Novinky
[odkaz]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
o něco víc mě tam zaujalo tohle: [odkaz]
díky za hint 😉
díky za hint 😉
Taky díky za typ. No, ten článek beru hodně s rezervou.. Už jen prohlášení, že se postaví Bentley FS je dost kravina. Možná prostorem v LWB. Hodně mě taky pobavil popis: "Čelní okno protažené daleko do střechy zase připomíná supersport XJ220 - stejně jako nízká boční okénka. Oproti koncepčnímu C-XF se zaš***til předek auta a užší jsou také přední a zadní světla. Mřížka chladiče se tvarem té na konceptu velmi podobá, jen možná dostane výplet s otvory ve tvaru skákající kočky." Koncept pro XJ nebyl ještě představen. Tohle je popis výše uvedeného obrázku, o jehož původu nevíme nic. V zásadě bych nebyl proti, ale nic víc není známo, ani jak bude vypadat S-Type po ekonomizaci C-XF, takže dělat žádné soudy nebudu. V podstatě se potvrdilo jen to co psal kdysi Marko, že míří tam co CLS.
Kolega Jirka N. ma pravdu. Este by som dodal, ze sa im to podla mna asi nepodari. Volkswagen stala Veyronova maximalka kopu casu a penazi. Ovela viac ako odhadovali. A zelenaci v SSC si myslia, ze to dokazu. Sak aj VW si najprv myslel, ze to bude v pohode, nebolo, ale museli si zachovat cest a dodrzat slovo. Len neviem, ci SSC bude mat dost penazi na zachovanie cti. Ved uz sa pise, ze mali nejake problemy s adheziou zadnej napravy.A to bolo este iba 368 km/h? To budu mat stale, pokial do toho nedaju tolko prachov, ako VW.Podobne necakane problemy sa stale vynarali aj pri Veyrone, ale nastastie bolo vedenie trpezlive. Takze najblizsie prekonanie rekordu, tu mozeme mat tak priblizne za 5 rokov. Bugatti prekonalo McLaren F1 zhruba po 10 rokoch, ale vyvoj je stale rychlejsi....takze dajme tomu tych 5. A mozno ani nie. Ale ked to ma byt teraz, tak na to ma skor Koenigsegg, ako nejake SSC, ale to uz je ina kapitola
myslim ze je zbytecne se hadat, co je lepsi, jetly veyron nebo toto, podle me je veyron vice o luxusu. a zase tophle je spis na okruh.. ale porad si myslim ze to jsou bezva auta a ta maximalka neni az tolik dulezita protoze kdy s nim pojedem 400.. staci malej tereni vymol a z auta mate hromadku srotu pri teto rychlosti.. a vykonu maji oéba dva dost, ze nikoho urcite nezklamou... me sosobne se libi vaineck cobra(asi to pisu spatne, ale nejak tak to zni), 13l objem motoru,ohromnej kroutak od nizkych, ohromne zrychleni..
Myslím si, že když na tom VW makal tak dlouho a s tolika problémy, tak se to nikomu nemůže povést napoprvé. Taky si vemte, kdy se začal rodit Veyron a kdy se rodí SSC, v té době se jim ani nesnilo, že něco takového bude, ale VW si troufnul a dokázal. Teď když má 1.4 Turbo takový výkon, jaký má (nové Fiaty), tak je doba asi někde jinde...
To nové auto Veyron nepřekoná tím jsem si jist.
A navyse Veyron co sa tyka exkluzivity Enzu nesiaha ani len po paty,ani keby ho predavali za dva miliony eur. :-!
No to snad nmyslíš vážne, chlape. 8-s >😁 >😁 >😁 Jinak hledat u aut týhle kategorie racionální zdůvodnění pro kombinaci vlastností, kterejma disponujou ("nemá přítlak, tak na co mu je luxus"), to je dle mýho nádoru vůbec ztráta času. Troufám si tvrdit, že Cruise při jeho koupi o nějakým přítlaku vůbec neuvažoval; prostě si řekl, že Enzo má 400 lidí, a to už je dav (to je i narážka na tebou zmiňovanou exkluzivitu Enza a neexkluzivitu Veyrona), že Veyron je pohodlnější, a (až možná někde na konci) že Veyron je rychlejší a výkonnější
Keby som mal tie peniaze tak ho berem uz len kvoli tomuto😒br />www.metacafe.com/…29811/best_acele…
best_aceleration_bugatti_veyron/
Nepochybujem o tom, ze Enzo by si nabilo usta na dialnici. To je jasne, preto "zavody" na okreskach nepovazujem za objektivne hodnotenie. Treba ich postavit na zavodnu drahu F1, povedzme silverstone a dat tam spickovych pilotov a uvidime.Ak Veyron vyhra, sice nerad, ale priznam, ze som tomu autu krivdil a ospravedlnim sa na tomto servery verejne.Ver mi, ze ak by si mal dostatok penazi na Enzo a bol by si fanusik zavodenia, tak by si dokazal vyuzit jeho potencial, pretoze by si hodne casu travil na trati. Vsetko chce trening. A zas kupovat auto za 1,2 miliona EUR na prepravu z bodu A do bodu B, je trosku zbytocne, ale pockam si az budem prachaty ako Bill Gates a potom mozno budem zmyslat inak >😁
No Ferrari by nevyrobilo nieco take ako Veyron. Ja nevravim, ze je to smejd, to tu nikde nepadlo, neviem kde si to vzal. To co vravim ja, je ze sa nevyrovna Enzu, co sa tyka jazdnych vlastnosti na trati.
2. To ze sa predalo 160 Veyronov a Enza uz 400 kusov nenasvadcuje nic tomu zeby bol Veyron horsi.
3. Ak si nepochopil tomu ze Veyron kupis za 1.2Eur bez DPH a vyrobna cena je okolo 2mil Eur tak Ti to napisem inak. "Na kazdom Veyrone VW Group preraba" a to dost vela. Uz si to pochopil. Proste tomu sa hovori kupa. Kupis to lacnejsie ako to stoji vyrobit 😊 a potom ze nekup to 😊
Enzo je v tejto discipline o 1.5 s pomalsie!!