Novinky
0
No tie oramovane hmlovky v prednom blatniku mi moc nerezu a celkovo ten predny blatnik ja neviem no mohlo to byt aj lepsie. Ale aj ked je octavia scout o triedu nizsia je to pre mna volba cislo 1 😉
princ
0
Souhlas, sam jezdim ve Volvu, ale tohle je krok zpet. Ta predni partie mi k Volvu moc nesedi. To oramovani mlhovek je jak pest na oko (jak vpredu tak vzadu).
0
Krasa... niet co dodat 😉
Klaudius
0
plne suhlasim...chcelo by to viac zapracovat...toto mi pripada ako vychodisko z nudze...chyba tomu napad...hrube ramy okuliarov nie su v mode
radek.m
0
Nějak se začíná potenciál designového směru nastíněného předchozí S80 vyčerpávat....třeba přední maska je vysloveně "vyblutá"
MeSiL
0
Ano, přední maska je ošklivá, ale rámečky okolo mlhovek jsou fajn! Jen bych udělal méně členitý přední nárazník...jinak hezké :yes:
0
Krasa... niet co dodat 😉
Velkej hráč na poli lehkých SUV. Doslova. Snad jen ty koloraturní lemy mlhovek a zadních blinkrů... za tohle tedy Volvo pochválit nemohu. Jinak ovšem - BRAVOLVO :yes:
Přesně k tomu jsem se chtěl vyjádřit - snad bude dostupný nějaký "detuning" v barvě okolního plastu. Vzadu by se daly snad tolerovat, ale v předu je to opravdu pěst na voko. Věřím, že Volvo nabídne i verzi bez těchto "okras". Kdyby to aspoň nebyl hliník, který "svítí", ale kartáčovaný a tmavě eloxovaný..
Myslím, že vypadá přesně jak vypadat má, je to Volvo, takže neprovokuje, vypadá přesně na to na co je určené a výše kritizované designerské prvky co přibyly oproti kombíku na karoserii jsou možná diskutabilní, ale podle mě k charakteru XC sedí. Myslím, že Volvo dělá jisté kroky kepředu a věřím že na prodejních číslech se to již brzy odrazí.
Jsou zde ti, kteym se nelibi nektere rysy tohoto vozu. Ja se na to divam trochu jinak. Pouzivam m.m. firemni S80. To je vuz, ktery ma vypadat decentne, liberalne, tak nejak korektne. To ale neni cil XC70. Je to vuz do lehkeho terenu, vuz se kterym je radost jezdit i na silnici. Proto taky vypada ponekud veseleji, vyrazneji. Ja ho radim ze velice dobrou konkurenci Outbacku a Allroadu.
Marianku, Outback je o třídu menší auto. Společné mají jen to, že jsou to lehká SUV... XC90 je liga Allroad... vedle nich bude Outback vypadat jako malej bráška... Jinak se mi líbí tvůj "hravý" pohled na tohle auto. Přesto ty lemy mlhovek a zadních odrazek nějak ne a ne přijmout...
ano, je o něco menší ale stále to je konkurence - nabízí nižší cenu a hodně muziky 😉
Není o něco menší, Allroad a nové CX70 spadají do vyšší střední třídy, Legacy do třídy střední. Proto se nedá o konkurenci vůbec mluvit. To když, tak je konkurencí pro Outbacka Octavia Scout, která svými rozměry pomalu atakuje střední třídu.
Osobne jsem je neporovnaval podle trid, ale spis podle velikosti. Zasadni velikostni rozdily mezi XC70 a Outbackem nejsou +-par cm. Spis jsem je napsal jako konkurenty, protoze jde o verze combi se 4x4 ve zhruba tak stejne velikosti. Nesouhlasim vsak ze mu bude Scout ve svete konkurovat. Ma prece jen podvozek z Golfa, coz Scoutovi ubira na predpokladech. Take rozdil trid je zde prilis markantni. V CR vsak verim, ze lide budou porovnavat Scouta a XC70 ba povazovat je za konkurenty.
Audi rozmery😒br />
š:1596
v:1444
😜4934
r:2833
Outback😒br /> š:1770
v:1545
😜4730
r:2670
Myslim, ze o tridu to nebude.
v:1444
😜4934
r:2833
Outback😒br /> š:1770
v:1545
😜4730
r:2670
Myslim, ze o tridu to nebude.
to jsi vzal ale sirku nejake ojete A3 ne? >😁
Audi nema sirku 1596, to je rozchod prednych kolies. Sirka auta je 1862. A vysku som nasiel 1519, nie 1444 ako uvadzas Ty. Neviem odkial cerpas info ale mrkni napr. sem : www.carfolio.com/…cations/models/c…
Ta zadní světla se mi více líbí na "normální" V70. Tady stále váhám. No, třeba časem "dojdu". Ty mlhovky jsou zbytečně moc výrazné. Bohužel. Dost to také házejí směrem k novému Mondeu. Jinak to bude krásné auto!