Technika
Pekelná Micinka
0
[odkaz]
0
Tak ale toto je brutal >😒]
0
ty jo supr tip na clanek😉
RS
0
Konečně jsem pochopil Peugeot!!! Oni už se na to leta připravují a proto uzpůsobují design k automatickému plnění paliva za jízdy >😁 >😒] :yes:
Pekelná Micinka
0
>😁 >😒] >😁 >😁 :yes:
0
Ach, ti soudruzi Němci >😁 >😁 Japonci magoří s hybridem, ale cesta vede jinudy. Šup s Azorem do hrnce a už to jezdí >😁 >😁 :yes:
Johnny_P
0
trochu si ten odkaz spojuji s tvou přezdívkou "pekelná micinka" >😁
Umierneny
0
Hehehe. Tak aby bolo jasne o co tu ide. Treba si dat otazku komu toto prospeje. Odpoved je jasna. Autorom clanku je Alf vid "Autor: INT, alf (9. 9. 2005)". Ako vsetci vieme Alf, votrelec z planety Melmac poziera macky.. Je to len hlupy PR clanok od Alfa..
Pekelná Micinka
0
Zabýval se někdo tepelnou účinností kočky? >😁 >😒]
Pekelná Micinka
0
Chtěl jsem říct výhřevností... No jednu věc si přesto nechci představit - smutné oči dětí, až jim tatínek bude vysvětlovat, proč muselo morčátko zmizet, když on potřeboval rychle odjet na služební cestu a den předtím zapoměl vzít plnou... >😒] 😒 😉
0
Největší výhřevnost je prej zajištěna při užití pekelnejch micinek....pokud nejsou k mání, je nutno dokoupit nové aditivum vyvinuté v laboratořích HorstFuchsWerke s označením MNAU007 😉 :yes:
0
Micino ty zvire, ze ty chces vzit svoje ojety gumy z kola a pridat myho ko*** a nalit to do nejakyho apostola!?! ;-\ Jen mysli na to, ze i lecjaka Micinka by sla "znaftovat" >😒]
0
No tak to je hustý!!!Už vím,proč se nám pořád ztrácely kočky :-!
ale co lidských mrtvol je po světě a draze se pohřbívají. časem budou inzeráty: vykoupíme vaše mrtvé příbuzné - dobrá cena, odvoz zajistíme.... 😄 😉
8-s Ale jinak je to dobrej nápad... Kolik zvířat končí v kafilériích. Tady prostě žádná etika bejt nemůže. ČASOPROSTOR je KRUH!!! Nejde pořád chtít nový a to starý odsouvat na stranu. To starý prostě musí tvořit základ novýho, hmota se musí zachovat. Když už je pálej, tak je to jedno, co z nich. Prachs byl, v prach se obrátíš. Jestli to neni kachna, tak já bych to podpořil.
Skodovka nabizi uz pres dva roky svym zamestnancum a jejim rodinnym prislusnikum za zhruba 1% ceny do pronejmu Fabie (jakysi operativni leasing), ktery si po roce za zbytkovou hodnotu odkoupi, nebo je vrati zpet a vezmou si novou.
Samozrejme, ze 99% lidi jim ty auta vrati (jezdi s nimi taktez spousta polointeligentu, takze auta dostanou pri zabehu radnyho couda, protoze z ciziho krev netece), takze skodovka ma neustale nejakych cca 3000 vojeteych fabii, ktery nabizi k prodeji. Kolem boleslavi na precpanych prekladistich aut (Turinsky, LITRA - Mn.Hradiste) stoji stovky tehle vracenychh aut, ktery se musi nekomu udat. A takove mnozstvi zanovnich 'jahreswagen' se na cene taktez projevi.
Nyni nabidku rozsirili i na ostatni modelovy rady.
Samozrejme, ze 99% lidi jim ty auta vrati (jezdi s nimi taktez spousta polointeligentu, takze auta dostanou pri zabehu radnyho couda, protoze z ciziho krev netece), takze skodovka ma neustale nejakych cca 3000 vojeteych fabii, ktery nabizi k prodeji. Kolem boleslavi na precpanych prekladistich aut (Turinsky, LITRA - Mn.Hradiste) stoji stovky tehle vracenychh aut, ktery se musi nekomu udat. A takove mnozstvi zanovnich 'jahreswagen' se na cene taktez projevi.
Nyni nabidku rozsirili i na ostatni modelovy rady.
