Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Škoda Fabia S2000 zblízka a zevnitř

40 komentářů

Už aby se to prodávalo jako kit na auta >😁
Škodovka je pěkná, jenom se mi tam nehodí to zadní křídlo.
ff keby ze len to kridlo 😉
Křídlo je podivné. Stačí se ale podívat na křídlo Focusu WRC, to je úplně stejně ošklivé. Fór je v tom, že tento tvar má, aby auto "vracel" do správného směru při smyku. Zlaté křídlo u GT3 😄
fyzika asi nebude tvoje silna stranka, ze?
dle čeho tak usuzuješ?
Toho si nevšímej,to jsou na netu takové "moderní řečičky" o fyzice atd...nebo když se střetnou třeba 2 auta o různé hmotosti a jela stejně rychle nebo různě rychle,je to tu husté >😁
Tak se konečně podívejte na "živé" foto. Dravec v rouše beránčím. Čím se mi nelíbila nová Fabia, tak tím mě přesvědčila S2000. V tomhle provedení je prostě nádherná. Ano, design je otázkou vkusu, takže pokud se někomu opravdu tenhle kousek nelíbí, tak mu to fakt nevyčítám, ale v tom případě se vám nemůžou ani líbit Focus WRC, Mitsu Evo, nebo jiné sportovní lahůdky..V čem je designově lepší třeba subaru wrc? Když už není technika, alespoň designem u mě vyhrává! BRAVO ŠKODA!! Tohle dílko se vám fakt povedlo :yes: :yes: :yes: 😉
Zvláštní je, že všechna ta auta cos vyjmenoval jsou krásná a to podle mě nejškaredější a sice C4 si nezmínil 😄

Jinak S2000 :yes:
já ti nevím...mě se modré šípy líbí z nynějšího pole WRC nejvíc...
to není překvapení.. >😒] >😒] >😁 😉
není...ale nebál bych se přiznat, že se mi něco líbí víc 😉 :-!
Jednym slovom nadhera!!!!!!! Tymto odkazujem kompetentnym v Skode, ze im moc dakujem za dlhodobe posobenie Skody v motoristickom sporte. Bol by som moc rad, keby prehodnotili buducnost znacky ohladom jej posobenia vo WRC. Samozrejne aj kategoria pre S2000 je fajn..
A pokial ide o posmesne kuvikanie niektorych pisatelov, akeze Skoda dosiahla vysledky vo WRC.. - Trebars nedosiahla vysledok v celkovom bodovani, ale individualne vysledky urcite potesili a zainteresovani o nich vedia😊
Neprirovnávaj trápnu škodu ku skutočným autám (fokus vrc , subaru ...atď).Ešte tak k Dacii,Lade,Daevu . 😒 :-! :no:
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
A na tobě, ty ksindle, je pěkná akorát tvoje přezdívka.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Moc vtipný, sám bych to líp nevymyslel. Jezdi si svym cosworthem a neser se do něčeho, čemu nerozumíš, sbohem.
Design neni všechno,pěkná je to se musí nechat,ale jsem zvědav jak pojede. 😄
Tak jestli povalí jako speciál na Dakaru, >😁 , tak nemám strach.
Dal bych tam 1,9 TDI, ať chrochtá. >😁
A mimochodom,kdy a kde se u nás vlastně představí?
Po prvním závodě, v muzeu v M.B. pupíku. >😁
Komu se Fabia nelíbí,ať si vejfuk políbí >😒]
Četl jsem že tam bude motor 2.0 kterej ma 250 koní, mně se s2000 moc líbí.Bravo Škoda :yes: :yes:
auto vypadá relativně hezky až po přidání nějakejch plastovejch doplňků. ;-\
Tak ze přede sou ty vytažený blatníky fakt good! To se musí nechat. Předek je snad nejhezčí ze všech WRCéček. Zadek už je taková klasika, kterou narušuje jenom křídlo jak z raketoplánu. Celek dobrej. :yes:
Dobrý!!!!!!
To auto není sériovka ani wrc. Je úplně jedno jak vypadá, duležité je jak pojede na rychlostních zkouškách. Doufejme že to bude opak wrc a pojede dobře. Na základě výsledku koncernu VW z posledních 15ti let to bude další ostuda. Závada na závadu a rychlostně nebude stačit na ostatní.
To auto není sériovka ani wrc. Je úplně jedno jak vypadá, duležité je jak pojede na rychlostních zkouškách. Doufejme že to bude opak wrc a pojede dobře. Na základě výsledku koncernu VW z posledních 15ti let to bude další ostuda. Závada na závadu a rychlostně nebude stačit na ostatní. 😒
chrom... ?
chrom... ?
... a těžko ji něco vytknout - co se vzhledu týče. Ještě bych ji raději viděl v tradičních barvách Motorsportu.
pánové víte co z namená slovo zevnitř? to je jako z nějakáho prostoru ven....nikoli ta fotka interiéru...
Já nechápu proč je to 5ti dveřák kdyš obyčejně mívaji sportovní auta jen 3dveře ale jinak je to krasavec!! 😉
tak tohle je úplná šupa 😉
Konecne pochopili, ze musia rozsirit kasnu aby to bolo stabilne a dobre drzalo v zatackach... >😒] ale stale neviem naco je tam to kridlo 😲
Co to za chobotina ze krasna fabia, sracka je to zidoceska !!!!!!!!!!!!!
Mas vystizny nick - Mamomrd😊), chod sa ale hrat inam, dobre? Dakujeme
Tak to je hukot :yes: :yes:
Bylo by príma, kdyby se začla seriově vyrábět, bych si hned koupil...bych musel rozbít prasátko >😁 😄