Novinky
Pozadí fotek skvěle vystihuje 350Z. Zejména č. 2, 3 a 6 :yes: Perfektní sporťák 😉 :yes: :yes: :yes:
Moc hezký fotky. Skvělý auto 😄 . Jen je škoda že patří nyní prodáváné verzi ;-\ ...
Mimo oranzového kupé,tam je vyboulení kapoty vidět,v USA se již prodává ale vyboulení kapoty se mi moc nezdá,je to spíše nutnost skrze velikost motoru,ruší přední linii kapoty. 😄
podle mě je to nej sporťák ve svý cenový kategorii...(Cayman S je o dost dražší tak ten nepočítám 😉 )
350Z sa mi pacil od jeho vniku, je to nadherny nadcasovy stroj, ktory este teraz ma cim uputat. Najme pri tej cene je skoro bezkonkurencny! S jeho markantnymi krivkami sa ho neda s nicim pomylit. Akurat rozmyslam ci uz neni cas na malu zmenu, staci facelift. Predsa len takto isto vyzera uz dost dlho, a ine znacky uz menili dizajn. Pravdepodobne to maju v plane aj oni a coskoro sa dockame aj my.
Dnes uz otvorili Zenevu a niekde na nete tusim TU , pisali o tom ze Nissan ma pripravenu novinku do Zenevy. Pozeral som vsak na oficialnej stranke Autoshow je iba Pathfinder pre rok 2007 aj Navara a 350Z s vykonom 313PS.
Na první pohled je hodně podobný jako první,ale na druhý pohled je znát jistá změna.
Držím mu palce,ať je minimálně stejně úspěšný ,jako první řada