Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Nissan Juke – Nový crossover se předvádí

27 komentářů

R32
No neviem, tá snaha byť za každú cenu iný a originálny je občas viac na škodu... ;-\ Príde mi to ako Multipla od Fiatu, pár ľuďom sa to zapáčilo tak ju kúpili a potom ground zero. Interiér klasika Nissan - plasty kam sa pozrieš.... ja tomu autu dávam :no:
acALIEN
Narozdil od Multiply, se mi pri pohledu na tohle nechce zvracet, ale smat, coz neni az tak spatne, prijemne oziveni silnic, kdo se ma porad koukat na ty usedle tvary koncernu VW...
lamal
design je podla mna dost kvalitny, nieje to praveze nic za kazdu cenu, na ceste budu pri tom ostatne auta ako seda konfekcia ako pri murane ci infiniti...a este ten design aj vydrzi 😉
Ada je zase tady
To je opravdu blby design, to se bude fanouskum koncernu rendlik a syn libit. :no:
kdyby se Rencek nevyráběl, tak Ty si ho snad vymyslíš, aby jsi měl o čem psát, :no: :no:
pelikoš
jednou v létě,když byl ještě mladý,ho při autostopu zřejmě znásilnil na lesním palučku nějaký řidič renaultu a od té doby... >😒] >😒] >😒]
Aspon si to auto vsimnes,nie ako u VW prejde okolo teba a ty nevies co to za sunku bolo.Okrem tych smiesnych svetiel a la Yeti by som dal :yes: Interier,klasika od Nissanu,proste za 1+.
pelikoš
minimálně se musí dát nissanu :yes: :yes: :yes: :yes: palce nahoru 😉 a co potom ten agregát 1.6 turbo-wow...
Bruno Ferari aliaz Mike Gaucher
Jen v tvém srdci a mysli je absurdistán.
Blíží se jaro, tak zkus ten čurbes ze sebe vyklidit!
pelikoš
folksvágn má jako bambusovou rohož...to jako jiný auta nemají plastové přístrojovky?
WinDiesel
Vtip je v tom že Nissan nic neriskuje, je to doplňkový model ke Kaškaji - prostě vůz pro mladší generaci - a to je zacíleno dobře.
Subaru.in
Presne tak! :yes:
WinDiesel
Zaznamenal jsi? Již 4 dieselové hybridy (nedávno jsem se o tom bavili)😒br /> PSA 2,0 HDI plus hybrid = 147 kW (uvedení konec 2010)
Mercedes 2,2 DCI plus hybrid = 165 kW (2011)
Hyundai 1,7 CRDi plus hybrid (právě představeno v Ženevě)
Opel (právě představeno v Ženevě, systém převzatý z Ampery, akorát že s dieselem)...
:yes:
twistedTSD
vosovčelák
tohle půjde na dračku, to vám garantuju!!! samozřejmě že v zaprděně buranské čr, kde je za nejlepší automobil považována oktávka, protože ... "má kufr jako kráva, a v turbodýzlu rve asfalt, vole" ... to lámat rekordy nebude a to je pro těch pár lidí s vkusem jenom dobře!!! >😁
lamal
Subaru.in
Je to ten typ auta bud jej nenavidis nebo milujes ... verim, ze bude mit mnoho zakazniku s porovnanim s novou Microu!
salamoon
no neviem neviem,u nas aj v cz pojde micra na dracku si myslim,lebo je to obycajne nudne auto,dizajn ako z 1997 a sused ti to nebude zavidiet.
ak bude cena okolo 12 000 eur,bude sa predavat velmi dobre.
juke bude u nas velmi zriedkavy,co ma trosku tesi,lebo mam zalusk na neho,alebo na cube.

v zapadnej europe,kde su predsa len uz omnoho dalej,bude aj juke peckou :yes:
salamoon
:yes: :yes: :yes:
salamoon
Fantazia,ziadna nuda,sviezi vietor.
Mainstreamu sa logicky nepaci,kedze to nieje uhladena nuda,aka tu vychadza 5-6 rokov bez zmeny.

Fantazia,paci sa mi,velka dilema,ci juke alebo cube.
😉
twistedTSD
mne se proste nelibi, takova obluda to je 😄
ryman
a co ty galusky na tom? rozhodne bych tomu dal sirsi kola.. vypadal by hned lip :yes: ale s galuskama nevim nevim 8-s
CIZEK
je to hnus.Fuj!!Jak se to někomu může líbit.Z toho auta je mi na zvracení!! :no: :no: :no: :no: :no:
petansoudce
tak si ten vuz nekupuj trobo,když se ti nelíbí
CIZEK
Nechápu jak tady můžete srovnávat tenhle děs s VW.Nechápu co se vám na VW nelíbí.Ta kvalita a solidnost?
pelikoš
hlavně ta NUDA!!!
CIZEK
lepší nuda než HUMUS!I když já ve VW vidím německou solidnost.