Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

World Car of the Year 2007: Lexus LS 460

122 komentářů

Pokud v LEXU nejezdíte, je bezpředmětné psát sem Vaše názory... |Dokud nezkusíš nepochopíš ... sry 😉
>😒] pre tvoje rozsirenie obzorov Toyota vyrada Lexus
predstav si ze tak isto sa da buchat v medvedovy aj v sedme😊))
To jo Lexus je kvalitka... sám sem se o tom přesvědčil... Najeto 1300km a kastlík chrastí a vrže a když se zavírá tak je to horší než snad... no horší jsem to nikde neviděl.
www.sweb.cz/ace2/lexmov.3gp
skusim sa spytat inak.. v com zaostavaju😊)) alebo tu dalsi absolvent ucnovky ide mudrovat o technologickom naskokoku niekoho pred niekym??😊)) >😒]
>😁 :yes: :yes: :yes:
zajimalo by mě, v čem jsou daleko před nima....
To je pravda - nebudou. A zaplaťbůh, že nebudou. V určitých věcech jsou totiž daleko před nima a zpátky, jak jistě uznáš, postupovat nehodlaj. A to je fakt, který nezměníš ani kdyby ses na tu hlavu stavěl ty sám.
BaracudaJ
TT vyhrálo cenu za design 😉
japončíci nikdy nebudou mít na mercedes, i kdyby se na hlavu stavěli.....
Zkusenost s MB-S: velmi pohodlny vuz, ale bohuzel take velmi nespolehlivy. Petkrat mne odtahovali pro nepojizdnost.
Charger
Charger
hmmm...všechno 😄
Charger
chtělo by to neplést si kvalitu zpracování se spolehlivostí 😉 BTW: takový Opel ted s Merivou vyhrál ve spolehlivosti
Celkom pekne si to tu popisal, ale nevyhodnotil si, ze do coho by si siel ty, ak by si mal moznost a preco. Mimochodom tie porovnavacky boli vsetko terajsie modely, ktore su v ponuke na trhu dufam, inak by to nebolo objektivne, ak by sa porovnaval novy model s predchadzajucou generaciou inej automobilky. Ja som zase pocul same chvaly na to nove MB S, vraj ma aj lepsi system ako BMW s idrive, vraj super je to nocne videnie, ked staci mat zapnute iba obrysove svetla a na displeji vidno vsetko, alebo funkcia pre safe, ci tempomat a nastavenie vzdialenosti, kedy ma auto samocinne pribrzdit a az zastavit pred iducim autom, ak dosiahne kritickej vzdialenosti. BMW zase vraj vyspelejsie jazdi, ma lepsi podvozok.
Jenom omezenec jako ty může napsat takovou blbost jako "Tak pamatuj, v něm bude vždycky (vždycky) lepší to S-klase." přesně to o tobě vypovídá,o tvé neznalosti, neobjektivitě, ubohosti, i kdyby něco bylo tisíckrát lepší ale nebylo z Deutschlandu, tak je to stejně horší. Seš k smíchu, zamáčkni slzu a zvykni si na to Lexus is the best >😁
Netreba, aby ich doháňali, pretože už ich dobehli. Na kvalitu spracovania Japoncov jednoducho Nemci nemajú (okrem možno Porsche), ktoré sa kvalite vyrovnáva.
Myslím, že nebolo náhodou keď asi 4 krat po sebe bola značka Lexus vyhlasená za najkvalitnejšiu značku sveta a jedine v tomto roku Lexus predbehlo Porsche. No ako vidím Lexus si to opat nejako vynahradil ako napr. týmto úspechom. Gratulujem!
:yes:
Myslím, že niekt. z nás nemôžu stráviť, že neeuropska značka ako je Lexus sa stáva symbolom kvality, luxusu a spoľahlivosti!
Ano i já musím jenom souhlasit. Ať se šikmooký snaží jak chtěj, Němce v tomhletom oboru nedohoní.
Hale, bude lepší, když se vrátíš k omalovánkám a hraní si s kostičkama, to Ti prý docela jde. Do aut ale raději nekecej, protože to Ti naopak vůbec nejde - jsi mimo! Totálně!!! Komunikativnost řízení není vůbec o tom, jak dobré či špatné je dané auto, ale o tom, pro který segment trhu je určeno! 3-er má určitě komunikativnejší řízení než C-klasse, ale to neznamená nic o kvalitě daných aut.. to pouze znamená, že 3-er je zaměřen jinak než C-klasse
jedine porovnanie s s-class a 7mou. V nicom nezaostava, aj ked to na foto nevytera a nevyzera to tak ani na prvy pohlad interier je famozne kvalitny.. Tlacitkachodia s takou presnostou a tak presne definovanym odporom ze je to udivujice. ked stlacis cokolvek nevyda to "plastove" scak.. ani ked zaklapnes stredovu opierku. aj ta dokonca klze ako na akomsi virtualnom magickom vankusiku.. hrobove ticho.. v 30 130 alebo 180(viac som nesiel). MOtor silny tichy. Niektori novinari mu vycitaju ze ma max kruiaci moment posadeny vysoko. aqle to je len cast pravdy. podstatnejsie je ze v celom spektre otacok je vyska krutiaceho momentu na vlas rovnaka ako v sedme alebo sku.. len pre poslednych par Nm musis tocit o 1niekolko sto otacok hore. Subjektivne netaha o nic horsie ako konkurencia. 8stupnov ma svoj vyznamk. bohu prisaham ze nepostrehnes preradenie ani pod plnym plynom.. A je sranda ked po prudkom rozbehu ustalis rychlost a otacky padnu takmer na volnobeh a ty sa nehlucne sunies 140kou. Slabny.. podvozok je skor americky ako auropsky aj ked to by chcelo viac najazdit. A dotykovy disp. mi vyhovoval menej ako i drive v bmw. Ale aj tak sa tesim na hybridnu verziu,, ta bude o kusok dalej a nebude co riesit. Snad iba trochu otazny dizajn. A koolko som s nou nabehal? asi hodinku. ale na tieto subjektivne dojm to staci myslim
GTI
>😁 >😁 >😒] :yes:
V clanku se mimo jine pise : Mercedes-Benz se s novou třídou S vydal trochu odlišným směrem než v minulosti a udělal z robustní limuzíny sportovně vyhlížející luxusní sedan, který v některých ohledech více připomíná auto vyšší střední třídy. To redakce trosku prehnala ne ??? Sklasse a vyssi stredni >😁 >😁 >😁
marianek
A takto jsem reagoval: Prodeje VW Golf se stale snizuji, lide si uz zacali vsimat, ze to neni to nejlepsi ve tride. Ale i presto se prodavaji po milionech. Toto ale dela z Golfa tuctovku, ktera v zadnem pripade NEPATRI do premiovky (BMW1, AUDI A3, Volvo C30). Fiat Bravo take do premiovky nemiri. Myslim, ze Fiat chce s Bravem tam, kde je s Puntem. Na spici ve sve tride v prodejnosti a na to s timhle autem (podle toho, co jsme zatim videli) urcite ma.
marianek
Rad bych timto uklidnil rozcirenou vodu. Toto je prispevek "GTI" na ktery jsem reagoval...... Souhlas. P.S. je to trošku jiná cenová liga... a právě to "trošku" byť by zde šlo o cca 150 navíc velmi komlikuje rozhodování... Tedy alespoň doufám... V nižší střední je prostě problémem to, že na tak malé ploše nelze udělat parádičky jako ve střední třídě... také neodborná veřejnost prostě bere Golfa, FOCUS a BMW1 za porovnatelná auta... no, a ty premiovky přeci jen maj dotaženější tvary... které tedy strhávají potenciální zájemce. Bravo za 350... to by bylo na plecháčích a bez zpětnejch, ne? 😄
marianek
S timto nemuzu nez souhlasit. Bohuzel vetsina pritomnych v Lexusu ani nesedela a tudiz nevi o cem pisou. Timto se Lexus posunul na samy vrchol a preji mu, aby tam dlouho vydrzel.
Komunikativnost rizeni u S klasse je prazdna fraze- pravda zkousel jsem 'jen' AMG ale rizeni je tupe -je tupe presne tak jak tupe ho chce mit typ zakazniku kteri vyhledavaji tato auta -jedina zpetna vazba je ze ti neco tykajici se podvozku blika na pristrojovce, ale nijak te to nerusi 😉 Bohati kteri chteji zpetnou vazbu od volantu si koupi jinde -soude podle kamarada ktery ma rad MB, tak v postupnem vyvoji v case : S AMG- SL AMG- ted je u SLR -to by komunikativni rizeni mit melo (nejel jsem)..
marianek
Pisu zde pouze o autech se kteryma mam osobni zkusenosti. Nespivam ody ja jednu znacku, kterou ma otec v garazi. Nevynasim do nebe znacku, ktera si to nicim nezaslouzi. Navic na rozdil od tebe nepisu o autech o kterych nic nevim, ve kterych jsem se nesvezl. Jeste se mi tu nestalo, ze by me nekdo musel opravovat, pisu vecne (zase narozdil od tebe) a kdyz napisu neco chybne, priznam to. Mym snem je koupit si novy Shelby a udelam pro to hodne, aby se mi to povedlo. Tot o risi snu.
Lex je na tom vyrazne lip nez tebou opevovana nemecka auta delana ve skutecnosti v nemeckych fabrikach Turky. Nemecka kvalita uz neni takova jaka byvala a ma zhorsujici se tendenci -prave naopak jsou na tom Japonci a pokud se nepletu tak kvalita dostala nemecka auta tam kde jsou ted. Bude to jeste chvilku trvat nez Japonci presvedci vsechny skeptiky, ale kdyz uz bych si chtel vsadit na nemeckou znacku kterou budou Japonci tezko predhanet tak Porsche -BMW ani MB to nebudou -snobu ubyva...
GTI
Jasně, Marianku >😁 Hele, příště se drž víc při zemi. Dneska jsi se nechal unést až za hranice snů 😄 Jak trefně píše Alessio, internet dává některým "lexklassejedincům" křídla, viď... >😁 P.S. té větě, že by sis S-klasse nikdy nekoupil, té ovšem věřím dokonale... 😄 >😁 😉
GTI
Dík. Také přeji... a ať tě nepokaká beránek 😉
Tak to nevím o čem mluvíš nejsem sice majitelem nového S-klass ,ale měl jsem tu čest řídit nový Sko do Milána a naopak jsem nemohl věřit jak dokonale hlasové ovládání funguje a s jakou přesností , ale musím říci ,že před touto zkušeností jsem měl stejný nazor a co se týče dřeva na živo to vypadá o dost lépe a jinak z auta jsem byl uplně vyřízenej a S-klass se stal moji jednotkou a snem.Bohužel je mého šéfa
marianek
V Trabantu jsem se jako kluk s kamarady dost vyradil.
marianek
Potom tva babicka je velice objektivni. Co, ze je na WCOTY neobjetivniho?
marianek
Prekroutil jsi co jsem napsal. Jak si muzes precist, nepsal jsem me mych vozech, ale o firemnich. Domu bych si S-klasse nekoupil (duvody jsem napsal vyse). Sam jezdim v jinych vozech. 😉 Trabanta jsem mel pujceneho, kdyz mi bylo 18 a jeste jsem chodil do skoly.
Musim řici,že Lexus tentokrát ma o néjaké technologie navrh,ale rozhodne tomu vždy tak nebylo , když vyrostl na kopírovaní MB S-klass na starších modelech to je až trapně vidět a o interiéru ani raději nemluvím napřiklad totožný volant pouze s jiným symbolem nebo uplně totožné ovladače dnes už to zdaleka není vidět takže díky MB za vyškolení japončíku a hlavně do dnes se celosvětově nazyva Lexus japonský MERCEDES a vždy bych volil MB , ale samozdřejmě je to pouze moje chuť každý podle svého.
osobně mám radši knoflík než milion submenu u i-drive... 😐
Vždy bych volil S-klass at Lexus parkuje sam či ne. :-!
LS 600 hl je za třetinu ceny , protože dosahuje tak 30% ve všech směrech z MAYBACHU jinak bych Lexusu vytkl zastarale ovladaní - co funkce to knoflík oproti již dnešnímu standartu spolčený ovladač viz BMW ,MB.Sayonara
jo už to chápu...tak tě prostě mariánek podcenil, no >😁 >😁 >😁 😉
Sem to ale trubka...vínko je ze sicílie...mě se ty jižani strašně pletou. Mladé, osvěžující, lehké...k jídlu vynikající. Trošku jsem nepochopil to, co mariánek říkal špatně o tom golfu (nepamatuji si to) ale jinak mu nezbývá než závidět vozový park (samozřejmě, třeba jezdí trábošem >😁 . Internet je mocná zbraň.) BTW O.T. : byl jsem ve čtvrtek na FELu na přednášce zakladatele internetu (tehdy ARPANETU) pana Vintona Cerfa...sákra, to ale bylo zajímavé!!! Na netu se to někde bude válet i s překladem, doporučuji jako informěčně velmi hodnotnou kratochvíli. Veselé velikonoce!
😉
GTI
Není prémiovka, to snad, včetně Marianka, ví každej... Na tom bylo pikantní to, jak se tu Marianek (byl to jeden z jeho prvních příspěvků), snažil nám vnutít myšlénku (asi reagoval na nějakou mou hymnu), že Golf tedy rozhodně není žádná prémiovka... >😁 P.S. nahoře Mariánek píše, že střídá Lexe s eskem... osobně ho mám poměrně dost načtenýho (myslím mariánka) a proto mu píšu, že ho tipiju tak na 16. Let, ne kilo 😄 aby tu psal o životě a ne o svejch snech...
GTI
>😁 >😁 >😁 BRAVO LEXMARIANEK. >😒] Že se nestydíš ty kluku. P.S. Právě, na tom Golfu bylo kouzelné, jak ses nás pokusil přesvědčit, že Golf není prémiovka. to je asi takovej objev, jako bych se tě tu snažil přesvědčit tím, že Lex není traktor...
GTI
>😁 😉
Golf je prémiovka? Ajo...sobota večer... 😄 😉. Taky si jdu něčeho dobrého loknout...přivezli jsme mlaďoučké vínko z kréty, tak snad to bude stát za to 😄
A6 i BMW3 jsou výtečná auta...s tvými slipami bych je nesrovnával PS: ty už nenosíš tanga? >😁 😉
marianek
Jses zase uplne vedle. Ale na to jsme tu uz u tebe zvykli. Apropo, jestli jsi to jeste nezaregistroval, Golf neni premiovka. 😄 Cowboy nejsem, diamanty rad taky nemam a v aute nesnidam. Pisu o autech v MEM zivote. Mozna muj zivot je tvym snem, ala mas jeste cas. Chod pravidelne do skoly a uc se. Mozna ti daji u VW v PR praci, tady ji odvadis dobre.
jdi do * s tojotou
Charger
souhlasím 😉
Charger
a nejen to řízení, ale i úroven interiéru, podvozku a hlavně subjektivní dojem luxusu který z těch aut čiší. Lex je zato tišší, ale to až tak že místo abyste v něm slyšeli vzdálené pěkné ševelení motoru jako v S-klasse tak vás nejvíc ruší hluk od okolních aut! A to by mě pěkné sra*o
Charger
žeby cokoliv? 😉 WCOTY je objektivní asi jako moje babička
Celý Lexus vznikl jenom proto, aby konečně sesadil z trůnu Němce, ale pochybuju, Japonci dělají skvělá auta, ale chybí jim kreativita, a proto myslím, že Němci budou vždy o krůček lepší!!!
GTI
V každém testu, a že jich bylo, se dočteš, že například v komunikativnosti řízení je Lex daleko za BMW i S-klasse.
