Novinky
0
😢 Opravdu bída....pojedu do Lipska,doufám že to bude lepší...
Přejít do diskuze
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak Vám teda řeknu, že až na pár světlých vyjímek je to celkem děs, ale skoro všechny mají krásné pusiny >😒]
Já bych sem ty národnosti moc nepletl. Jedinkrát jsem kromě Brna navštívil velký autosalon - Frankfurt a většina hostesek ani Němky nebyly. Byly tam hostesky z Čech, Slovenska, Polska, pak taky např. Portugalka a taky čokoládičky asi z Latinské Ameriky. Kamaráda auta přestala bavit a tak si udělal průzkum. Do Hondy Civic mě pouštěla pohledná dívčina, měla němčinou naučené základní fráze a když jsem se jí zeptal na něco, co neuměla, začala příšerně lámat angličtinu a ve finále mi sdělila, že je z Budapešti....ale byla milounská, přátelská a trpělivá, takže jsme jí hodnotil stejně jako velkou většinu velkou jedničkou. No a v Brně - shodou okolností taky ve stánku Hondy - jsme se ptal dívčiny (za pultem), zda by měla katalog a ceník od hatchbaku Civica 5D a ačkoliv to byla Češka jako poleno, udiveně povytáhla dlouhé řasy a omluvila se, že mi nerozumí, co chci.....
No, abys ses nechyt.....jsou ale i horsi národy nez slováci - za prd u nich stojej chlapi i ženský, u vás v přední ázii za řekou Moravou stojej za něco aspoň ty ženský, když chlapi jsou vesměs nařvaný ubožáci....
takych ceskych vymrdov ako ty teda nemusime ;-\ zostan si kludne tam kde si a dalej nam zavid pekne baby!
podle mého názoru patří zrovna tato hosteska ke spodním příčkám mého "žebříčku" na přední místa patří R5S1
nejvíc se mi líbí druhá z 1.řady a první z 2.řady. ale nejhezčí ženská je stejně šéfová z kobry 11! :yes: 😄
Co všichni máte,ty baby jsou krásné!! Pravda,některá víc a některá míň... 😄 U mě zatím vede ta černovláska od Fiatu,elegance a přirozená krása - ono k Fiatům by se ani škaredá holka nehodila... >😒]
Chápu, i tvoje uklízečka vypadá líp. Taky jsi král světa a tohle bezpochyby ty nejohavnější baby na zeměkouli. Proto je nejspíš vybrali. Protože jsou ošklivý. Jo, hostesky vybírají podle toho, která je ošklivější. 😉 ..... >😁 Ale teď vážně. 1.řádek druhá a čtvrtá nemají chybu. A samozřejmě 4.řádek, 4.fotka taky super. Vždycky sem si myslel, že sem náročnej, ale jak to tu čtu... >😁 nejspíš jsem hrozně nevybíravej.
Já tam vidím pár celkem pěkných holek, nejlepší asi č.16 a pak jedinou ženu, č. 21. A obecně, co se týká nejhezčích holek, největší koncentrace na čtvereční metr je jich v Bělehradu, to město je v tomto směru naprosto bez konkurence. 😉
Tak s tou souhlasim . :yes:
Jenom my tu od ostatních přispěvovatelů chyběj hlášky typu😒br /> to je podobný tý a tý a z tamtý má stejný vlasy jo po první má obšlehnutý oči a malinko oči - jenže jedna byla ve výrobě před šesti měsícema tak jaký opisování ... >😁 >😁
obač by ale mohl bejt stejnej dizajnééér hihi 😉
Jenom my tu od ostatních přispěvovatelů chyběj hlášky typu😒br /> to je podobný tý a tý a z tamtý má stejný vlasy jo po první má obšlehnutý oči a malinko oči - jenže jedna byla ve výrobě před šesti měsícema tak jaký opisování ... >😁 >😁
obač by ale mohl bejt stejnej dizajnééér hihi 😉
Nevěřím vlastním očím... Chtěl bych být dermatologem- to bude zlatý důl... Takže snad číslo 8. Taková letní láska. Platonická.
