Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen vyrobil už 25 milionů Golfů

44 komentářů

Každá generácia na svoju dobu ponúkala dobrý pomer kvality, jazdných vlastností, vypracovania či technických riešení...
>😁 ale bude tam potom dobrá cena...
Myslím,že si VW zaslouží velkou gratulaci.Sám mám golfa 4 a jsem s ním spokojenej.Je fakt,že není z nejlevnějších,ale radši dám prachy na ojetýho Golfa,než na novou Thálii(strašný a hnusný paauto)Čus all.
Klaudius
Blbost....v Cechach ho prevalcuje i30.... 😄
Došla ti fantazie?
Tak muj skromnej názor je, že 2 generace byla opravdu technicky supr (byť takové výbavové holátko,které by někteří zdejší diskutéři asi nebyli schopni rozdejchat, protože to prostě nemá a nikdy nemělo výbavu adekvátní konkurence z východu >😁 ) ale trojka a jednička nic moc. U jedničky se to dá chápat, byl první svého druhu, ale u trojky bylo strašně vidět šetření všude. A kvalitou se podle mě nebyla dlouho schopna dostat na úroveň 2 (antikorozní úprava , slícování interiéru atd.). A naopak 4 a 5 mi přijdou kvalitativně opravdu excelentní. Ne že by se na nich nic nekazilo, ale celkovej dojem ze svezení byl vždy v dané době o třídu lepší, než ve které golf je. A od té doby co je 5 v ČR dodádáván s poměrně dobrou výbavou, tak nechápu proč bych měl uvažovat např. o novym korejci na kterym budou následující 4 roky vychytávat mouchy (a to jak na autě tak v produkci z fungl nový továrny). A tak se ptám, která generace byla podle vás CELKOVĚ nejlepší?
GTI
😄
marianek
Myslim, ze koncernu VW za jejich praci na Golfovi patri pravem gratulace. Trefili se timto modelem presne tam kam chteli a jeste dnes se najdou taci, kteri si, i pres lepsi konkurenci, toto auto koupi. Nemam nic, co bych dodal krome VELKE GRATULACE.
nahlásit adminovi ...
Došly Ti slova ...
Dinar
Zbytečné míro, co jsem chtěl jsem ti napsal.
Dinar
Coulin si to asi nezaslouží, ale ten "mentální aurista" >😁 >😁 hláška dne. :yes:
Navážíš se stejným gustem i do chabých výplodů komika GTI ?
Zase Ti došly slova ...
Dinar
Docela se divím, že ti může imponovat "muž jedné věty", stonásobně opakované, možná je to tím antiVW laděním, na můj vkus, dost chabá motivace, ale proti gustu... :-!
Dinar
Na tebe jimi nemá smysl plýtvat.
Došly Ti slova ...
GTI
>😁 >😁
GTI
dCi, sakra... jak spal? Já žiju v... garáži >😁 Jak, přesčasy? Copak život je nějakej přesčas? 😉
Pomodli se jednou i za mě, bratře VW Kristu. >😁
Že tys včera večer zase spal v garáži? Jak jí (tentokrát té z masa a kůže) potom vlastně vysvětluješ přesčasy? :-!
Půjdu až tak kolem čtvrté, díky. Ale když tak koukám na ty časy a na tvé přemítání, že tys neposnídal 😄
GTI
Jaká sebereflexe a sranda? Jak vidíš, všichni se tu kolem modlí... tak sklapni, klekni, sepni a neruš seanci... >😁 :yes:
Dobrá sebereflexe, sranda musí být. 😉 :yes:
GTI
Článeček musí udělat radost každému evropanovi, to je snad jasné, že je to úspěch, jakých je i ve světovém kontextu omezeně...
GTI
Jo, VW by za to, co dokázal s Golfem, zasloužil od nás, motoristů, velkej dort. I když, vy, mentální auristi, Couline, vy asi dneska rozdáváte spíš středová husí stehna ne? >😁 😉
>😁 >😁 >😁 Je vidět ,že ti článeček udělal radost...To byla onanie. Jako za mlada... :yes: A četl jsi ,že ho kupujou i kluci v Japanii? Nebo to tam nekupujou klucí... Já tam byl 10 dní a viděl jsem celkem 2ks a oba kočírovala šikmoočka a jedna byla celkem k světu... >😁
GTI
Jasný... >😁 :yes:
BRAVWO GTI,dej si na dort 25 svíček,pozvi kluky s podkolenkama a pořádně to oslav. Tvé články :yes: :yes: :yes: >😁 Asi si na jaře ve formě... >😁 >😒] Ale bacha ,táhnou sem ti z dálného východu,takže bych si s tím vycházejícím sluncem nehrál :yes:
Buď v klidu... Nechtěl jsen Ti zkazit den. Myslel jsem ,že Volkswagen je lidivej vozejk a tak irituji jejich ceny,které nejsou lidové,takže vlstně lžou i v názvu >😁 Jo hold ta jejich propaganda...No a jakej ty máš názor na IV.a V generaci GURU...Podle reakcí dost velké části příznivců a majitelů GURU 4a 5 ,žádná sláva... Zůstávají jen GTI a spol... A já jim fandim... >😁 >😁 >😁
Dinar
Běž raději na oběd, plácáš z hladu. :-!
