Novinky
0
proč mi to přijde jako když to je nějaká studie z roku 1996?
tak tuto to bych chtel
Proč dneska až na světlé vyjimky nemohu koupit do malého auta takovéhle hezké barevné interiéry ... všechno je většinou šedé .... 😒..... snad se to dostane do několika let i do všech menších aut ....
A takhle nejak by stala Skodovka, kdyby se splnily vsechny odboraske sny o vyplatach. Budiz jim to odstrasujicim prikladem.
VW touran je auto, které mám něco přes dva roky. Po počátečních drobných problémech (neotvírání víčka nad nádrží-ovládáno z kabiny - v zimě zamrzalo, dále nevysouvání háčku na pověšení tašky v kufru, v neposlední řadě chybová hlášení výfukové soustavy - vedla až k výměne ŘJ a kapličky, drhnutí volantu o plast = nový volant) mi návazně vznikl problém s drnčením kdesi v přední části auta- prostor palubky. Dodnes to nepřestalo - prodejce se aktivně a ochotně pokusil drnčení odstarnit. Výsledek? Po šesti pokusech -porýpané plasty u kapličky, radia. A drnčení? Vytrvalo. Ozývá se z prostředka palubovky a na podzim se přidalo i z pravé části palubovky. Nemám sílu dát to opět na pokusné porýpaní plastů. Takže tento cross fešák, jestli to neostranli, bude v terénu asi pěknej rachoťák. Nemá mám jen smůlu? Jo a jako kompenzaci - abych byl ferovej - mi udělali dvouletou skoro zdarma. 😄
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
>😁 >😁 připomenu jen prodejní heslo VW z devadesátých let. Da weiss man, was man hat! (To člověk ví, co má) >😁 >😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
>😁 >😁 VW je propadák roku. Prakticky všechny průzkumy spokojenosti zákazníků ukazují neustálý propad této značky >😁 >😁 😄
No jen si chlapci smlsněte, mně je to jedno, já VW chválit nebudu. Dnes, když jsem jel tankovat - je cca 7 nad nulou, a opět mi nešlo otevřít to překrytí víčka nádrže, které se otvírá z kabiny. Už to preventivně otvírám před najetím ke stojanu - takže jsem pěkně zastavil, chvilku pobouchával víčko otevřenou dlaní, nasedl, konečně otevřel a mohl najet ke stojanům. Mezitím mně předjel ke stojanu wartburg a schnilá dacia. Ani jeden z nich tento problém neměl.
Dělalo mi to už loni (byly mrazy), letos při dvouleté prohlídce jsem je na to opět upozornil a poprosil, aby s tím něco udělali. To auto bylo za 650 hadrů, trochu drahej šmejd.
Kdyby to tu četl někdo z VW, když mi slíbí solidní nápravu, zveřejním svou identitu a klidně jim tu udělám reklamu, jak k celé věci přistoupili. Na rovinu - určitě to nehrozí - není co chválit, ať si tedy budoucí kupující počtou, do čeho se chystají. Výčitky nemám. Never more VW.
Dělalo mi to už loni (byly mrazy), letos při dvouleté prohlídce jsem je na to opět upozornil a poprosil, aby s tím něco udělali. To auto bylo za 650 hadrů, trochu drahej šmejd.
Kdyby to tu četl někdo z VW, když mi slíbí solidní nápravu, zveřejním svou identitu a klidně jim tu udělám reklamu, jak k celé věci přistoupili. Na rovinu - určitě to nehrozí - není co chválit, ať si tedy budoucí kupující počtou, do čeho se chystají. Výčitky nemám. Never more VW.
Souhlasím s Tebou, tohle totiž platí i na Passat ...
Nemám VW. Považují ale auta od VW za solidní. Na zmetka se trefí i u jiných značek. Viz jiné recenze a i za více peněz. Problém je jinde.V neprofesionálním přístupu servisu, respektive nekvalifikovaném a neznalém personálu.Neschopnosti vyspecifikovat, natož odborně opravit závadu. Když se k tomu přidá i neochota je zaděláno. POškozená palubka při demontáží svědčí o neznalosti.Výběr, respektive solidní servis , je zcela zásadní i při výběru značky vozu. A najít takový je problém.Na servis jsem v podstatě odkázaný po celou dobu co mám auto.Je to možná zásadnější než si vybrat model auto.Musím ale konstatovat-bohužel.Měl jsem cca 12 vozů a řídím 40 let, vím , co říkám.
Já TOURANA budu mít 3 roky (druhý VW) a poslední, pravdou je, že jsem vždy dojel do místa bez odtahu, jestli se tak dá posuzovat spolehlivost. Ale těd ke kvalitě,
od začátku mi nejdou zavírat zadní dveřě 2x opravováno a při poslední opravě mě "asi jsem už byl nudný" ukázali, že musím otevřít zadní, zabouchnout zadní a pak zavřít boční.
Měsíc po záruce odešli plynové vzpěry, po 60k vadná spojka, neustále se vybíjí baterka, hoří žárovky. Ale jinak prostorově pohodové auto, až na ty motory.Už se těším až si jako další auto koupím asi nějakého KOREJCE. 😉
od začátku mi nejdou zavírat zadní dveřě 2x opravováno a při poslední opravě mě "asi jsem už byl nudný" ukázali, že musím otevřít zadní, zabouchnout zadní a pak zavřít boční.
Měsíc po záruce odešli plynové vzpěry, po 60k vadná spojka, neustále se vybíjí baterka, hoří žárovky. Ale jinak prostorově pohodové auto, až na ty motory.Už se těším až si jako další auto koupím asi nějakého KOREJCE. 😉
Při každém zatočení do leva nebo do prava klepnutí v palubovce hlavně na nerovné vozovce. Až seženu manuál na její rozebrání, raději si závadu opravím sám, než aby mi poškrábali interiér svojí neodborností. :-! Až Vám bude B6 příliš kouřit a budou se Vám v ní hrabat celý den a na nic odborníci nepříjdou tak si raději sami vyměňte vzduchový filtr. :-!
Při každém zatočení do leva nebo do prava klepnutí v palubovce hlavně na nerovné vozovce. Až seženu manuál na její rozebrání, raději si závadu opravím sám, než aby mi poškrábali interiér svojí neodborností. :-! Až Vám bude B6 příliš kouřit a budou se Vám v ní hrabat celý den a na nic odborníci nepříjdou tak si raději sami vyměňte vzduchový filtr. :-!