Ja nevim, ale podle mych zkusenosti jsou Slovanky nejhezci na svete, teda predevsi Slovenek😊 (jinak Slovaky moc nemusim, ale halusky a zensky maj skvel😊) :😉
jejda 4 rada 4 sloupec... 8-s (muj velmi subjektivni nazor) mno myslim, ze celkem hruza! az na holky od Zagata, predevsim teda 2 rada prvni sloupec nebo "Tramontana" 3. radek 4 sloupec... Jinak bych o naprostou vetsinu ani okem nezavadil 8-s Nejvic me desi holky od AR! Minule tam byly same luxusni kustky a tentokrat to alespon dle foto vypada prachmizerne :no:
bohužel ne...nebyla to češka (což jak jsem poznal je výborná věc - bavíte se anglicky nebo lámanou češtinou a ta nezná škaredá slova - je to samé "milášku" nebo "šlatíško" ). Ale má to taky jednu nevýhodu...jednoho dne musí odjet 😢
Pětečka je pěkná... tedy jestli dobře počítám a je to ta stejná co jsem si vybral výše.. Na ideál "antiky" má menší ňadra, ale tvářičku pěknou...
Slovanek kuní ksicht? Tak to bys nám tu snad všem měl ukázat svojí fotku... Abychom si udělali představu, jak takovej soudce jako ty vypadá. ;-\
A jak to skončilo? Podle té poslední části věty bych tipnul, že občas jezdíte Outbackem spolu... 😉
neviem, ci to fotil iny fotograf ako prvu davku, ale toto bolo vyrazne lepsie. aj ked, ako niekto spomenul v diskusii pod prvou varkou: mrknite na reportaze primy z autosalonu v moskve. sa tieto dievcence nechytaju.
k fajnemu autu patří šikovna děvčica,co si budem povidat.mi se líbí blondýnka ve druhé řadě shora,uplně vpravo.takové kotátko
Opravdu miluju takovy prohlaseni jako tyhle. Slovanky a rozmery kone?? Tak to se podivej treba na Germanky. Takova Karolina Kurkova a Daniela Pestova (takove zname priklady slovanek nad 180cm) jsou opravdu k zbliti vid.. :no:
>😁 :yes: PS: já jsem se zakoukal do jedné...mno...hodně velké děvčiny (měla dost přes 190). Byla taková milá a hodná a děsně se divila, že jsem jí zvednul do náruče a vynesl po schodech nahoru - tím jsem si jí získal 😄 😉 :-!
no poznam jednu taku pesnicku, kde sa spieva: "nedobre su velke zeny, bo musis stat na leseni. a ked si v najlepsej chuti, tak sa ti lesenie zruti..." 😄
moja ma 183. Ja sice len o 2 menej, ale tam, kde ma ona pas, ja uz mam rebra... so svojimi dlhymi nohami by mohla superit aj so sklenarikovou, ale nechce - ved u mna to uz vyhrala 😉 😄
Neříkám, že vše je TOP zbožíčko, ale zcela jistě bychom si my gurmáni něco vybrali 😉 Já ujíždím na modrookých blondýnečkách a v černých pažotech... >😁
Jo, tak tady už ždímám tanga. BRAVO :yes: Tohle, to je první liga. To je Carrera v akci. Tak se dívej, protože to, na co koukáš u vás na návsi jen tak neuvidíš. Tohle nejsou husopasky. Tak kterou... no snad PĚT... tá má v sobě naději zítřků... krásný voči, hlubokej pohled, nevyřčený otázky a zapovězený odpovědi. Udělá tě pohledem. Takovejch je málo. BRAVO OČI, BRAVO FOTOGRAF :yes:
Pokud měříš, co vážíš, stydlíne, pak tě chápu. Budeš asi pěknej klacek. Jinak pozor na tyhle primitivní soudy. Zatím si to trénuj s nafukovačkou, kup dvojitej podpatek a jednou to zkus naživo. P.S. Jak tě tak čtu, tak chlap pod 90 je trága... myslím IQ.
Já taky. Ale ne ve žlutý.. 😉 S RS4kou by si byl atraktivní pro x dalších stejně pěknejch kočand, takže radši pěknou káru, i když uznávám, že R4S4 je asi nejpohlednější hosteskou z celého autosalonu...
Nevím,kde ty ženský vyhrabaly, až na možná jednu výjimku je to celkem otřes. jestli chcete vidět opravdu pěkný baby, tak přijeďte letos na autosalon do Brna.
Já střílím a koukám že není moc co potopit - takže opět alfička s rubínovejma korálema (pro matematiky 4.řada 4.fotka) a pak snad akorát "Medea" od Zagata (2.řada 1.fotka). Jinak no, zásadní problém je, že všechny jsou nalíčeny nebo vypadají spíše starší. Chybí tam mladá krev (a mlíko taky).. 😉