Novinky
Hlavne nech si všimnú majstri nábehové uhly. Ale nie pre "majstrov" , ktorý namontujú na okolo auta "okrasné chromové" tyče + znižujúce tlmiče. 😉
asi mi unikly, ale nikde nevidim terenni automobil... jenom SUVko... taky se priklanim k komentarum Nechapu,
vole patrol není žádný SUV, ale plnohodnotný offroad. Patří mezi elitu ... stejně jako Toyota Landcruiser, Pajero, Range rover, Land rover a další ...
nerikam ze v minulejch generacich to offroad byl ale offroada si predstavuju jinak, minimalne me dostava malej zdvih zaveseni. zbytek toho auta mozna ma neco spolecnyho s offroadem. a range rover? s tema nizkoprofilama? nenech se vysmat. Land rover, neznam jeho prilis jeho produkci, defender za offraod povazuju, pajero a landcruiser nejsem si jist.
P.S. je to trosku chaos, za to se omlouvam.
P.S. je to trosku chaos, za to se omlouvam.
nerikam ze v minulejch generacich to offroad byl ale offroada si predstavuju jinak, minimalne me dostava malej zdvih zaveseni. zbytek toho auta mozna ma neco spolecnyho s offroadem. a range rover? s tema nizkoprofilama? nenech se vysmat. Land rover, defender je offroad to nepopiram, zbytek jeho produkce neznam natolik abych si dovolil vynaset soudy, pajero a landcruiser plati totez co u produkce land roveru.
No tak Range rover, je trochu blíž k SUV .. ale pořád je to ještě offroad, když si odmyslíš ty litý kola .. no ale je to stejně na úhlu pohledu, poslední dobou se všechny offroady stavají čím dál tím víc uhlazenější, takže se zdá, že jsou to skoro SUV .. ale pořád mají vlastnosti offroadu.
Tak si asi nevidel Y61 v terene panacku 😉 je to jeden z poslednich hardcore offroad s pevnymi napravami,ramom,rekucnou prevodovkou a 100% uzavierkou zadeho difu. ktory sa v CR predava. :yes: Ja mam Y61 a cez vsetky nedostatky co to auto ma(na ceste)je to uzasny stroj a nevymenil by som to za nic ine,mozno len za pratola z 4,2 alebo 4,8 motorom 😄 :yes:
Co to placas za kravinu? Patrol je jedno z mala aut co maji jeste dneska pevnou zadni napravu. Jediny cistokrevny offroad. Kratka verze ma dokonce snad nejlepsi pruchodnost ze vsech seriovych offroadu.
Takhle sem se dnes jeste nezasmal.