Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nové SUV od Fordu - sériová podoba studie Iosis X

11 komentářů

Tou karoseriou a klopenym strechym a vysoko polozenymi zadnymi reflektormi mi to pripomina prave tuto mazdicku. Ono by to nebolo od veci keby tieto auta mali spolocny zaklad.
koukám chvíli na tuhle potvoru oblečenou v zimní bundě, potom na koncept Iosis X, a je mi z toho smutno
princ
Mozna to bude tou skvelou kamuflazi >😁
Nejhorsi smrt je z vydeseni. Naopak tvary vypadaji velmi slibne. Vsadim se, ze po odstraneni hyzdicu to bude podobny krasavec jako S-Max.
Já neříkám, že to bude vobluda nebo že to nebude hezké (S-Max je můj objekt touhy); ale už teď je evidentní, že Iosisu to ve finále nebude ani podobné. A to je to, co mě se..
Kuba2k
Znam par lidi co to auto videli nazivo a vsichni se schoduji na tom, ze "je to nadherny, TO CHCI" 😄
presne na tak nazivo je to nares
Jo, já se o to auto nebojim, že by nebylo zádaný (evropskej Ford v poslední době prostě umí) jen jsem tak trochu doufal, že by se Ford mohl trochu odvázat, a ten nádhernej boubelatej koncept mohl třeba přežít až do "série"... V žádným případě jsem svůj příspěvek nemyslel tak, že "to bude nuda".
Jo ,Ford kamufluje dost kvalitně
mne sa to takto paci...
Vypadá dobře,počkám si až ho odmaskují.Jen doufám,že do té doby změní tvar zpětných zrcátek.Proč se nedrží toho co mají v ostatních řadách aut zn.Ford.Tyto,tvaru pádla vyčnívající ze dveří,se k tomuto autu nějak nehodí.