Novinky
Teda aspoň ne přes dovozce typu Impexta nebo Denker. Ty si zaúčtujou snad i 20 kafí, za to, že jejich řidič přejel s autem z Hamburku do ČR. JInak je i problém hlavně s některými modely, který se musejí dodatečně homologovat. To pak vyjde draho. A nebo emigrovat do USA. To vyjde asi nejlevnějš 😊
Mohl by to být dobrý vrchol řady Vectra, možná i v jistém smyslu obstojný nástupce Omegy, takový ekologický imagemaker. Když je Američanům dobrá Astra, proč bychom my nemohli mít možnost kupit hybridnho Opela? GM má technologicky na to být první evropský výrobce hybridu, tak na co čeká?
To mě zájímá, kdy se do nějakého hybridu pustí Škoda, asi až přestane být celý VW koncern takový zatuchlý. Ve Skandinávii bude prodávat aspoň octavie s motory upravenými na spalování E85.
tak mě mrzí že v americe to jde, hybridy se tam celkem rozšiřujou, ale tady u nás to nějak nejde ... je mi jasný že hybrid nás nespasí ale je to krok vpřed ;-\
Co se tyce cen tak elektronika v americkem ebay mi prijde stejne draha a nekdy dokonce drazsi jak v nemeckem ebay. Porovnej napr. nikon D200