Novinky
0
ja bych vzal Lambo 😊
Přejít do diskuze
:yes: :yes: tak má vypadat pořádně oprsklý auto!!!! aby ho policisté chtěli pokutovat pokaždé, když ho jen koutkem oka zahlédnou...pubertální výrostek pro postpubertální výrostky!! náhon na zadní kola a když ježíšek přidá třílitr..hmmm...jen, aby i zadek měl pěkně drzej!!! pořádně k nakopnutí! >😒]
Zaujímavé, že 328i v US stojí cca 33000 USD, čo je v prepočte nejakých 825 000,- Sk a pritom má v základnej výbave veci za minimálne 150 000,- Sk oproti SK trhu! U nás porovnatelné 325i sedan stojí asi 1,2m plus príplatkové veci. Tomu sa hovorí cenová politika v praxi.
No, je to sice lepší než hatchback, který je vyloženě proporčně nedotáhlý, ale na BMW to je pořád mizérie. 😒
Bez čítania ostatných príspevkov, vyzerá dosť hnusne. Keby to bolo nižšie, širšie, dlhšie ... tak by to vlastne bola trojka coupé a tej to dosť sluší na obyčajné auto /ale kto čaká od bmw, že urobí nejaký dizajnový klenot, stačí, že to dobre jazdí nie /
Asi nejsem ve formě, že to nepoznám... Opravdu tu chce někdo tvrdit, že je TOHLE pěkné auto? No tě *... Ne že bych byl velkým fandou katchbackům BMW 1, ale tohle je teda masakr. 8-s Tohle jsou skutečně klasické tvary - řekněte tříletému děcku, ať vám nakreslí auto z profilu. Udělá - jedničkové kupé. Obdélníček a na něm oblouček. 8-s No, moc pěkný... Ale třeba to v reálu bude lepší 😲
Jednička 5 a 3door je krasavec, dynamika BMW designu má stále něco do sebe a sune velkosériový design někam dopředu, občas ale ťápnou vedle a tak jsem zvědav, jestli zlatá mládež touží po tomhle a po X6ce. Brzy příjdete k prodejci a ten se bude ptát co chcete SUV, SAV, SAC? A.U.T.O., prosím ! Zkoušel jsem si fake-nout BMW1 jako sport. kombi , či allroad a to vypadalo o dost líp.
No tak nevím nevím, ale pokud někdo z výběru BMW M5 vs. tříkolka vybere tříkolku tak musí být asi hodně zásadový člověk nebo trochu blázen 😉
tak teda pánové, tady se mr. bangle moc nepochlapil. jednoznačně nejošklivější baworák vůbec. ještě ošklivější jak sedmička. 8-s :no: :no:
Jen souhlasim, 1er je fine jako hatchback... Tyhle připrdnuty maly sedany se mi hnusí 😞 :no: ne, tohle je krok vedle = muj nazor
No, když už i ty lámeš hůl nad tímto počinem, tak to už musí být opravdu něco >😁 >😒] Napadá mě v této souvislosti s BMW 1er "kupé" jedno pořekadlo: Z ho*na bič neupleteš, a když upleteš- tak nezapráská... >😁 >😁
Já myslel, že ty spíš obdivuješ tmel na spárách pod tapecírunkem, >😁 ale přestože mám na dílo "jednoho" designéra naprosto opačný názor, u 1-er kupé je třeba přiznat, že na tak malé ploše, "plameny" moc nefungují, přestože kupé, vypadá tahle zmenšenina nafoukle a nedynamicky.
je proti tomu král elegance. Tohle BMW nebezpečně roztáčí stroj času a přesouvá nás někam do doby prvních Taunusů 12M a Hilmannů Minx... Tak paskvilovitý boční profil abys pohledal... I první trojka z poloviny 70tých let by tomuto autu mohla dávat lekce z elegance. Tohle dílo je zlatým hřebem kolekce jednoho designéra, který s neuvěřitelnou pílí zničil všechno to, co jsme na BMW vždycky obdivovali: totiž dynamickou eleganci... V tomto světle vzpomínek přimomíná tohle "kupé" spíše tříkolku Reliant Robin... :no:
Já bych volil tu tříkolku... jinak se swordem souhlasím... a ad nadpis? toto BMW může být cokoliv, ale sexy???
Drzek drzků, dokonalej tvrďák, jednička segmentu, to je bavorská jednička v hatchbacku... Tady musím teď parafrázovat Čtvrtníčkovu genialitu - "Když jednička, tak... hatchback"
Ty porovnáváš BMW 1 coupe s Fiatem 500: 😲 8-s >😒] tak sworde... tohle aspiruje na zlatý ventilek za mátožný blábol roku. Fakt. Co takhle tříkolka proti BMW M5? Co bys tady volil? >😁
Verte nebo neverte, vcera kolem pul treti kdyz jsem cekal v Radlicky na zelenou pred Strahovskym tunelem, tak v protismeru me pomalu mijelo tohle BWM 1. Byl jsem tak prekvapenej tou zadi ze bych si ted uplne nebyl jistej jestli to melo 2 nebo 4 dvere, takze to mohl byt ten ctyrdverovej sedan kterej taky pripravujou. Nicmene jedno z toho to bylo na 100%...
No a uprimne se mi to na rozdil od hatche vubec nelibilo, ma to proporce jako Fabia sedan ;-\
No a uprimne se mi to na rozdil od hatche vubec nelibilo, ma to proporce jako Fabia sedan ;-\
To ano, len si myslim, ze na tychto obrazkoch vyzera prilis krotko, realita by mohla byt o kvapku lepsia.
Ony ty bavorské káry vypadají někdy lépe na"živo",je v nich skrytá taková ta automobilová krása,kterou dotváří různé křivky a cit pro detail...Jinak tahle uhlazená kráska se mi líbí více než klasická jednička. 😉
Konečně je tu nástupce kultovní E30. Klasický tvar, klasická koncepce, kompaktní rozměry, vzhledem k současné trojkové řadě i příznivá cena. I "jen" s novým dvoulitrem to bude hodně dobré svezení a kus tradice k tomu :yes:
Sexy muze byt krasna holka,ale auto?To je stejne jako s barvama,neni citronova,ale zluta.Citronava je zmrzlina.
Auticko je to ale hezke.
Auticko je to ale hezke.
...povedal by som, ze take, ako ma BMW byt. Ale nejal tomu chyba iskra, toto vsetko nam uz BMW ukazalo na inych modeloch. No uvidime, mozno sa retuser trochu myli a realne auto bude trosku zivsie...