Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën C-Métisse oceněn jako nejkrásnější studie roku 2006

13 komentářů

jen další důkaz toho co vim už delší dobu 😊 Citroen je prostě v součastný době nepřemožitelnej král designu a inovace mezi evropskými automobilkami...Viva la France
sorry, ale vybral sis
kez by se to vyrabelo a jezdilo to
Humbert
:yes: Je to tak. Francouzi prostě chápou význam slova studie (nezapomeňme na Renault Nepta). Citroën -> C-Métisse, C-Airlounge, C-Airdream, C-SportLounge, Osče, C-Buggy, Activa, ... Jedna pecka za druhou. A nejde jen o design. Třeba tento C-Métisse - vzhled, pohon, ergonomie a v neposlední řadě hmotnost. 1400kg pro vůz na pomezí střední a vyšší střední, naftový šesti válec, hydropneumatické odpružení také něco váží (zásobníky, trubičky, čerpadlo, kapalina), elektromotory, akumulátory, ... :yes: Teď by to ještě chtělo větší odvahu a uvést tyto prvky do sériových vozů. Takže jen tak dál a i nadále ukazujte světu, co vše je možné.
Tomiss
nepřihlásilo mě to 😲
Jsou studie a studie...některé vypadají jako auta z budoucnosti,některé testují nové designerské prvky,některé jsou předobrazem nových typů.Toto bych nazval mutantem...
Klaudius
Mna oslovila ovela viac ako velke nefunkcne "hrce" so zamracenym ksichtom, ktore produkuju niektori...
Klaudius
tak to si mal smolu na spatny kus....tvoja chyba ze si nedokazes vybavit reklamaciu v zakonnej lehote :no:
Mozem cely ich uzasny design je**t ked mi stoji ani nie rocna C4 Coupe uz 2. mesiac v servise. A to som nebural.
:no: :no: :no:
Tomiss
Tak mě tato studie neoslovuje.Boční profil auta se mi vůbec nelíbí,připadá mi hodně rozplácnutý,tvary jsou jak ze sci-fi filmu,něco jako batmanmobil...Jsou tam samozřejmě novátorská řešení,ale celek jako takový je až přeplácaný.Jinak samozřejmě Italové,to jsou mistři,to je bez debat. 😉 :yes:
termín uvedení hybrydu PSA nafta/elektrika na trh už znám je a to v roce 2010.
Klaudius
Plne zasluzene ocenenie. S Talianmi si mozu podat ruky. Kam sa na toto hrabu Japonci a Nemci... >😁