Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nový Opel Vectra již ve Frankfurtu

Ondřej Láník
Diskuze (26)
Výměna modelů Opelu bude pokračovat zásadním krokem letos na podzim. Po loňské Corse a letošním faceliftu Astry se na řadu dostane zcela nová generace Opelu Vectra.

Automobil postavený na světové koncernové platformě Epsilon 2 se představí zřejmě již na podzimním frankfurtském autosalonu, aby stihl vlak, který již před lety rozjel Volkswagen Passat a letos dále akceleruje nové Mondeo od Fordu. Čtvrtá generace Vectry se vyzbrojí novou řadou motorů, zahrnující mj. vidlicové šestiválce 2,8 V6 (benzin) a 2,7 V6 (nafta). Jestli bude nová Vectra skutečně dokonalou kopií v USA již prodávaného Saturnu Aura zatím nelze ze špionážních fotografií určit, ale je velmi pravděpodobné, že se to díky dalším „předpremiérovým“ snímkům v nejbližších měsících ukáže.

Zásadní novinkou bude zástavba pohonu všech kol dodávaná do Vectry na přání poprvé v historii modelové řady.

Ondřej Láník
Diskuze (26)
14. 3. 2007 06:40
Re: MUSÍM SE JEN USMÍVAT...
jasne, tie plasty maskuju skusany voz aby vyzerala ako stara Vectra...ked potom strhnu plachtu a ukazu novu Vectru v plnej krase, tak mnohi padnu na zadok...
14. 3. 2007 06:39
Re: GTC
No, tak taku Zafiru by som si urcite dal povedat. Alebo Astru Caravan. Sympaticka je aj Meriva, len uz je trochu starsia, tiez by to chcelo nastupcu. Vectra je trochu usadla, stratila smrnc prvej a druhej generacie. Omega je uz stara, vyrabaju ju este vobec? Signum je dost podivny vytvor, natiahnuty a nafuknuty hatch za velke peniaze.
14. 3. 2007 06:32
Re: Tohle král nebude
Co znamena pojem "kral triedy"? Ze je najkvalitnejsi, najkrajsi, alebo najdrahsi? Alebo ma najvacsi uspech?
14. 3. 2007 06:31
Re: pohon všech kol
Hlavne ze Ty si taky hrozne slusny...najprv sa pozri do zrkadla, kym sa do niekoho zacnes navazat.
13. 3. 2007 11:29
MUSÍM SE JEN USMÍVAT...
:-) :-) protože nástupce Vectry bude vypadat úplně, ale úplně jinak než na fotce od Lehmanna. Nechte se překvapit ;-) Bude to absolutní BOMBA ;-) :yes: