnoho zakazniku s porovnanim s novou Microu!
no neviem neviem,u nas aj v cz pojde micra na dracku si myslim,lebo je to obycajne nudne auto,dizajn ako z 1997 a sused ti to nebude zavidiet.
ak bude cena okolo 12 000 eur,bude sa predavat velmi dobre.
juke bude u nas velmi zriedkavy,co ma trosku tesi,lebo mam zalusk na neho,alebo na cube.
v zapadnej europe,kde su predsa len uz omnoho dalej,bude aj juke peckou :yes:
ak bude cena okolo 12 000 eur,bude sa predavat velmi dobre.
juke bude u nas velmi zriedkavy,co ma trosku tesi,lebo mam zalusk na neho,alebo na cube.
v zapadnej europe,kde su predsa len uz omnoho dalej,bude aj juke peckou :yes:
Fantazia,ziadna nuda,sviezi vietor.
Mainstreamu sa logicky nepaci,kedze to nieje uhladena nuda,aka tu vychadza 5-6 rokov bez zmeny.
Fantazia,paci sa mi,velka dilema,ci juke alebo cube.
😉
Mainstreamu sa logicky nepaci,kedze to nieje uhladena nuda,aka tu vychadza 5-6 rokov bez zmeny.
Fantazia,paci sa mi,velka dilema,ci juke alebo cube.
😉
a co ty galusky na tom? rozhodne bych tomu dal sirsi kola.. vypadal by hned lip :yes: ale s galuskama nevim nevim 8-s
je to hnus.Fuj!!Jak se to někomu může líbit.Z toho auta je mi na zvracení!! :no: :no: :no: :no: :no:
Nechápu jak tady můžete srovnávat tenhle děs s VW.Nechápu co se vám na VW nelíbí.Ta kvalita a solidnost?
Blíží se jaro, tak zkus ten čurbes ze sebe vyklidit!
Mercedes 2,2 DCI plus hybrid = 165 kW (2011)
Hyundai 1,7 CRDi plus hybrid (právě představeno v Ženevě)
Opel (právě představeno v Ženevě, systém převzatý z Ampery, akorát že s dieselem)...
:yes: