Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženevská fotogalerie - Modelky (2.díl)

74 komentářů

😢 Opravdu bída....pojedu do Lipska,doufám že to bude lepší...
jsou to nadherna kotatka
Nejhezčí jsou podle mého vkusu dívky 3,5,16...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak Vám teda řeknu, že až na pár světlých vyjímek je to celkem děs, ale skoro všechny mají krásné pusiny >😒]
Já bych sem ty národnosti moc nepletl. Jedinkrát jsem kromě Brna navštívil velký autosalon - Frankfurt a většina hostesek ani Němky nebyly. Byly tam hostesky z Čech, Slovenska, Polska, pak taky např. Portugalka a taky čokoládičky asi z Latinské Ameriky. Kamaráda auta přestala bavit a tak si udělal průzkum. Do Hondy Civic mě pouštěla pohledná dívčina, měla němčinou naučené základní fráze a když jsem se jí zeptal na něco, co neuměla, začala příšerně lámat angličtinu a ve finále mi sdělila, že je z Budapešti....ale byla milounská, přátelská a trpělivá, takže jsme jí hodnotil stejně jako velkou většinu velkou jedničkou. No a v Brně - shodou okolností taky ve stánku Hondy - jsme se ptal dívčiny (za pultem), zda by měla katalog a ceník od hatchbaku Civica 5D a ačkoliv to byla Češka jako poleno, udiveně povytáhla dlouhé řasy a omluvila se, že mi nerozumí, co chci.....
No, abys ses nechyt.....jsou ale i horsi národy nez slováci - za prd u nich stojej chlapi i ženský, u vás v přední ázii za řekou Moravou stojej za něco aspoň ty ženský, když chlapi jsou vesměs nařvaný ubožáci....
takych ceskych vymrdov ako ty teda nemusime ;-\ zostan si kludne tam kde si a dalej nam zavid pekne baby!
;-\ brŕrŕŕŕŕŕŕŕ
Tož chlapi nekeré sa dajú, ale stejně nám nedajú.
ano ano nemůžu nic jen souhlasit BRAVO GTI 😄 😉 :yes: :yes: :yes:
podle mého názoru patří zrovna tato hosteska ke spodním příčkám mého "žebříčku" na přední místa patří R5S1
nejvíc se mi líbí druhá z 1.řady a první z 2.řady. ale nejhezčí ženská je stejně šéfová z kobry 11! :yes: 😄
GTI
>😁 :yes:
Co všichni máte,ty baby jsou krásné!! Pravda,některá víc a některá míň... 😄 U mě zatím vede ta černovláska od Fiatu,elegance a přirozená krása - ono k Fiatům by se ani škaredá holka nehodila... >😒]
Proboha, on je žena >😁 , kojil ho tata... >😁
Ta v kůži, jednoznačně...
koukám, že hybridi jsou v módě :no:
😉
Lonestarstate
Chápu, i tvoje uklízečka vypadá líp. Taky jsi král světa a tohle bezpochyby ty nejohavnější baby na zeměkouli. Proto je nejspíš vybrali. Protože jsou ošklivý. Jo, hostesky vybírají podle toho, která je ošklivější. 😉 ..... >😁 Ale teď vážně. 1.řádek druhá a čtvrtá nemají chybu. A samozřejmě 4.řádek, 4.fotka taky super. Vždycky sem si myslel, že sem náročnej, ale jak to tu čtu... >😁 nejspíš jsem hrozně nevybíravej.
