Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nový Opel Vectra již ve Frankfurtu

26 komentářů

Fascinuje mě jak zde pořád někdo něco porovnává.Když se tady bavíme o vectře,tak se tu bavíme o končícím modelu.Nevím jak by dopadla třeba v porovnání Fabia proti Astře.Nebo možná Corse.
Právě o to jde - pohledné auto za rozumné peníze, co víc si přát?

Mám služební VW Passat poslední generace a klepu se, až mi ho nějaká ruská mafie šlohne, a nebo mě při tom i rovnou odpráskne.

Příště vymámím na firmě méně rizikový vůz, pokud se týká odcizení, i za tu cenu, že to bude jen "pohledný vůz za rozumné peníze"!
Jezdím s vectrou b přes 8 let, max. spokojenost. Poslední dobou se opel probudil a dělá jedno hezčí auto než druhý. Meriva byla nyní v žebříčku Tuv na prvním místě.
Klaudius
jasne, tie plasty maskuju skusany voz aby vyzerala ako stara Vectra...ked potom strhnu plachtu a ukazu novu Vectru v plnej krase, tak mnohi padnu na zadok...
Klaudius
No, tak taku Zafiru by som si urcite dal povedat. Alebo Astru Caravan. Sympaticka je aj Meriva, len uz je trochu starsia, tiez by to chcelo nastupcu. Vectra je trochu usadla, stratila smrnc prvej a druhej generacie. Omega je uz stara, vyrabaju ju este vobec? Signum je dost podivny vytvor, natiahnuty a nafuknuty hatch za velke peniaze.
Klaudius
Co znamena pojem "kral triedy"? Ze je najkvalitnejsi, najkrajsi, alebo najdrahsi? Alebo ma najvacsi uspech?
Klaudius
Hlavne ze Ty si taky hrozne slusny...najprv sa pozri do zrkadla, kym sa do niekoho zacnes navazat.
Vectru C som v praci pouzival 3 roky 86 tis km. Nebol s nou ziadny problem. Dokonca som uvazoval ,ze si kupim dalsiu len 5 dverovu alebo GTS so 150k fiatackim dieslom. Ta prva bola sedan s 2.0 DTI t.j. ta najhorsia mozna kombinacia. Motor napriek obavam olej nezral. Vectra ma dobry stabilny podvozok je dobre odhlucnena a mala vybornu automaticku klimu takmer bez prievanu. Momentalne mam Avensis Kombi 2.2 diesel 150 k a vedel by som si predstavit kombinaciu motor karoseria a vypracovanie interieru z toyoty podvozok riadenie a klima s Vectry. V praci bolo okolo 30 Vectier s rozdnimi motormi.Myslim ,ze 1/3 ludi co si ju odkupila ju aj dalej pouziva a nekupili nic nove. Mozno ze je trochu rozdiel ,ze u nas sa auta nestriedaju kazdy jazdi na svojom ci uz je to firemne alebo vlastne a po troch rokoch si firemne odkupuje.
Kolik Ti skodovka zaplatila?? Prober se, prestan snit a pak sem neco pis..
Kolik Ti skodovka zaplatila?? Prober se, prestan snit a pak sem neco pis..
Kéž by jsi měl pravdu. Jenže záleží i na kvalitě a spolehlivosti. Ale když to bude taková bomba jak myslíš tak jedině dobře. Mají prodané o jedno auto víc. Půjdu do něj. Každopádně já to nemyslel jen vectře. Kde je úspěch počina je corsou, astrou, vectrou a konče omegou v devadesátých letech. Když se dnes člověk podívá na tabulky prodeje tak to asi mluví za vše. A co si dnes chcete od opelu koupit. Tak nějak tam nic neláká. Vždycky má konkurence za ty peníze něco víc. No ale snad se blýská blesku na lepší časy.
ano, Vectra A uz se s pohonem 4x4 nabizela. Presne tak. Ale jde to pripomenout u slusneji, vid? Troubo.
mari
😄 😄 protože nástupce Vectry bude vypadat úplně, ale úplně jinak než na fotce od Lehmanna. Nechte se překvapit 😉 Bude to absolutní BOMBA 😉 :yes:
Vždyť pohon všech kol měla už vectra 2000 v první generaci, stejně tak ho měla calibra...