Tak neviem ci len okolo Boleslavi, Fabii su plne autobazary aj po celom Slovensku...Odhadom v Bratislave v AAA tvoria Fabie tak 1/3 vsetkych ponukanych aut...
Videli ste uz toto na 3 a pol rocnej fabii???
Fotka je v minimalnej kvalite ale to podstatne vidiet, zhodou okolnosti fotena vcera. To iste je aj na prednych dverach!
[odkaz]
Fotka je v minimalnej kvalite ale to podstatne vidiet, zhodou okolnosti fotena vcera. To iste je aj na prednych dverach!
[odkaz]
To je vytékající vosk z antikorozní ochrany
hehe, před týdnem mi měnili na fabii oba přední blatníky a stříkali oba prahy. Všiml jsem si pár puchířků, jěště že mají záruku 6 let. A ta mi končí ke konci března. Takže zdarma a já jsem teď šťastný student 😄 >😁
Takže vzal za své jeden z posledních mýtů o škodovkách. Po levných a dostupných náhradních dílech a práci v servisu, po technické pokročilosti a kvalitě mladoboleslavské produkce jde do pr.... i stabilita zůstatkové ceny. Přitom řešení by se našlo: třeba 7 let záruka na kompletně celé auto nebo 150 000 km. Tak co na to Škodo?
Nebo 8 let a 170 tis, nebo 9 let a 145 tis,...mno,docela se ne vyloženě těším,až budu o 6,5 roku starší,ale těším se na reklamačku po 6 letech, 10 měsících ve 148 tis. km., např... Matematicky to může nastat,ne? 😲
Za šest lel a ve 148 000 km jim už za servisní prohlídky necháš tolik, že ti tu záruku jasně uznají :-!
zajimavy, mam ji 6 let, najeto 100 tisic, krome klasiky olej, filtry, desky, kotouce, byly jen dve zavady, vymena ulozni stabilizatoru 600 Kč, vymena napinaci kladky rozvodoveho remenu 3000 Kč, nemyslim, ze bych v servisu nechal majlant, ale jiste muze mit nekdo spatnou zkusenost, je to jen stroj, ktery delaji lide.
Možná jsem to napsal trocu zostra.... pracuju ve značkovém servisu podobné značky a moje zkušenost je ta, že spousta lidí jezdí do servisu po dobu záruky a servisní prohlídky bere jako nutné zlo.... a pak to servisujou pokoutně.... Myslím si, že právě k poměru kvality dnešních korejských vozů sám vlastním několikátý je 7-letá záruka geniální tah.... protože když vezmeš to co ti za těch sedm let odejde na autě jsou věci, které se přirozeně opotřebovávají a pokud je v něčem chyba tak to se většinou projeví už v prvních třech letech, kterou mají Korejská auta standardně. Geniální tah, aby měli servisy plný servisníma prohlídkama, protože co se týče oprav - tak za náš servis práce skoro není na to co máme prodáno aut....
Já jen že mi na jap.autě nechtěli uznat reklamaci po roce,pomalu se blíží druhý,nemám čas a chuť se s nimi hádat,oni to ví a šikovně to půjde do ztracena...to je už jasné.Nevidím důvod rozdílu mezi jap.autem z Maďarska a korejským auten ze Slovenska.V čem bude to druhé jiné?Mně stačil včera nezájem prodejce o ceeda v Olympii Brno,po asi 15 min jsem se do něj vůbec nedostal...mladík viděl,jak chci otevřít dveře.Nicméně pustil někoho, kdo evidentně auto hupovat nebude do jakési dodávky.Neznám jejich názvy.Mělo to šoupací dveře :no:
Možno ten predajca číta diskuzie na auto.cz a tak vie, že IT žiadneho "kórejca" kupovať nebude :-!
Alespoň to řeknu narovinu,že nekoupím.Nicméně s logem jsem nechodil,pak je jasnovidec....On ignoroval to auto sám,to je ten fór >😁 Snad tam byl poslán "za trest", nebo něco jako "po škole", nebo tak nějak...jinak to AAA objevilo Ameriku a píše se rok 1492 :-!
Tak to sice hezký,ale nevim kdo si jí koupí.Jábych si nekoupil ani novou natož ojetou.Možná tak S2000.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
mycilinka
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nevím očem to tu točíte, ale k článku tiskové zprávy firmy AAA je Vám snad všem jasné, že je to jen účelová reklama jejich výkupních způsobů. Schválně dají do novin a na net jak padají ceny těchto vozů, ale když tam příjdete tak vás oškubou. Je velmi zajímavé mrknout na jejich zisky.