Ale, s tímhle na tebe nemůžu, viď. Jak píšeš nahoře, střídáš lexe v liché a esko v sudé dny >😁 pokud tedy tvůj šofér nemá zrovna chřipku... >😒]
GTI
Něděláš na lodi >😁 Já, že nás tu dokonale houpeš. Marianku, nezapomeň, že my, co tě tu čteme, registrujeme tvůj názorový vývoj. Není to tak dávno, cos tu někde tvrdil, že Golf není prémovka >😁 Tím jsi nás tu odboural takřka všechny. Dnes už ses dostal, koukám, do sfér diamantovejch kovbojů, co snídaj tu v S-klasse, tu v lexovi... Klid Marianku... zkus psát o životě, nikoliv o snech. Teď upřímně - dost jsem tu toho od tebe četl. Víc než 16 ti nedávám. Nemyslím kila, myslím roky 😄
Nie tak celkom, treba pozerat na to kedy sa auto uviedlo na trh a nie kedy sa kupilo, v tom je dost podstatny rozdiel, pretoze napriklad nova 7-micka pride az niekedy v roku 2009 a verim tomu, ze ak nebude uplne najlepsia zo vsetkych luxusnych limuzin prave v tom case, tak minimalne sa vyrovna LS, ci S. Momentalne, ak by som ja mal vyberat, tak sedmicku by som nebral, ale nielen preto, ze uz je podstatne starsia ako konkurencia, ale s lutostou musim napisat, ze podla mna vyzera najhorsie... ale verim, ze o 2 roky sa to uplne zmeni. 😉
marianek
Ukaz mi nejaky objektivni test.... Muze byt neco objektivnejsiho nez WCOTY?
Ja, na rozdiel od teba, by som neskákal pri víťazstve nikoho. Mňa tieto ankety nejako moc nezaujímajú a auto by som rozhodne podľa nich nevyberal.
Charger
>😁 asi těžko..pořád jsou o krůček pozadu- chtělo by si to přečíst nějaké objektivní testy S- klasse a LS. S klasse vítězí
Charger
žeby vtip roku >😁
Charger
nemel z hladu :no: Lexe nejsou ekologické jak dokázala nedávná studie která se zaměřila hlavně na ekologičnost výroby a v tom Lex propadl
marianek
Tento clanek je pouze dukazem toho, ze je nejen ze dohonili, ale i predhonili.
tak koněčně po desítkách let vyrobili Japonci něco, co může konkurovat Němcům
>😁 >😁 >😁
marianek
Jak jsem jiz napsal, koupili jsme je v 2006. Jde o stejny rocnik.
Hmmm, to bude zrejme ten isty problem, ako u mobilov hlasove vytacanie. Clovek musi plynule a rovnakym tonom povedat kontakt, inak to nefunguje. ;-\ A este jedna poznamocka... ked sa porovnavaju auta v rovnakej triede, tak treba porovnavat rovnake rocniky. To len na margo toho S verzus LS.
marianek
Ano, je to o tridu niz. Mam ale slabost pro Volvo a nikomu nevadilo, ze jsme vymenili drahe auto za levnejsi. Moc rad s nim jezdim. O nakupu Lexusu jsem nejdriv nevedel, ale dnes ho mam rad skoro stejne jako Volvo. Je s nim radost jezdit. To se ovsem o S-Klasse da rict take, ale jsou detaily, ktere mi jsou protivne. Jiz zminene drevene oblozeni a hlasove ovladani palubniho pocitace moc nefunguje.
Takze to bola este predosla generacia S a nie sucasna, ak sa dobre domnievam? Preto som aj pisal, ze o ake modelove rocniky u MB S a Lexusa LS ide, ale predpokladam, ze LS bude terajsia vynovena generacia? PS: Vymena S-ka za S80 je "postup" o triedu nadol. 😉
marianek
Zakoupeno do firmy v roce 2006. S-Klasse uz nemame. Vymenili jsme ho za S80 a jiz zmineny Lexus. Ani jeden vuz nebyl zakoupen v CR. Nikdy se mne nelibilo oblozeni drevem v podani MB. Moc se to leskne a ta barva je take uz archaicka. Pri svezeni s Lexusem se musim te lehkosti a vtipu pousmat. V S-Klasse, jakoby na kzdem tlacitku byla reklama rikajici "jsem nejlepsi, protoze jsem MB". Jak jsem jiz napsal, je to takove.....za kazdou cenu. Z nemeckych vozu mam nejradsi BMW, ale toho jsme nakonec nekoupili.
