Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 3 Coupé také se čtyřválcovými motory za méně než milion korun

32 komentářů

No tak pokud jsi pravý "Béemwista", tak bys todle vůbec neměl pustit přes jazyk. Když BMW, tak řadový ATMOSFÉRICKÝ šestihrnek. Neboli u mě je favoritem 330(C)i... :yes:
Merkur
No o tom bych polemizoval,že motory vydrží stěží 150 tis.,protože jsem na 2.0 T.S najel 180 tis. a motor byl pořád o.k.,když jsem ho dával pryč a co se týče spotřeby u mě by i BMW pěkně žralo,páč jezdím celkem na doraz.U mě i golf IV TDI (96kw) žral 9 l/100 a váha vzduchu byla o.k.Teď ze 156 2.5 V6 jezdím za 16.Ale za éry 156 a tuším e46 (ale tím označením si nejsem jist)ty motory co se dynamiky týče z objemu byli šul-nul.
fakt bmw je moja srdcovka a zacal ju otec ked kupil 3er e30 a diesly v bmw su fakt super ci uz e46 100-110kw alebo e90. Bmw m3 2fast4you
dival jsem se do ceniku BMW a 320i maji za 935.800 s DPH, 320d za 1.010.900 ...
No nechci Vam kazit sny, ale co se Alfackych benzinu tyce, maji dokonaly zvuk, vybornou dynamiku, vydrzi stezi 150 000 a pak konec, a predevsim, maji spotrebu jak maly tank. Takze bohuzel, BMW je o par svetelnych let napred. Pekny den
známý má 116i a jezdí okolo 9l.Ale z toho si nic nedělej,protože šestnáctistovky u jiných značek berou více!!
známý má 116i a jezdí okolo 9l.Ale z toho si nic nedělej,protože šestnáctistovky u jiných značek berou více!!
>😒] :yes:
tak tak, moderne benzinaky maju vyhodu, ze sa s nimi da jazdit aj za velmi malo ked sa chce. tie hodnoty u bmw vidim v beznen premavke tak liter-dva podhodnotene, ale ked sa sofer posnazi, tak ich neni problem dosiahnut. :yes:
Merkur
Vidím,že BMW dotáhlo ve dvoulitru alfácký 2.0 JTS (122 kw,0/100 8.2s),který byl ještě ve 156.Ale ač jsem alfista,tak musím konstatovat,že 159 je co se dynamiky týče trochu v ha*zlu.
Tak si povol ruční brzdu a sem tam zařaď třeba 4 nebo 5 😄 a povede se to 😃
te spotrebe take neverim. Se svou 116i se pod 10L nedostanu at delam co delam... Ale stoji to za to >😁
admin badge
Ondřej Šámal
I kdybych kvůli tomu měl být rok jen o chlebu a vodě, tak do BMW patří šestiválec, a nejlíp 335i (pro milovníky nafty 335d) >😁
Té spotřebě se dá věřit,hlavně u 320D.Já mám novou 320D a má nejmenší spotřeba byla 3.9l mimo město.Normálně jezdím tak okolo 5.5-6.8 při docela pružné jízdě,protože nevydržím jet dlouho pomalu.No a největší spotřeba byla 7.9,ale to byla opravdu dosti rychlá a brutální jízda.Ve městě,jako je Brno,se dá jezdit mezi 4.7-6.5.Ale opravdu znám lidi,kteří jezdí ve městě za 7.5-8.5,což docela nechápu!!!Fakt hodně záleží na řidiči!!!!
125S
Přesně tak :yes:
125S
U BMW záleží hodně na tom jak jedeš. Brácha měl 525i 1500kg, a jezdil po praze s průměrem 8,9l... 😉
Ten udaj spotreby se, myslim, stanovuje dle nejake metodiky, ten se nevymysli. Ale nepochybuju, ze takovou spotrebu pujde dosahnout, jen s tim proste nikdo v realu nejezdi v takovem dietnim rezimu, to vsak neni problem auta.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
>😁 to je jako léčit ***nkáli >😁
Pěkná fata morgána s tou spotřebou >😁 To je akorát zbožné přání, realita bude minimálně o dva litry vyšší. Tak jak je u BMW a mnohých jiných zvykem 😉. Podle mě to BMW s optimismem přehnal kvůli emisím. Aby se víc papírově přiblížil snižování CO2, ve skutečném provozu nebude za autem lítat nějaký ekologický komisař a ověřovat jestli je to pravda. Se spřísněním emisních limitů budou automobilky více šidit papírové hodnoty spotřeby a BMW to pouze jako první rozjelo ve větším měřítku- jak se zdá 😄
:yes: zrovna jsem to chtěl napsat 😄
takovou spotrebu ma hybrid od toyoty jen ktomu potrebuje plny kufr baterk >😒]
takovou spotrebu ma hybrid od toyoty jen ktomu potrebuje plny kufr baterk >😒]
Na skaredej zadek E90ky uz existuje lek - Heckleuchten Blackline: [odkaz]
:yes:
Tak ve fyzice jsme se ucili, ze vseobecne 4takt benz. motory maj 30%, naftaky kolem 40% a 2takty 15-20%. Takze asi tak. Jinak bavoracek fakt hezkej, mohli by treba ty zadni svetla hodit i na klasickej seden nebo kombi ty soucasny sou strsne "číňanský".
dovedl by nejakej borec spocitat jak moc je ten motor efektivni? 😊
...ono taky záleží, jak se mu šlape na krk >😒]
Já se svou E46(110kW) jsem schopen(i když se mi to podařilo jen jednou😉) dostat se na delší cestě na spotřebu okolo 5,5L/100km!!! A tento nový motor je zase o min. třídu výše, takže bych tomu s klidnou hlavou věřil :yes:
Pro mě je to absolutně ta nejlepší automobilka na světě!! :yes:
Lance
Jojo, tak tomuhle rozumim. 320d nemá chybu, to je paráda, a když to má ještě o 20 koníků vyšší výkon, bral bych všemi deseti. Ještě si ale budu muset chvilku počkat ;-\
Duri17
Nic proti BMW, ale ta spotreba sa mi zda nerealna. Ak si dobre spominam, v dakom teste mal ten diesel v 120d spotrebu skoro 8L/100km a predpokladam, ze v 320d to nebude ine. O kvalitach motora nepochybujem. Ostatne, ludi, ktori kupuju BMW, to urcite nerozhadze...
Ta spotřeba, to je paráda...
Tak takovéhle MOTORY umí jen BMW!!! BRAVO :yes: 😄