3 :yes: zbytek 8-s jsou nějaký starý
mari
co chceš- avantgarda... 😄 😉 >😒]
Má visačku alfy.Mají pěkná auta,ale takovou fousatici?????!!!!!! :no:
Dinar
Já tam vidím pár celkem pěkných holek, nejlepší asi č.16 a pak jedinou ženu, č. 21. A obecně, co se týká nejhezčích holek, největší koncentrace na čtvereční metr je jich v Bělehradu, to město je v tomto směru naprosto bez konkurence. 😉
Tak s tou souhlasim . :yes:
Jenom my tu od ostatních přispěvovatelů chyběj hlášky typu😒br /> to je podobný tý a tý a z tamtý má stejný vlasy jo po první má obšlehnutý oči a malinko oči - jenže jedna byla ve výrobě před šesti měsícema tak jaký opisování ... >😁 >😁
obač by ale mohl bejt stejnej dizajnééér hihi 😉
Zde take souhlas, vzdy jsem byl na tmavsi odstiny... :yes:
Ano souhlas, obe verze maji moc hezky design take... 😉
hergot...tos ji lehce přefouk,ne? 😄
mari
Nevěřím vlastním očím... Chtěl bych být dermatologem- to bude zlatý důl... Takže snad číslo 8. Taková letní láska. Platonická.
to hej, je to kosť, ale krása je aj na R3S2 😉
>😁 >😒] :yes:
Pekelná Micinka
>😒] >😒] >😒] >😁 >😁 :yes:
GTI
😉 :yes:
GTI
Mám plavovlásku, 115-60-90 Dlouhá fronta... >😁 😉
A hned je den krajsi!!!! 😉
Ja nevim, ale podle mych zkusenosti jsou Slovanky nejhezci na svete, teda predevsi Slovenek😊 (jinak Slovaky moc nemusim, ale halusky a zensky maj skvel😊) :😉
"milášku", "šlatíško" - si si isty, ze to nebola Glumova sestra? >😁
essesant
jejda 4 rada 4 sloupec... 8-s (muj velmi subjektivni nazor) mno myslim, ze celkem hruza! az na holky od Zagata, predevsim teda 2 rada prvni sloupec nebo "Tramontana" 3. radek 4 sloupec... Jinak bych o naprostou vetsinu ani okem nezavadil 8-s Nejvic me desi holky od AR! Minule tam byly same luxusni kustky a tentokrat to alespon dle foto vypada prachmizerne :no:
geroc I.
Tož pravda. Holky z Moskvy byly lepší.Nebo fotograf měl lepší vkus.
to opravdu nevím...tys tak velkou sháněl? >😁 😉
bohužel ne...nebyla to češka (což jak jsem poznal je výborná věc - bavíte se anglicky nebo lámanou češtinou a ta nezná škaredá slova - je to samé "milášku" nebo "šlatíško" ). Ale má to taky jednu nevýhodu...jednoho dne musí odjet 😢
Pekelná Micinka
Pětečka je pěkná... tedy jestli dobře počítám a je to ta stejná co jsem si vybral výše.. Na ideál "antiky" má menší ňadra, ale tvářičku pěknou...
GTI
:yes:
Pekelná Micinka
Slovanek kuní ksicht? Tak to bys nám tu snad všem měl ukázat svojí fotku... Abychom si udělali představu, jak takovej soudce jako ty vypadá. ;-\
Pekelná Micinka
A jak to skončilo? Podle té poslední části věty bych tipnul, že občas jezdíte Outbackem spolu... 😉
neviem, ci to fotil iny fotograf ako prvu davku, ale toto bolo vyrazne lepsie. aj ked, ako niekto spomenul v diskusii pod prvou varkou: mrknite na reportaze primy z autosalonu v moskve. sa tieto dievcence nechytaju.
co sa mu cudujes. vsetko, co somara prerasta a je mu druhovo podobne, musi byt kon...
k fajnemu autu patří šikovna děvčica,co si budem povidat.mi se líbí blondýnka ve druhé řadě shora,uplně vpravo.takové kotátko
Opravdu miluju takovy prohlaseni jako tyhle. Slovanky a rozmery kone?? Tak to se podivej treba na Germanky. Takova Karolina Kurkova a Daniela Pestova (takove zname priklady slovanek nad 180cm) jsou opravdu k zbliti vid.. :no:
jasne, c.5 zije ! ten pohlad vysaje z teba aj to co v tebe neni !! fascinujuce !! :yes: :yes:
GTI
Nevěděl jsem, že se nafukovačky dělaj i v těchto velikostech 😉 😄
Teda pánové, asi bych si nevybral ;-\
Maximálně slečnu Olivii... Ale tu topinku fakt ne >😒]
😄 :yes:
:yes:
>😁 :yes: PS: já jsem se zakoukal do jedné...mno...hodně velké děvčiny (měla dost přes 190). Byla taková milá a hodná a děsně se divila, že jsem jí zvednul do náruče a vynesl po schodech nahoru - tím jsem si jí získal 😄 😉 :-!
valmar
No mne by stalica Audi S2 s motorom R1 alebo R4 😉
no poznam jednu taku pesnicku, kde sa spieva: "nedobre su velke zeny, bo musis stat na leseni. a ked si v najlepsej chuti, tak sa ti lesenie zruti..." 😄
to přece nevadí...štokrle seženeš vždycky >😒] 😉
moja ma 183. Ja sice len o 2 menej, ale tam, kde ma ona pas, ja uz mam rebra... so svojimi dlhymi nohami by mohla superit aj so sklenarikovou, ale nechce - ved u mna to uz vyhrala 😉 😄
Neříkám, že vše je TOP zbožíčko, ale zcela jistě bychom si my gurmáni něco vybrali 😉 Já ujíždím na modrookých blondýnečkách a v černých pažotech... >😁
GTI
Jo, tak tady už ždímám tanga. BRAVO :yes: Tohle, to je první liga. To je Carrera v akci. Tak se dívej, protože to, na co koukáš u vás na návsi jen tak neuvidíš. Tohle nejsou husopasky. Tak kterou... no snad PĚT... tá má v sobě naději zítřků... krásný voči, hlubokej pohled, nevyřčený otázky a zapovězený odpovědi. Udělá tě pohledem. Takovejch je málo. BRAVO OČI, BRAVO FOTOGRAF :yes:
velký holky maj něco do sebe 😉
GTI
Pokud měříš, co vážíš, stydlíne, pak tě chápu. Budeš asi pěknej klacek. Jinak pozor na tyhle primitivní soudy. Zatím si to trénuj s nafukovačkou, kup dvojitej podpatek a jednou to zkus naživo. P.S. Jak tě tak čtu, tak chlap pod 90 je trága... myslím IQ.
Vetsina Slovanek ma kuni ksicht a taky rozmery kone. Holka nad 180 je k zbliti :no: :no: :no:
To tam vazne nemaj nic lepsiho??? :no:
Pekelná Micinka
Já taky. Ale ne ve žlutý.. 😉 S RS4kou by si byl atraktivní pro x dalších stejně pěknejch kočand, takže radši pěknou káru, i když uznávám, že R4S4 je asi nejpohlednější hosteskou z celého autosalonu...
Pridite niekedy pozriet do Bratislavy, alebo do Nitry... aut je tam sice pomenej, ale tie devy 😉
Pridite niekedy pozriet do Bratislavy, alebo do Nitry... aut je tam sice pomenej, ale tie devy 😊
Nevím,kde ty ženský vyhrabaly, až na možná jednu výjimku je to celkem otřes. jestli chcete vidět opravdu pěkný baby, tak přijeďte letos na autosalon do Brna.
Kaslete na moje komentare k prvni varce...JEDINY CO CHI JE RS4!!!!! (Rada 4 Sloupec4)
Pekelná Micinka
Já střílím a koukám že není moc co potopit - takže opět alfička s rubínovejma korálema (pro matematiky 4.řada 4.fotka) a pak snad akorát "Medea" od Zagata (2.řada 1.fotka). Jinak no, zásadní problém je, že všechny jsou nalíčeny nebo vypadají spíše starší. Chybí tam mladá krev (a mlíko taky).. 😉
8-s :no:
Myslím, že druhá várka byla lepší! :yes: PS: ta fotka redaktora s modelkou je zajímavý nápad >😒]
na krásné křivky je vždy radost pohledět,viďte 😄 jak u aut,tak i jinde 😉