Novinky
0
Proc tohle neprodavaji s nejakym slabsim benzinem ci dieselem? Jsou to nadherna auta... stejne jako STS, CTS a escalade, ranger a dalsi od GMC atd.
0
Protoze by to potom nemelo uz idealni uzitne vlastnosti. Navic rozdil ve spotrebe by byl minimalni. (Podle mych letitych zkusenosti s nejruznejsimi motory V8 a V6 od 2.7L do 4.2L, byva rozdil max. do 1,5 litru/100 Km)
Jo, velmi dominantní postoj. Nejsme na to v Evropě zvyklí, zde hlavně závodíme v dlouhejch táhlejch, ale, je vidět, že Ford na sobě pracuje, a pak... jestliže v tomhle jezdí americká rodina, máme tu co dohánět. Jinak jsem pokolonu Fordu vzdal na blogu - [odkaz]
jsem to už psal u budoucnosti fordu. stejně jako studei failaine mi to hodně připomíná range, a jednak si myslím že to půjde proti Taurusu X ;-\ .. kdybych volil crosover tak buď edge nebo taurus ty se mi líbí víc .. jinak mi nějak chybí v nabídce klasické pořáné kombi
Človek by nepovedal,že amíci budú taký tvorivý... automobil pôsobí vyvážene a štýlovo,zjav mu predurčuje karieru aj ako imidžového auta...pri prvom pohlade z boku som zazrel podobnosť s Oscionom nezdá sa vam??
Americka rodina jezdi v takovejhlech karach a u nas to je max Fabia combi. Toho forda bych o pul metru zmensil, dal do toho 2,0 CRDI a bylo by z toho bezchybny rodinny auto pro rodinu v Evrope. Teda jedine cena by mohla zustat jako v USA.
Zeby us ford nevedel kam tak si chyta japonskeho designu. A nezacnu to predavat na japonskom trhu aby predbehli Nissan a bude sa to tam vola Ford Big Cube >😒] Ja neviem nevyzera to zle ale predstavte si toto v europe ked sa ma zjednotit design ja neviem toto ale nemusim ;-\
Když jsem poprvé viděl tohle auto, tak jsem si řekl.. hale, novej Scion xB nebo taky Nissan Cube.. a hele, on je to Ford >😒] 😉 Jsem rád, že se Ford rychle učí a že tvrdošíhně netrvá na svém.
Kdo nevěří, ať tam běží a koune se na tohle [odkaz]
no ak toto ma byt kopia japoncika tak si zajdi k doktorovi >😁
Tohle auto je jiná třída než Scion xB, ovšem inspirace tam je. Je to právě Scion, který v USA před několika málo lety rozjel vlnu kabicoidních aut - ne všem se to líbí, ovšem pokud hledáš velký prostor v interiéru, tak není lepšíé řešení než krabice. Scionu se daří až neskutečně dobře - na trhu je teprve několik let a již prodává statisíce aut ročně (a to pouze v USA) :yes:
[odkaz]
skus na www.skoda-auto.com/…ervices/routepla…
dat😒br /> SK,Bratislava
F,EXIT,Monaco
a najkratsiu trasu!
(942.2 km 1 d., 3:08 (při předpokládané průměrné rychlosti 35 km/h) - cez KORZIKU !)
dat😒br /> SK,Bratislava
F,EXIT,Monaco
a najkratsiu trasu!
(942.2 km 1 d., 3:08 (při předpokládané průměrné rychlosti 35 km/h) - cez KORZIKU !)
Redaktoři spí, tom musí pracovat za ne, ach jo ;-\ Brácho, je to tady!!! Ani nové Audi TT! Ani nový Mini! Ani Audi RS4! Ani Mercedes E320 Bluetec! Ale LEXUS, LEXUS LS!!! Auto, o kterém jsem už napsal vše, co se dalo. Auto, které technologicky ponížilo dosavadního dlouholetého leadra S-klasse.. auto, které Lexus posunulo mezi prémiové premianti!!! DÁMY A PÁNOVÉ, PŘIVÍTEJTE LEXUS LS, SVĚTOVÉ AUTO ROKU 2007 :yes: Lexus ruleZZ
[odkaz]
Jak je vidět - konkurence nikdy nespí! Začínám si o zdejší "nejlepší český server o autech" dělat starosti ;-\ Spousta zásadních informací chybí; novinky přichází pozdě - 95% informací vím dříve než se zde objeví; v mnoha článcích jsou zásadní až diletanské chyby; publikování neověřených, zavádějících či zkreslených informací; odborná úroveň redaktorů jde dolů, ještě že mají externistu marka.. tak nějak mi tento server přiomíná slovutné americké automobilky v 90.letech 20. století.. tak dlouho si myslely, že jsou nejlepší až nakonec zjistily, že nejprodávaněším autem posledních 10 let je Toyota Camry a že oni sami jsou ekonomicky v pr.. však všichni sami víte kde. Pánové, budíček, je čas začít pořádně makat!!! Autoweb Vám šlape na paty (btw v oblasti videí jste na tom asi jako konkurence Lexusu RX na americkém trhu.. npověda: nejúspěšnější konkurent Lexusu RX prodá asi tetinu toho co Lexus)
Ten Ford je uzasny, zvonku hlavne zozadu ´ma mnoc nenadchol, ale vnutri je uzasny, krasne FORD len tak dalej :yes: :yes: a privezte to do EU len trocha kratsie a menej chromu 😄