Mozem sa opytat, ze ake modelove rocniky to boli, velmi ma to porovnanie totiz zaujima. Tato diskusia ma naviedla k tomu, aby som si znova pozrel porovnavaci test medzi MB S a predlzenou BMW 7 [odkaz] Nebolo by odveci k nim pridat aj to LS a zistit u kazdeho ake su jeho klady, ale aj zapory.
marianek
Asi sis ten clanek ani necetl. Cituji: "Hodnotí se vše, od stylu a kvality až po jízdní vlastnosti a bezpečnost." Muzeme to udelat takto....ja privezu Lexus a ty privezes TT. Projedeme se kolem vaseho panelaku a uvidime..... Vypada to, ze kdyby MB postavil umelohmotnou trikolku, kde i volant (promin...riditka) byl byl za priplatek, tak bys ho tady velebil. "GTI" zvykni si, ze nemecky inzenyr, at se treba vztekem rozpuli, nikdy (nikdy) na toho japonskeho mit nebude. S S-klasse mam najeto cca 20000km (50% na miste ridice, 50% vzadu) a s Lexusem o neco mene. V Lexusovi se citis jako kral a vis, ze se na nej muzes uplne ve vsem spolehnout. S-Klasse on vtborne a pohodlne auto, ale v porovnani se Lexusem mne pripada trochu neprirozene, tak trochu za kazdou cenu se snazi byt "nejlepsi". A to se mne na MB nelibi.
Prosím Tě,napíš v čem je o generaci dál a co to znaméná o tu generaci???????Sám víš,že plácáš nesmysly a ani tomu sám nevěříš!!!!!!Nezapomen na vysvětlení!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melo tam byt neprebejva :😉 8-s
Neboj nechybi.Ma to spravne >😁
GTI
Co bych dělal, to ponech laskave na mě. Ovšem, pokud by VW porazil lexe, myslím, že bys do stropu skákal i ty, viď 😄 Trocha rozhledu, lovape, by ti neuškodila 😉
Mohol by si prestať, prosím? Ak by túto istú anketu vyhralo niečo od koncernu, najlepšie VW, tak by si skákal až do stropu. Trocha súdnosti a sebareflexie, prosím. 😄
GTI
>😒] Jo, lex byl vždy o generaci dál >😁 Kup si dějepis, Filipe...
GTI
Chtěl bych se tě zeptat, tedy s odkazem na horní anketu, v čem jako je ten lex nejlepší, oproti MINI a TT? 😄 Myslíš, že by ho TTčko nevykleplo na okresce u vás za vsí? Nebo, že by mu to nanendalo Mini někde ve vlásenkách? Marianku, vždyť je to jen anketa pro pobavení... nebo tebe opravdu překvapilo, že Lex je "lepší" než Mini? >😁 Mě tohle nepřekvapilo vůbec, přiznám ale, že dokonale pobavilo... P.S. A z čeho dovozuješ, prosím tě, své závěry ve vztahu k S-klasse? Ze světa motorů? Mariánku, tyhle písně amatéra zní pěkně, jenom ovšem do té doby, než si ta auta postaví vedle sebe profíci a provedou podrobnej test. Tak pamatuj, v něm bude vždycky (vždycky) lepší to S-klase. Takhle to na světě chodí. Auto, to není jen produkt výpočetní techniky... umět dokonale sladit všechno, co ovlivňuje jízdu, na to musíš mít především ty nejlepší lidi. A ti lidé jsou u Mercedesu a u BMW. Neznamená to, že Lex je špatný vůz, naopak, patří ke špičce. Ovšem králem je Mercedes a samozřejmě BMW. kdo tohle neví, buď neví nic o Mercedesu a BMW, nebo si jen hraje na odborníka, který "přece" musí uznávat něco, co se nevyrábi za rohem jeho ubikace... Chápu, tohle holky v jistém věku cení... P.S. dokázat na tomto místě napsat blábol roku, že Mercedes se nějak dotahuje (ausgerechnet na Lexus) >😁 to snad... má tu někdo žlutou kartu? Co žlutou, červenou... 8-s 😄
GTI
😉 :😉 >😁
GTI
To by dokázal zejména na silnici při čelním střetu... 😄 Koukal jsem, že vloni to vyhrála A6 a před tím BMW3... stříhaj to, jak my slipy. Tyhle ankety, to je zoufalství. Cenu má jen porovnávání v konkrétní kategorii, třeba - nejlepší horskej traktor, vždyť všichni přece víme, že nejlepší je 911ka. Už 40 let 😄
GTI
Jo, jsem z toho úplně hotovej... >😒]
Samozrejme... co presne si soferoval? Ako dlho si na tom jazdil, respektive aku dobu si to mal moznost testovat a co si konkretne porovnaval medzi sebou a ake modely? A ake boli tvoje dojmy, s cim si bol spokojny, boli nejake vychytavky a co by si odporucil?
ja som ho soferoval... este dajake otazky? :-!
