Novinky
Byl jsem v Ženevě taky a při mých 186 cm jsem nezaznamenal ani to nejmenší omezení vepředu... S60 je velice pohodlná a prostorná 😄
se přiznám, že tedy jsem jako kombíkovej, takže přesto, že je tohle krasavec, těším se na tu V60 nebo V50 nebo jak se to bude nakonec jmenovat. Interiér za 1 😉 :yes:
Strasne me zklamali tema motorama ;-\ Same oturbovane babky. I kdyz jsem to ocekaval, ze to tak dopadne. Me by se tam libil nejaky 2,4 nebo 2,5 atmosferacek. Nastesti to nejsou CR, a neni to jako u jednoho znameho vyrobce turbo s motorem, ale motor s turbem.
Za kylklopa malej oscar autorovi 😄 :yes: Zajímavé, že opakovaný pohled (po cca měsíci) už není tak znervozňující jako prvni dojem, v tomhle můžeme jistě více věřit Volvu, nežli své estetické vyspělosti.
V předchozí šedesátce sice také moc místa nad hlavou klasickej zprůměrovanej eurodrzek (nad 180) neměl, ovšem v článku uvedených napoleonských 170 jako maximum uživatelsky možného? Nejedná se o kilogramy? 😉
Šedesátka výborně doplňuje německou střední prémii. Volvo je dnes jediná (srovnej např. s portfoliem Alfy Romeo) automobilka, která dokáže v nejfrekventovanějších segmentech držet krok s Německým prémiovým triem. Svým pojetím (akcent na vnitřky a na bezpečnost, umění designu) tak může být dokonce ideálem v podobě čtvrtého do hry.
Vizáží bych dnes šedesátku řadil jako dvojku hned za Mercedes-Benz C-klasse. Motory jsou dobré, zejména D5, a poté, co jsem minulý týden zkusil modernizovaný automat v XC70 můžeme S60 považovat za mistrovský kousek evropské prémiové produkce ve střední třídě.
P.S. Cena bude jistě pod milión. Na nic nečekej, a pokud máš vkus, cit pro tvary, pro materiály a pro barvy, víš kam jít. Za jízdy ti kamera bude monitorovat nejhezčí holky v ulici, co více si za volantem přát?
BRAVOLVO :yes:
V předchozí šedesátce sice také moc místa nad hlavou klasickej zprůměrovanej eurodrzek (nad 180) neměl, ovšem v článku uvedených napoleonských 170 jako maximum uživatelsky možného? Nejedná se o kilogramy? 😉
Šedesátka výborně doplňuje německou střední prémii. Volvo je dnes jediná (srovnej např. s portfoliem Alfy Romeo) automobilka, která dokáže v nejfrekventovanějších segmentech držet krok s Německým prémiovým triem. Svým pojetím (akcent na vnitřky a na bezpečnost, umění designu) tak může být dokonce ideálem v podobě čtvrtého do hry.
Vizáží bych dnes šedesátku řadil jako dvojku hned za Mercedes-Benz C-klasse. Motory jsou dobré, zejména D5, a poté, co jsem minulý týden zkusil modernizovaný automat v XC70 můžeme S60 považovat za mistrovský kousek evropské prémiové produkce ve střední třídě.
P.S. Cena bude jistě pod milión. Na nic nečekej, a pokud máš vkus, cit pro tvary, pro materiály a pro barvy, víš kam jít. Za jízdy ti kamera bude monitorovat nejhezčí holky v ulici, co více si za volantem přát?
BRAVOLVO :yes:
taky se na něj moc těším na živo (na kombíka samozřejmě ještě víc, to je přece to pravé Volvo 😉 )
chybí mu už jen jedna funkce - automatické zatroubení na dámy které se z nějakého podivného důvodu za ním neotočí dobrovolně. Automatika už pohlídá před splašenými dětmi a důchodci skákající do dráhy jakoby byly na bazéně v Podolí, druhá mašinka přibrzdí za ohlížečem ve voze jedoucím před tebou který holt kvůli výhledu musí prudce přibrzdit, pohodlíčko na palubě je už v základní výbavě.
Už jen na to mít.... 😐
Takže nezbývá než makat, mrskat, zrát >😒]
chybí mu už jen jedna funkce - automatické zatroubení na dámy které se z nějakého podivného důvodu za ním neotočí dobrovolně. Automatika už pohlídá před splašenými dětmi a důchodci skákající do dráhy jakoby byly na bazéně v Podolí, druhá mašinka přibrzdí za ohlížečem ve voze jedoucím před tebou který holt kvůli výhledu musí prudce přibrzdit, pohodlíčko na palubě je už v základní výbavě.
Už jen na to mít.... 😐
Takže nezbývá než makat, mrskat, zrát >😒]
😄 Ty ceny jsou (budou) letos výborné, jak jsem tu někde psal - nekoupíš letos, nekoupíš nikdy... Umírněná verze bude jistě hluboko pod milión, a to je tedy píseň... Ano, kombík (prostornější než bez nástupce staré V50) bude jistě mistrovskej kousek.
Tedy... pozor, zrát, ovšem nepřezrát... 😄 :yes:
Tedy... pozor, zrát, ovšem nepřezrát... 😄 :yes:
Design karoserie je vydařený, opravdu skvělé proporce. Bohužel interiér je amerického typu, takže vypadá velmi zastarale a lacině a kdejaký Passat nebo Octavie ve vyšší výbavě jej hravě strčí do kapsy.
exterier je peknejsi nez u predchozi verze ale interie je velmi povedeny a rozhodne ho octavie nebo passat nestrci do kapsy tady jde spis o to jak kdo ma svuj vkus ja davam 9 z 10bodu moc pekne to udelali !
Já to tedy vidím přesně opačně. Venek je ňáký divný, zato interiér za 1*. Konečně interiér, který je pěkný a účelný zároveň. Asi by mi americký typ seděl více, nějak mi ti Evropani přijdou zbytečně extravagantní, na některé je pak za pár let hrůza pohledět.
nemate nekdo info o cenach pro dane motorizace? byt v eurech?
Inak proti Volvu nič nemám a veľmi sa mi páči... 😉