Novinky
vypada to opracdu dubre ta moda neni spatna delat to jako cross ale musí to trochu i fungovat at to není jako u roomster scout plast a nic víc tady to aspon zvedli :yes:
Vypadá to super. Něco takového se dalo čekat, protože francouzi v tomhle směru trochu zaspali. Každopádně to vypadá, že mají našlápnuto správným směrem. Tohle auto bude určitě hodně krásné. Ostatně jako všechny poslední citroeny. Vypadá to, že se citroen konecně zase našel.
Citroen a krása? Francouzský šuplík a spolehlivost? SUV a dvoukolka?
Dobrý vtip... >😒]
Dobrý vtip... >😒]
Ha Ha..Vlastním C4 a na nespolehlivost teda nedadávám 😄Nevím Ado čím jezdíš ty ale já jsem vysmátý citroenář.. >😒]
ty si dobryy blbecek podla coho sudis???moj oco ma Lagunu ja mam Citroen C5 a zijeme si krasne a stastne.....za to moj brat ma Alfa Romeo 156 a je s tym castejsie v servise ako s nami v krcme....takze kym neodskusas tak drz hubu a krok :-!
Taky vlastnim Lagunu, konkretne benzinovou verzi Grandtour 2.0T, r.v.2003, jsem prvni majitel a ted mam najeto temer 150 tacu a jsem s tim max. spokojeny na rozdil od nekterych jinych tzv. "spolehlivych" znacek, ktere jsem vlastnil v minulosti a ktere radeji nebudu jmenovat, abych tady nekterym obhajcum "superkvalitni" skopcacke a jine produkce jaksi nenadzvednul mandle... >😒]
[odkaz] Tak a je tady Renault SUV 😉 :yes:
P.S. Všimli jste si těch peugeoťáckých kol? >😁