Novinky
0
Bravo Marko! Suzuky mam rad, vlastne zacal som mat rad prichodom Samuraja, potom ma to dako preslo predsa len ich modely mi pripadali ako o lady a to hlavne ten stary Swift, ktory ako pises tu bol riadne dlho. Ale tie nove modely, zlatucky Swiftik, SX4, Grand Vitara to us hej. Hlavne Swiftik je moj milasik >😁 Pomer cena/vykon bez konkurencie s 1.3 vydolovat 90 konikov, interier sice strohy ale mne sa paci. Na zaver Suzuky drzim palce skoda, ze sa od tejto automobilky nedockame vacsej modelovej palety, hold peniaze hybu svetom a ako pises Suzuky ich nema vela nazvis ;-\
Pekelná Micinka
0
Asi by si měl začít mít rád Suzuki. Protože Suzuky zatím nic nevyrobila. 😉 >😒]
0
Koníkov je 93 ale sú to bohužiaľ len papierové koníky resp. keď o nich chceš vedieť musíš točiť za 4.000rpm, pod touto číslicou sa auto chová akoby tam bol nejaký litrík... ;-\
0
a to je tom super, ked chces setrit benzin, ides v nizkych otackach, ale ked to vytocis nad tych 4000, proste parada.
Tomiss
0
>😁 :yes:
Osobne ma znacka Suzuki dost sklamala. Pokukoval som po Liane, v patdverovej verzii velmi priestorne auto, priamo usite pre rodinu, aj cenou nieco cez 400 tis. Sk. Na svoje prekvapenie som sa ale dozvedel, ze u nas sa uz pre maly zaujem nepredava, ani predavat nebude. Ignis je o kus mensi, SX by mozno vyhovoval, ale ten maly kufor proste nestaci. Sedan je neprakticky a tiez neskutocne skaredy, mohli spravit radsej kombik. Celkovo nechapem ten boom sedanov, velky kufor a mala dierka do neho, kadial sa da prestrcit batozina...Takze sa zacinam obzerat po Fusione, tym, ze vypadla Liana sa Suzuki stala nezaujimavou...
Jedinym sympatickym autom tejto znacky ostal u nas Swift. keby studia na obrazku k clanku dostala v tejto podobe zelenu do serie, urcite by fajn ozivila ponuku.
Jedinym sympatickym autom tejto znacky ostal u nas Swift. keby studia na obrazku k clanku dostala v tejto podobe zelenu do serie, urcite by fajn ozivila ponuku.
Proč zklamání?Mají dělat motorky,což jako někdo,kdo to koupil,mohu trvdit,neb jsem zaplatil 350 tis.Kup si Mazdu 6 nebo Civica v 5D,dají se za 550t českých a je tam vše,v Civikovi trochu výbavy navíc,M6 je zase prostornější a dá se i levněji,myslím s 1,8 benzín 😉
vede k lepším zítřkům...nový Swift,nová Vitara jsou podařené vozy za rozumné peníze,jen tak dál Suzuki...Díky Marko! :yes:
Prosim udelejte mi nekdo jasno v tom, jak je to s Ignisem. Marko pise, ze je spolecnym projektem GM a Suzuki. Ale je to preci totez auto jako Subaru Justy? Tak ho Subaru jen kompletne prevzalo, nebo v nem ma taky prsty? Nebo snad ma GM kapital i v Subaru? Ja jsem mel za to, ze Ignis je produktem spolecneho snazeni Suzuki a Subaru.
A pak jeste mala poznamka. Jimny ma podle meho skromneho nazoru konkurenta v Daihatsu Terios, co rikate?
Zdar a dik za info.
A pak jeste mala poznamka. Jimny ma podle meho skromneho nazoru konkurenta v Daihatsu Terios, co rikate?
Zdar a dik za info.
Ignis je naozaj spolocnym projektom Suzuki a GM. U nas sa predava prave iba ako Suzuki Ignis. Subaru ho pre tunajsi trh iba prevzalo (ako G3X Justy). Tato spolupraca pochadza z obdobia, kedy malo GM nezanedbatelny podiel v Suzuki, aj v Subaru. Dokonca siaha do doby, ked este Subaru ku koncu zivota stareho Swiftu, ponukalo v EU aj tento starsi model ako Subaru Justy. /// Ano, Terios je najblizsim konkurentom Jimny. Lenze uz je trochu civilizovanejsi (myslim Terios). Jimny je urceny viac off-road (kvoli tomu aj ta 3dv. karoseria). Terios je uz viac male SUV (s praktickejsou 5dv karoseriou). Ale velkostne je to + - porovnatelne. 😉
A jeste... Opravdu byl ten SX4 sedan v Zeneve? Ja tam videl ten Splash, SX 4 v ruznych provedeni (vybavy, ne karoserie), Lianu, Swift, Vitaru... atd. Ale ne ten sedan SX4. Ale je fakt, ze jsem ho mohl prehlednout...