Vidim ze ta to pekne sere.Ohovaracky to je presne tvoj styl. :no:
Stale sa musim len pousmiat nad podobnymi hlaskami typu "je najlepsi" a pritom osobne to nikto neskusal. Ja mozem hodnotit a aj hodnotim iba vzhlad a techlologie, ktore su v nom, pretoze jazdne vlastnosti, motor, podvozok si mozem akurat tak domyslat, aky asi bude. No a ak porovnam dizajn, tak u mna vitazi S-ko. LS by bolo asi az na tretom mieste aj za A8.
Ne...smetl...TT 😐 >😒] :yes:
Ne všichni autům rozumí viď ? :no:
Vidím dobře ??? 8-s 8-s 8-s Opravdu jsi napsal BRAVO u Lexe ??? 8-s :😉 Prosím redakci za archivování
Musim s tebou jen SOUHLASIT!!!
Ne, že by bylo BMW,MB nebo další podobní špatní, ale LEX je
vážně o generaci dál...a téměř vždy byl a ( bude...)

TAKŽE LEX+TOYOTA....JEN TAK DÁL :yes:
marianek
Kazdemu musi byt jasne ze vitez je zaslouzily. Lexus je nejlepsi. Jeho technicka vyspelost, design i jizdni vlastnosti se daji porovnavat jen s temi nejlepsimi. Ostatni finalisti byli pouze do poctu. Samozrejme to jsou take dobre vozy, ale na Lexus v teto dobe nikdo nema. Je to vyborne vyvazeny balicek kvalit. S klasse se pouze dotahuje, jinak je asi nejblizsim konkurentem.
LEX=Trabant a ROLLS=FABIE asi takový rozdíl to bude!!!!!!!!
No jo,BMW 7 je staré 7let!!!!!!!!!!Ale podle mě ten Tvůj známý nepozná rozdíl mezi Trabantem a 1000MB.Rozdíl třidy????Tak se vzpamatuj!!!!
No já vím v čem hlavně Mini konkuruje,no přece v image,né!!!Ten má Lex přece ještě malý.A navíc ta zadní část Lexu,špatně okopírované BMW 5!!!!
hm, dost nezvycajne, na taky objem a iba 4-valec...
vivat TOYOTA
NEMUZU NEZ SOUHLASIT....A HLAVNE LEXUSU NEMUZE KONKUROVAT TEMER NIC A PROTO TO ABSURDNI SROVNANI S MINI😄
Teraz si ma vazne pobavil. >😁 Si videl Maybach zvnutra? Na to sa LS nemoze ani zdaleka chytat, aj keby to bola predlzena verzia a mala porovnatelne rozmery.
To je uz psychologicky efekt. 😄 Ludia maju vo zvyku posudzovat, co moze vsetko mat a nie co ma.
GTI
😄 :yes:
GTI
😄 :yes:
LS 600 je bych řekl konkurent S klase atd. , do rajonu RR, Maybachu a Bentley nemá šanci ani nakouknout. Možná se pletu, ale mám za to že je to LS460 s hybr. pohonem. Nic víc.
Pockajte is este pekne na LS 600hL ..... Priamy konkurent Maybachu za tretinovu cenu a okrem toho ze je Lex krajsi, ovela uspornejsi bude zrejme aj celkovo lepsim autom..... Odhliadnuc od Rollsu a Bentley co su auta pre ludi ktory musia mat za kezdu cenu rodokmen, by som povedal ze LS 600hL je v sucasnosti najlepsia luxusna limuzina.... hlavne co sa tyka vozenia vzadu...
No to by me zajmalo, ktery vul ekolog zvolil ej ekologa diesel, kdyz je obecne znamo ze i ten medour do ktereho si musis namocit bude porad produkovat vic splodiln nez LEX, u LEXE jsou tak nizke hodnoty nejen CO ale vseho ostatniho, ze propagacni materialy od lexu nemuzou v medouru stravit.
milic
On myslel nadpis příspěvku. THE BĚS.
geroc I.