videl si studiu GTC teraz v Zeneve? Predstav si to ako sedan, zrus vertikalne chromovane nasavacie otvory trocha to zjemni a mas novu Vectru... mozno. Najlepsie to vystihol "ARC" v prispevku vyssie. (na rozdiel od autora clanku) Este stale si myslis ze Vectra nebude pre teba zaujimava?
Když jsem byl malý, měli jsme vectru A. To byl rok 1991 a na tu dobu prostě super. Potom jsem dostal papíry a tak jsem vyrůstal na Calibře a pak jsem měl Astru G a všechno bylo perfektní. Dnes se jen dívám a nechápu kam ten opel kráčí a kde jsou tu super auto. Dnes jezdím v passatu. Pořád čekám až opel přijde s něčím do čeho bych šel, ale mám pocit, že tato vectra to zase asi nebude. To už radši Ford. A tak nerad to říkám. Prostě nevím jak ten opel přemýšlí.
Srovnávat Vectru s Octávií je docela hloupost. Na Vectru FAKT nemá, velikost kufru je opravdu nezajjímavé číslo, já jezdím autem v prostoru pro posádku. Takže se probuď :-!
Beast
Opel sa zlepsuje s kazdym novym modelom. Astra a Corsa patria k tomu najlepsiemu vo svojich triedach. So sucasnou Vectrou Opel trochu zaspal dobu. Zjavne si to uvedomili a dokazom toho ja nastupca uz po 5 rokoch vo Frankfurte. Konkurencia je velmi silna - Mondeo, Accord, Passat - a nova Vectra nebude o nic horsia. Bude patrit medzi elitu v strednej triede :yes: :yes: :yes:
soucasne Vectry mame ve firme 2: po 2 letech provozu mlcky prevedeny na referentske vozy, od te doby (pres 1 kalendarni rok) najeto na obou 4 tkm s tim, ze "at si ji vezme nekdo jiny, ja s timhle srotem uz nikam nejedu😉, Octavky musim prikoupit ke 12 ks dalsi 2+2 protoze s tema chce zase jezdit kazdej => jen dodam, ze to na zacatku bylo presne obracene, lidi sami poznali, uznali a vybrali, co je lepsi (jen doplnim, ze me je to uplne burt, co u nas jezdi, bo ja z toho stejne nic nemam)....holt Vectry asi pudou, co s nima, nejhorsi je, ze si ani nikdo nechce odkoupit (ze zamestnancu samo)....tak nevim, ma nekdo podobne zkusenosti? takze jinak si myslim, ze si u nas neskrtne ani tenhle nastupce...
presne tak jako je tomu nyni...takovy solidni (pod-)prumer
Za posledních 10 let mám pátou Vectru v řadě, s GM spolupracuji a určité kusé informace o vývoji OPELU mám. To co je v USA prezentováno jako Saturn AURA je stávající Vectra C po faceliftu s přepracovanou zadní částí kufru a zadních blatníků. Interiér je také modifikovaný na americké poměry. Saturn Aura byl vyvinut pro zákazníky, kteří jsou příznivci GM, ale chtějí evropský design. A Aura představuje velmi kvalitní design. Nový OPEL bude zcela jiný, hlavně větší. Pojmenování Vectra bude patrně patřit minulosti. Dle mých informací již dva lidé z ČR to auto v Rüsselsheimu viděli na utajené předváděčce. Kvalita použitých materiálů i design jsou údajně daleho od stávajícího standardu Opelu - myslím to v pozitivním smyslu. I když kvalita Opelu dnes zdaleka není tak špatná jak soudí ČR veřejné mínění. PS Nejsem zaměstnancem Opelu.
Tak tato jesen bude pre strednu triedu doba zaslubena 😄 Nova Laguna, C5, Mazda 6, Opel Vectra a asi aj Audi A4. No uvidime ale spolu s Mondeom presla stredna trieda tento rok asi najvacsou odmenou. Us sa tesim na Franfurkt :yes:
Pekelná Micinka
Myslím, že z Vectry se král střední třídy nestane, to si odvažuju říct už teď. Bude to pohledné auto za rozumné peníze, ale nic víc, stadartní Opel.
autor by neměl plácat nesmysly, vectra se samozřejmě už 4x4 dělala a sice první řada = Vectra A
Klaudius
Nekric hop, kym si nepreskocil. Ak si si nevsimol, su na tom plasty tvarovane tak, aby to vyzeralo ako stara Vectra. Ja by som s hodnotenim pockal...
V čom je to jako nové? Dyt to tady huž bylo, neee?