A mimo tuhle sortu pak existuje ještě Dinar, který neustále a pořád dokola kritizuje, hodnotí a komentuje. Ovšem většinou pouze diskutéry, nikoliv auta. :no:
>😁 tak a teraz šup na súkromnú psychiatrickú kliniku
Brácho,GTI,jen počkej,slovenský Ceed toho tvého Golfa semele jak malinu.Tak brzdi >😁 Při roční produkci 300 tis(?)to zmákne za 83,333...roku,tak se moc nechvástej tím tvým Golfem :-! Jasný 😉
Corolly se vyrobilo a prodalo víc ks a mezi "lidovky"také nepatří,tak co?Kdo na něj nemá,koupí si něco jiného.Nebo pokud se mu nelíbí.Každý výrobce může vyrobit a prodat daleko víc,než VW Golfa,v čem je problém?Aha,musíme být "IN" a napíšu,že je to šrot.Obyčejné auto... :-! V zemi,kde věršina lidí kupuje ojetiny,jsou řeči o novém autě úsměvné >😁 Proč bude další generace průser?To je už fantazírování,předvídat(ne)úspěch něčeho,co se nevyrábí. :no:
GTI
Umění milovat musíš objevit v sobě. Někde tam uvnitř, kde jsi to jen ty, se svými touhami, se svými jizvami, se svými nadějemi. Musíš se současně narodit ve správný čas. A ve správný čas se musí narodit i tvá budoucí láska. Zamilovat se, to umí každej blbec. Milovat však, je umění než schopných. Tak, to se takhle jednou probudíš a nejsi to ty... něco v tobě ti naznačilo, že to už bude navěky jinak. Nocemi tě ve snech provází dva proudy světel, co bičují tmu, jako maják nad rozbouřeným oceánem.
Tenhle GOLF, to se prostě tady v Evropě zas něco někomu jednou povedlo. Tak jako tě umí sejmout Miles Davis svou trubkou v Kind of Blue, jako tě sejme David Gilmour svou nekonečně melodickou kytarou ve Wish You Were Here, sejmulo jednou partu mladejch kluků auto, co mělo v rodokmenu napsáno nadějné slovo, slovo - MOŽNÁ. A ono to zabralo. Oni ti kluci pochopili, že sice jde okopávat rohy baráků a toužebně klopit oči před devět set jedenácti pohledy, ale že lepší je vzít jiné, jim dostupné nářadí do náruče a zkusit to v něm... zkusit v něm dobýt svět. Vždyť každý pořádný kluk snad potřebuje aspoň jednou dobýt svět.
Vyjímečnost Golfu spočívá v tom, že se nesnaží vyjímečným být. On vyjímečným je. Golf je jistý v designu a drzý v pohledu. Tedy má to, po čem kluci celého světa touží tisíce let. Být ostrý, drsný. Současně je ve svých tvarech oduševnělý a milý. Po tom také touží kluci světa - být něžný, být chápavý a být rytířský. Jo Golf je rytíř, neokázalý, charakterní, spolehlivý.
Golf nemá dnes slabiny. Má silný motor, jede jak přikovaný, současně s nim zažiješ i luxus běžné jízdy. A když to pak jednou nad ránem zatneš v dlouhém táhlém, přivřeš oči, a sevřeš volant do dlaní... zažiješ opojný pocit... jo, to ti Artušův meč udává směr, to ti 911 hvězd v dohasínající noci svítí na cestu, to ti Bílá velryba proráží vlny na cestě nekonečným vesmírem. Na cestě životem, po níž tě jako věrný druh doprovází oddaně tvůj Golf. P.S. 25 miliónů... to se v dobré mainstreamové společnosti cení. BRAVWO :yes:
GTI
Ty, ikono ikon, co svým světlem naše životy prozařuješ. Ty, GURU z největších, co svou mocí nám cestu otvíráš. Ty, první Svatý ze svatých, který svou vírou dlouhé táhlé vyhráváš. Ty, GOLFE, smaragde našich nocí a slunce našich dní. My, nezlomní a žádoucí, my, nadějní a oddaní, my v záři tvé síly klopíme zraky své a v prachu cest tušíme mapy svých snů. A tedy tobě, GOLFE, klademe na oltář touhy svou naději, klademe tobě svou krev. Klademe tobě věčnost svou raději, vždyť jen tys ta… trefa tref :yes:
Jistě .... na GTI jsi zapomněl ?
:yes: tie skončia skôr na strome ako v bazáre :-!
Dinar
Jsou jich plné internetové diskuse, prosťáčků s extatickým zaujetím opakujících jedno jediné sdělení pořád dokola, zde krásný exemplář - diskutér "Míra" a jeho už x-krát recyklovaná "antiVWěta". :no:
Podle počtu co se jich prodalo bych soudil,že je to opravdu lidovej vozík,ale podle současných cen určitě ne... 😢 Doba slávy I. II. a III. generace už se asi nikdy nevrátí.Mám trochu obavu ,že sextá bude vwelkej průser :-!
Každá automobilka má v ponuke nejaký základný motor ktorý je pre niekoho postačujúci a pre niekoho zasa slabý... Keď má pán rád nadupané káry tak nech si vyberie z druhého výkladu: TSI, GT, GTI, R32, R36... no tých niesú plné bazáre... 😄
Co si to dovoluješ tady hanit Golfa! Však on ti „GSi“ květnatě upraví názor!
Jsou jej plné bazary, tak je dobrý ... především ta 1,4.