Novinky
se moc nepovedla. Bzum bzum ženili. >😒] A tu Alfu, tu vytáhli po 10ti letech z šuplíku, ne? >😒] Ještě že tam Meďák přivezl ten koncept a ex jot je v karmínové metle.
A která Mazda se tak nějak "povedla" vůči svojí konkurenci?
Tak třeba ta 5ka ale MX. Ta se prodává celosvětově a je myslím úspěšná. A jinak podívej třeba na 626, v tu dobu to bylo designový zjevení, porovnám-li to s tehdejším Passatem. Ale porovnám-li nový Sharan (ten starý se mi hodně příčí) s touhle Mazdou, tak to je nebe a dudy. Jinak mě se 6ka i 2ka líbí. CX se rychle okouká. Záleží čím a v jakém měřítku (ČR, Evropa, Svět...) chceš ten úspěch porovnávat.
Micko, ty jsi jak majitel velkoskladu ovoce-zelenina. Nechci spec. tebe urazit, ale milovníci japončíků jsou poměrně rozpolcení ve všem, jako hrušky a jablka. Pro mě je to bída ve všech směrech. Myslim hlavně ksichtem, ne technikou, i když to je vlastně taky mizérie.
No jak píšu, to se mi konkrétně od Mazdy líbí. Víš, že se mi líbí i koncern. O tom skldu budu uvažovat, ale Vaneo bych si stejně asi nepořídil. 😉
Minulá šestka byla úžasná... ať už jako MPS, nebo jen obyčejný kombík. Po faceliftu pro mě jednoznačně nejhezčí střední kombi té doby. Jinak... mě se nejvíc líbí třetí generace RX-7...
Ta 5 byla taky moc pěkné auto, před faceliftem... a MX-5 je samozřejmě klasika.
Ta 5 byla taky moc pěkné auto, před faceliftem... a MX-5 je samozřejmě klasika.
Kde je sakris Astra Sports Tourer, neměla byt take predstavena?
To vyzerá tak, že asi nakoniec predstavená nebola.
Jsem ted neco cetl, ze az na podzim... ono to mozna dava smysl, Insignia v combi taky nebyla hned k mani.
Ale okrem iných stránok aj tu sa písalo o novinkách v Ženeve : "Aj druhá novinka bude mať praktický nádych. Rodina modelového radu nižšej strednej triedy totiž dostane nového člena v podobe priestranného kombi Astra Sports Tourer."
😒
Ford opět předvedl nepovedený "tuning" v podobě vteřinovým lepidlem přilepených lištiček.
O novém Focusu ani nemluvě....zrůdnost sama.
Ford - není to, co dříve bývalo (vlastně ani nikdy nebylo)
- reznou jak vídle na kavalci
- elektronika se v nich s*** jedna báseň
- vzhledově se jim povede tak jeden model za 10 let
- motory jsou na určité výjimky tristní
Celkově podtrženo Ford - sucks 8-s
O novém Focusu ani nemluvě....zrůdnost sama.
Ford - není to, co dříve bývalo (vlastně ani nikdy nebylo)
- reznou jak vídle na kavalci
- elektronika se v nich s*** jedna báseň
- vzhledově se jim povede tak jeden model za 10 let
- motory jsou na určité výjimky tristní
Celkově podtrženo Ford - sucks 8-s
Suhlasim, z mody nejak vysli ciste linie a hlavne nech je tam tisic kriviek! 8-s
S tymi zadnymi svetlami na 5 dverovom F si snad robia srandu :no:
Na druhu stranu je to globalny model a ked ho mam porovnat s terajsim US Focusom tak sa mi zda, ze aspon na druhej strane Atlantiku je to dizajnovy krok dopredu. ;-\
Cas ukaze
S tymi zadnymi svetlami na 5 dverovom F si snad robia srandu :no:
Na druhu stranu je to globalny model a ked ho mam porovnat s terajsim US Focusom tak sa mi zda, ze aspon na druhej strane Atlantiku je to dizajnovy krok dopredu. ;-\
Cas ukaze
A kolkoze si tých Fordov vlatnil? Trosku sa tu rozpís, nech vidíme, ci len neopakujes senkové reci.
Ten žlutej batmobil je nehusčí tedy >😁
někdo říct co je tohle zač [odkaz] ? >😁
Dizajn FT-87 navrhol Čech JAROMÍR ČECH!!!!!
Mimochodem, ještě že jsem nevečeřel, protože ten koncept od Hyundaie by si zasloužil sprint na záchod.