Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus LX 570 nová kreace na téma luxusní Land Cruiser

18 komentářů

cuisine
tak opět zopakuji co jsem tu už někde psal ... tohle se mi líbí, není to ani moc velké, neuráží ani neprovokuje, klasický Lexus. Jako služebn přibližovadlo by se mi líbilo 😄 :yes:
L-finesse nelze nasroubovat na krabici, s tim se auto musi narodit. :no:
princ
Co je na tom aute prerostle? Dle rozmeru mi to moc neprijde.
Ikdyž spotřebu bych nechtěl vidět. Já bych byl pro celosvětovou normu, že SUV by měly být hybridy ze zákona. Majitelé totiž na to maj si to koupit, a sežere to mnohem méně benzinu.
Co je komu do toho kolik třeba moje auto žere???
Tys to nepochopil. Tady jde o ekologii provozu;kdyby tam byl ten el. motor = hybrid, sežralo by to mnohem méně paliva než obvykle. A už by mě nezajímalo, jestli ti to žere 20 nebo 30. S elektromotorem by to pilo vždy mnohem míň. That's the point...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC...tento pos*aný nick si zapamatuju...neboj. Ubožáku pokrytecký. :no:
A bolševik jo? Nemáš ani páru co to slovo znamená ***. A taky bych se divil, jestli bolševici dbali o přírodu. Skvěle ses tu ztrapnil ubožáku. Nereaguj na moje příspěvky..s lůzou jako jsi ty nechci mít nic společného.. :no:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
cuisine
:no:
Takhle si predstavujes diskuzi? Chudaku :no:
nechapem jednu vec... preco lex neurobi "svoje" velke suv???? toto je hroza... ved ked vedia vymysliet ls preco nie auto tejto kategorie???? a s hybridom samozrejme... aj ked som fanusik lexu toto by som nebral. 😒 ;-\
Nie je to zle, ale je tam vela kontrastov, ktore navzajom neladia spolu, aspon podla mna. Detaily su OK, ale ako celok NO.
Toto auto vyzerá dosť hnusne. Teda zvonku. Ale interiér je celkom fajn. Peniaze by som však za to nedal...
nedavaj, nuti te nekdo? 😉 😉 Kup si Fóbii nebo Ochcáfku >😁 >😁
Toto auto je fakt dost pekne. 😄 😄 😄 😄 😄
Tyrrell
Lexus 570 vlasní celkem movitá paní z karlovarskýho kraje a k tomu má ještě Bentley.Pravdu je to pořádný kus auta. :-!