Novinky
Jsem zvědavý, zepředu v tý šedý bez znaku vypadá tak nějak lacině, jakoby to ani nebylo to krásné auto co člověk tu a tam potká na silnici. Doufám, že ta anténka bude ve standartní výbavě, doteď jsem ji tam postrádal, jsem zvyklý poslouchat čínská tradiční rádia. 😉 >😒]
CLS je fakt pekny a zatim snad ani facelift nepotrebuje ,ale pokud faceliftem projde tak nazivo to bude parada. :yes:
Normálně medvědy moc nemusím, ale měl jsem možnost jet s tímto autem jako spolujezdec asi 800 km a asi 350 km jsem řídil. Je to výborné auto! Oproti Ečku je to o třídu lepší v jízdních vlastnostech. Opravdu jsem nenašel chybu, a to jsem rejpal.
No fotky robil asi nejaký amatér. Každopádne hlavné je, že CLS je krásne auto trochu škoda, že nie je aj 4Matic.
A teď vážně: Jak často jsou u manažerskejch aut zadní sedačky obsazený dospělejma lidma? Já pravidelně potkávám CLS dvě; v tom jednom jsem ještě neviděl obsazený ani sedadlo spolujezdce, v tom druhým občas dva lidi jedou. Myslím, že to auto jako sedan funguje.
koukej pilně jezdit, ať takový krásný auta člověk potkává co nejčastějc... RR jsem v tý barvě bohužel ještě neviděl 8-s