Novinky
0
... M3 v sedanu je muj sen 😄
CrazyJester
0
pod to se klidne podepisu :yes: :yes:
0
Jojo, M3 sedan je jasná volba! :yes: :yes:
0
jasná volba? no já nevím no... jako bude to bomba, o tom žádná, je to přeci BMW... ale ten lexus is-f... no asi bych šel spíš do něj než do M3. u M3 mi nesedí ten design, po minulé M3 je toto slabý odvar... (jen designově myslím)... toť můj subjektivní názor
0
Lexus IS-F mi připadá jako celkem slušný designový úlet. Nazval bych to tuzingem v základu. Ale proti gustu žádný dišputát.
0
fakt jo? no tak ok. mně to celkem sedlo. když to má bejt rychlý a sportovně laděný auto, tak mi přijde ok když to dává i najevo. a to mi u nové M3 chybí...
0
No vidíš. A mně zase přijde ok, když to o sobě auto zas tak moc znát nedáva. V tom bude jádro pudla. 😉
0
😉
0
no kdyz sem videl lexus is-f tak jako prvni me napadlo, ze se hodne inspiroval u BMW (M5) ... po delsim koukani je videt, ze se snazili aby to nebylo zas tak moc videt, tak se snzazili zapojit sve nove originalni namety, ale pusobi to na me uz moc preplacane ... lexus je od zacatku postavenej na tom, ze se znazi napodobovat Mercedes a BMW ... u me jednoznacne vyhrava BMW
Sedan je sice praktičtější, ale já bych určitě volil coupe! V této generaci je daleko krásnější než sedan, ale přece je rozumně prostorné a i tuhost atd. budou lepší...moje volba je M3 coupe v červené barvě! >😒]