Mně by zajímalo kdo ji organizuje a nakolik je organizátor této ankety tzv "nezávislý". A taky by mně zajímalo odkud je těch 43porotců.Toť vše, pak je možné se bavit o jakěmsi vítězi WCOTY.
P.S. Bych byl vděčen za odkaz na nějaké stránky pokud jsou.
podle mě je lepší INFINITI.počkejte až se bude prodávat u nás >😒]
No taky se podívej kdy byla uvedena na trh současná 7 a kdy tenhle lex. To je rozdíl generace, proto je o tolik lepší. Nemám obavu o to že nová sedma bude o moc horší nebo lepší než lex. V téhle třídě nejsou špatná auta. Ale je fakt že vybírat v této třídě jdu asi do 7 nebo XJ. Lexe až do důchodu, abych vydržel víc než já. >😒]
jeden znamy ich mal moznost priamo porovnat, 7 sa nechytala, je medzi nimi vraj rozdiel triedy... co dodat, klobuk dolu a zasluzene gratulace Lexovi ! 😉
Len ci to hlasovanie bolo objektivne. Aj pri volbe miss nevyhrava vzdy zena z jednej krajiny aj keby bola akokolvek krasna. Ako by to vyzeralo keby aj po treti krat vyhra nemecke auto? Trebalo nieco spravit aby nepadalo podozrenie ze je to necestne. Takze zvolili Lexus. Nabuduce daju nejakeho amika, taliana atd.
Tomiss
správně AUDI TT >😁 >😁 :yes:
princ
ve spravnych rukou. :yes:
kdyby to vyhrál jenom kvůli hybridu, tak by to vyhrál pravděpodobně LS600h a ne LS460
Dute
Pre informaciu vypadnuti semifinalisti boli: Audi Q7, Citroën C4 Picasso, Citroën C6, Fiat Grande Punto, Jaguar XK, Mercedes-Benz CL a Suzuki SX4 spolocne s Fiatom Sedici. Pre kazdeho, kto nezije v presvedceni ze prave ta jeho kotlinka je pupok sveta a sleduje dianie vo svetovom meritku, vysledok nemoze byt prekvapenim. Myslim si, ze potlesk si zasluzia minimalne vsetci traja finalisti, dostojnym vitazom sa mohol stat hocikto z nich. :yes:
nevim, co te tak pobavilo. a8 quattro ma mimo jine 6-valec diesel s obsahem 3.0 (ok, preklepl jsem se s tim tdi, mam to docela zazity u vw/audi, ale uz to je tusim common-rail). jel jsem s tim a idealni auto, hlavne kdyz to mas v hlave srovnane a hledas pohodli a plynulou jizdu, na zavodeni a blazneni to samozrejme neni. ja osobne mam landcruiser 120 s 3.0 4-valcovym dieselem a jsem zcela spokojen. podle mne to je dostatecna motorizace i pro auta techto hmotnosti
GTI
Jedno "T" jsi napsal navíc.
GTI
BRAVO, Lexus LS 460 dokonale a s přehledem smetl... MINI 😐 >😒] No, tak tomu říkám úspěch... zajímavá soutěž - finalisté byli - TT, Mini a Lex... jakpak se asi porota rozhodovala mezi tím Mini a Lexem?
S tim dyzlem jsi me pobavil >😁 >😁 >😁 A s tím 4válcem - tedy něco jako nabízí Audi A8 3.0 tdi ještě víc >😁 >😁 >😁 >😁
lexus je super, fakt se mi libi, akorat bych preferoval variantu s cca 3,0l diesel 4- nebo 6-valec a 4x4. takze neco jako nabizi audi a8 3.0tdi. ale jinak fakt hezky a moc se mi libi interier.petr
nejekologictejsim autem roku se nestal hybrid ale diesel od Mercedes-Benz E 320 Bluetec. Oceneni dostal vcera v New yorku
Ja napriklad som to necakal, skor som tipoval na Mini. Podla mna LS ozaj vyhralo len kvoli tomu hybridu.
JUHUUUU :yes: :yes: :yes:
Lexus ruleZZ :yes:
Popravdě tohle se dalo čekat. BRAVO TTT :yes: :yes: :yes: