Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz S600 Guard Pullman: pro státníky, monarchy a ty ostatní, kterým jde o život

12 komentářů

jj...mercedesy tyhle limuzíny umí...na Edu Schewarnadzeů si vyšlápli s raketometem a on z toho vylez po svejch :yes:
Pekelná Micinka
Jen jestli to nebyl Eduard Petiška.. >😒] >😒]
Fakt by mě zajímalo, jestl by vylezl po svých, kdyby netrefili předek auta ale přímo prostor pro pasažéry 😉 Tím nechci snižovat kvality tohoto auta, jen by mě fakt zajímalo (kdyby byl v diskusy někdo, o v tomto odvětví dělá), jak moc tyhle auta vydrží
ne, to by byl mrtvej - zázraky se nedějí 😉
vše záleží na typu střely, jinak motorový prostor nijak zvlášť pancéřován není
geroc I.
Když na to vezmeš RPG kteréhokoliv typu tak zaručeně z toho auta bude šrot.
Sleeper
...a nepomůže mu ani prodloužená verze, ani svěcená voda... Ty tři kousky, stojící na druhé fotce vpravo, se mi líbí mnohem víc... Obzvlášť stará šestistovka (druhá zprava) je prostě klasika nad klasiku 😄) Předpokládám, že nejstarší kousek je typ 770...?
Promin mi tu troufalost, ze ti reknu neco od srdce....tvuj nick vypovida za vse...zaspal jsi
Nejprodávanější limo na světě,ale to neznamená že se ti musí líbit.Mě se líííííbííí mooooooocccc :yes:
ManInBlack
To je věc vkusu. Mně se líbí, ale nejhezčí je stejně ten první 😄 (ta 770 podle tebe. Nevim, nevyznám se v autohistorii až tak).
Je pancéřovanej jako tank, žere jako tank, ale nevypadá jako tank--- Tak co to vlastně je?😁 P.S. Pro prezidenty dobrý---
No, právě - o tom to celý je - jsi v bezpečí(relativně) a téměř nikdo to nepozná :-!