Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Renault Clio Grand Tour Concept

21 komentářů

Geniální! Krásný detaily. Žabožrouti rulezzzzz!!! :yes:
sak je to grc hamba sa pozri ako vyzera nove FIAT BRAVO to je auto
😉
Moooc pěkný! Zadek je sice trochu masivnější než předek a hodil by se spíš s hatchbacku nižší střední třídy (konkurent C30?), ale jinak fakt dobrý.
Divná linie střechy + tragické sedačky včetně té "v kufru" alá Joyster... :no:
Klaudius
Je to zatial iba studia, teda nesie typicke (nerealne)prvky. Nevidel by som to tak zle, seriova verzia bude urcite v mnohom ina.
Vím, že je to jen showcar, ale stejně je divný. Vůbec mi nesedí jednotlivé detaily.
to je pekna kravina😊)
No bolo by zaujimave ako by trh prijal taketo auto ale priznajme si renault neni v Europe v pozicii aby si mohol dovolit dalsi takyto e😜eriment po Vel Satise, Avantime a pod. Nasiel by sa us aj konkurent a to podobne zamerana variacia od neveho Miny ale ten je niekde inde. Ten zadok by sa mohol preniest aj do seriovej vyroby prave si myslim ze ta robustnost ku kombiku a zvlast k us tak masivne posobaciemu miny hodi. Ja to vidim za 1. A renaul predstavil zase nove zaujimave riesenia interieru aj ked dost nerealne pre seriovky 😉
Avantime bylo, je a bude jedno z nejhezčích a uvnitř nejprostornějších aut, co znám. Výroba skončila díky neúspěšné spolupráci s Matrou. Takové auto se bude běžně vyrábět u Němců a Italů za 10-20 let.
Publikované: 11.06.2007 00:00:00
Koncept, bol k videniu v Ženeve (Renault Clio Grand Tour) by sa mal vo veľmi veľa detailoch podobať na konečnú sériovú podobu takéhoto auta – hoci v Ženeve bola predstavená len trojdverová verzia..
A čo sa týka Vel Satisu podla mňa je to pekné a veľmi luxusné auto
Jako rozvička na zkřížení zbraní s P207 SW se mi to líbí. je to vtipné, plynulé. dynamické i se ždibcem něčeho nového. Interiér vnímám jen v obrysech, až Renault vyřízne druhý pár dveří dozadu, tak vyhodí zevnitř skořepiny a další sarapajdy a nahradí je nejspíš "normálními" renaultovskými béžovými plasty a sedadly s aktivními opěrkami. Tohle a představení nového Twinga dává jasně najevo, že se Renault hodlá o svůj žvanec v segmentu mini/malé porvat naprosto drsně a různými chvaty a kopy.
Tomiss
:yes: 😉dobře napsáno :yes:
mne mile překvapil. A to moc nemusím ani malé kombíky (čest jedné vyjímce) ani auta s kosočtvercem. Dávám tedy :yes: :yes: :yes: uvidíme však co z tohoto konceptu zůstane do série. Tož tak.
donPedro
P.S. zde registrovaný já jsem to byl.
Ricardo
To by byl krok hodný opravdového tvůrce automobilů :yes:
Musím smeknout všema kloboukama z Kotvy.
Interiér je z říše snů a pohádek, vymazlenej jak koťata. Rendlik stále má co nabídnout, takhle propracovyný vnitřky nemá nikdo.
S exteriérem se trošku peru, ale nikoho nenechá bez emocí.Těch pozitivních mám na mysli. O tom to ale je. Sednout a jet, znamená být in. Renault je těžce IN. :yes:
Já v tom exteriéru cítím něco, jako když frajer zabere pádlem a po paži mi přeběhnou svaly. V jednu chvíli se to tvrdě semkne a hned to zas plynule běží dál. Takový moment přeskoku, líbí se mi to, jsem hodně zvědavý naživo. :yes: Vnitřek je určitě prima, ale bojím se, že nám zbyde jen jako laskomina na těchhle fotkách.
A tu su uz horuce fotografie zo Zenevy zatial co vsetci ostatni spia...
www.germancarfans.com
Toto je uz mesiac stare, pozri sa co sa deje na vystave v Zeneve😒br />www.germancarfans.com