Novinky
0
No tak pokud jsi pravý "Béemwista", tak bys todle vůbec neměl pustit přes jazyk. Když BMW, tak řadový ATMOSFÉRICKÝ šestihrnek. Neboli u mě je favoritem 330(C)i... :yes:
Přejít do diskuze
No o tom bych polemizoval,že motory vydrží stěží 150 tis.,protože jsem na 2.0 T.S najel 180 tis. a motor byl pořád o.k.,když jsem ho dával pryč a co se týče spotřeby u mě by i BMW pěkně žralo,páč jezdím celkem na doraz.U mě i golf IV TDI (96kw) žral 9 l/100 a váha vzduchu byla o.k.Teď ze 156 2.5 V6 jezdím za 16.Ale za éry 156 a tuším e46 (ale tím označením si nejsem jist)ty motory co se dynamiky týče z objemu byli šul-nul.
fakt bmw je moja srdcovka a zacal ju otec ked kupil 3er e30 a diesly v bmw su fakt super ci uz e46 100-110kw alebo e90. Bmw m3 2fast4you
No nechci Vam kazit sny, ale co se Alfackych benzinu tyce, maji dokonaly zvuk, vybornou dynamiku, vydrzi stezi 150 000 a pak konec, a predevsim, maji spotrebu jak maly tank. Takze bohuzel, BMW je o par svetelnych let napred. Pekny den
známý má 116i a jezdí okolo 9l.Ale z toho si nic nedělej,protože šestnáctistovky u jiných značek berou více!!
známý má 116i a jezdí okolo 9l.Ale z toho si nic nedělej,protože šestnáctistovky u jiných značek berou více!!
tak tak, moderne benzinaky maju vyhodu, ze sa s nimi da jazdit aj za velmi malo ked sa chce. tie hodnoty u bmw vidim v beznen premavke tak liter-dva podhodnotene, ale ked sa sofer posnazi, tak ich neni problem dosiahnut. :yes:
Vidím,že BMW dotáhlo ve dvoulitru alfácký 2.0 JTS (122 kw,0/100 8.2s),který byl ještě ve 156.Ale ač jsem alfista,tak musím konstatovat,že 159 je co se dynamiky týče trochu v ha*zlu.
te spotrebe take neverim. Se svou 116i se pod 10L nedostanu at delam co delam... Ale stoji to za to >😁
I kdybych kvůli tomu měl být rok jen o chlebu a vodě, tak do BMW patří šestiválec, a nejlíp 335i (pro milovníky nafty 335d) >😁
Té spotřebě se dá věřit,hlavně u 320D.Já mám novou 320D a má nejmenší spotřeba byla 3.9l mimo město.Normálně jezdím tak okolo 5.5-6.8 při docela pružné jízdě,protože nevydržím jet dlouho pomalu.No a největší spotřeba byla 7.9,ale to byla opravdu dosti rychlá a brutální jízda.Ve městě,jako je Brno,se dá jezdit mezi 4.7-6.5.Ale opravdu znám lidi,kteří jezdí ve městě za 7.5-8.5,což docela nechápu!!!Fakt hodně záleží na řidiči!!!!
U BMW záleží hodně na tom jak jedeš. Brácha měl 525i 1500kg, a jezdil po praze s průměrem 8,9l... 😉
Ten udaj spotreby se, myslim, stanovuje dle nejake metodiky, ten se nevymysli. Ale nepochybuju, ze takovou spotrebu pujde dosahnout, jen s tim proste nikdo v realu nejezdi v takovem dietnim rezimu, to vsak neni problem auta.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pěkná fata morgána s tou spotřebou >😁 To je akorát zbožné přání, realita bude minimálně o dva litry vyšší. Tak jak je u BMW a mnohých jiných zvykem 😉. Podle mě to BMW s optimismem přehnal kvůli emisím. Aby se víc papírově přiblížil snižování CO2, ve skutečném provozu nebude za autem lítat nějaký ekologický komisař a ověřovat jestli je to pravda. Se spřísněním emisních limitů budou automobilky více šidit papírové hodnoty spotřeby a BMW to pouze jako první rozjelo ve větším měřítku- jak se zdá 😄
Tak ve fyzice jsme se ucili, ze vseobecne 4takt benz. motory maj 30%, naftaky kolem 40% a 2takty 15-20%. Takze asi tak. Jinak bavoracek fakt hezkej, mohli by treba ty zadni svetla hodit i na klasickej seden nebo kombi ty soucasny sou strsne "číňanský".
...ono taky záleží, jak se mu šlape na krk >😒]
Já se svou E46(110kW) jsem schopen(i když se mi to podařilo jen jednou😉) dostat se na delší cestě na spotřebu okolo 5,5L/100km!!! A tento nový motor je zase o min. třídu výše, takže bych tomu s klidnou hlavou věřil :yes:
Já se svou E46(110kW) jsem schopen(i když se mi to podařilo jen jednou😉) dostat se na delší cestě na spotřebu okolo 5,5L/100km!!! A tento nový motor je zase o min. třídu výše, takže bych tomu s klidnou hlavou věřil :yes:
Jojo, tak tomuhle rozumim. 320d nemá chybu, to je paráda, a když to má ještě o 20 koníků vyšší výkon, bral bych všemi deseti. Ještě si ale budu muset chvilku počkat ;-\
Nic proti BMW, ale ta spotreba sa mi zda nerealna. Ak si dobre spominam, v dakom teste mal ten diesel v 120d spotrebu skoro 8L/100km a predpokladam, ze v 320d to nebude ine. O kvalitach motora nepochybujem. Ostatne, ludi, ktori kupuju BMW, to urcite nerozhadze...