Novinky
jj, Fabka RS je v UK kultovka😉 sice ne masovka, ale kultovka jo😉) a to je hezky
Nevite, zda se da u nas sehnat z te UK kultovky prave zpetne zrcatko? Zkousel to nekdo? 😄 Urcite se v zemich Fabie s pravostrannym rizenim s rovnocennymi zrcatky prodavaji...
1.8T se tam nedaval, protoze mu nevymysleli dost velky pristup vzduchu...tak asi tak.
1.8T se tam nedaval, protoze mu nevymysleli dost velky pristup vzduchu...tak asi tak.
www.skoda.co.uk/skoda3g/happiness.aspx
doporucuju kliknout vpravo dole na odkaz na reklamu 😊
doporucuju kliknout vpravo dole na odkaz na reklamu 😊
diesel vo fabii rs je mnohym trnom v oku a priznam sa, ze aj mne sa viac paci benzin v sportovych autach a fabiu rs by som si urcite nekupil. davnejsie bol v jednom casaku test tusim asi 8 aut z tejto ale aj inych tried a vsetky otestoval aj jeden nemenovany profesionalny pretekar. na zaver sa ho okrem ineho pytali, ktore by si vybral on. spomedzi vsetkych aut (od 206 az po mondeo st...) by si vybral prave fabiu rs. argumenty boli tusim silny zatah, vyborne jazdne vlastnosti a dobre brzdy za tu cenu. co dodat, nech si kazdy spravi zaver sam... co sa tyka novej fabie, mali by sa v ml. boleslavi rozhodnut pre oba motory, najlepsie 125kw vzhladom na vyssiu hmotnost auta. na svoje si pridu zastanci oboch taborov a bolo by velmi zaujimave vidiet vzajomne porovnavania tychto aut.
a buide sa limitovana edicia do vazat aj na slovesko??? 😢
Kdyby té nové trochu rozšíříli blatníky a zvětšili rozchod, nějaké ty nové přední nárazníky a decentní spojlery, pod kapotu 1,4 TSI 125 kW, byla by nová Fábka celkem pěkné ořezávátko. :yes: >😁
už žádné sportovní nafťáky!!! Prosím Vás lidi, dyť je to ostuda! Jestli tohle byla oslava účasti škody s Fábií v MS, tak se potom nedivím. Kopírovalo to zřejmě situaci v motorsportu, pokud tomu bylo naopak, nebylo se potom čemu divit ve výsledcích. Ale jinak, jinak do sportovního, pseudosportovního a hlavně žádného hot ani hatch nepatří nějaký 7 tunový diesel s PD a spotřebou 4 litry!!!!
Fabku si nekoupí multi pracháč a spotřeba dost ovlivňuje jezdecký styl. S naftou se nebojím šlápnout na plyn, v benzínu to znamená nárůst spotřeby na dvanáct litrů. Zkušenost Alfa 156 2,4 JTD a Mazda CX 7 2,3 turbo benzín. U nafty jsem spotřebu nikdy neřešil u mazdy je strach šlápnout na plyn, protože hned hledáš pumpu.
Teraz je dokonalá :yes:
Znám lepší auta :no:
Znáš ale mít nebudeš >😒]
Nejsem žádný odborník, ale svůj názor tu napíši. Nepravděpodobnější bude slabší nafta či slabší 1,4Tsi. Pokud to hodně dobře dopadne, tak tam daj turbo 1,8, ale o nejlepších motorech si může nechat nová Fabia jen zdát, to němčouři nepovolej. No a bude zajímavé, jak se poperou s vyšším těžištěm, uvidíme..
No to víš že jo...budou tam dávat starou 1,8T když už se ani nevyrábí..Už je tomu nějakej pátek ,jestli sis nevšiml,co koncern používá 2,0 TFSI,nebo 1,4 TSI...a 1,8T najdeš tak na skládce..
No možná ta tak nevyznělo, ale mluvil jsem jen a pouze o motorech z ankety, tudíž jsem měl na mysli 1,8TFSI 😉
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tohle auto bude v prodeji i s levostranym rizenim,tedy nikoli jen pro UK.
Mozna u nas nebudou ty drobne upravy v interieru,ale auto jako takove bude.
Mozna u nas nebudou ty drobne upravy v interieru,ale auto jako takove bude.
Vyjste uletěli, nebo co????
Fabie RS se zacala delat v dieselu a ten ji sluší víc než dost, tak nechápu, proč více než polovina ***ích hlav tam zmáčkne benzín 1,4ku. To tam můžou mačkat fakt jenom 100oktanoví * :no:
Styďte se
Fabie RS se zacala delat v dieselu a ten ji sluší víc než dost, tak nechápu, proč více než polovina ***ích hlav tam zmáčkne benzín 1,4ku. To tam můžou mačkat fakt jenom 100oktanoví * :no:
Styďte se
Nevim co ti vadi, ten motor je o mnoho lehci a to u maleho auta s prednim nahonem a urcenim pro svizne svezeni hraje velkou roli. Se spotrebou je na tom take dobre, tak mi to take prijde jako idealni varianta. Diesel do RS byl kompromis, silny motor s nizkou spotrebou. Ale ve sportacich taky zastavam benziny, jakmile je tam diesel, je to aspon o malem kompromisu.
Diesely sou na p***
Kompresor + turbo to by byla ve FRS pecka !!!
Bratranec má Golfa 1.4 TSI a pro mě ( pro člověka ,který jezdí Fabií 1.4 16V ) to byl parádní zážitek svezení v autě s tímhle motorem. Myslíte si ,že máte pod sebou dvoulitr , vynikající zátah motoru a nízká spotřeba.
Ale ta cena...
Bratranec má Golfa 1.4 TSI a pro mě ( pro člověka ,který jezdí Fabií 1.4 16V ) to byl parádní zážitek svezení v autě s tímhle motorem. Myslíte si ,že máte pod sebou dvoulitr , vynikající zátah motoru a nízká spotřeba.
Ale ta cena...
😉 to by bylo
Jazdim na Golfe 1.4 TSI (103kW), predtym na Octávke 2.0TDi (103kW) a aj ked mala Octavka o 100Nm vyšší krutia tak by som tu 1.4 nemenil, auto sa zda ovela dynamickejsie. A staci tankovat 95-ku Super plus je len odporučaný!!!
Dobry den,
Zahledl jsem ted jeden inzerat na Fabii RS, ovsem prekvapil me udaj o motoru - 1.4 50 kW r.v. 2004. Myslim si, ze to je vymysl, ale na fotkach je to regulerni RS se vsim vsudy - sedacky, volant, spoilery atd.
Mam ji koupit nebo je to hloupost?
Diky.
Zahledl jsem ted jeden inzerat na Fabii RS, ovsem prekvapil me udaj o motoru - 1.4 50 kW r.v. 2004. Myslim si, ze to je vymysl, ale na fotkach je to regulerni RS se vsim vsudy - sedacky, volant, spoilery atd.
Mam ji koupit nebo je to hloupost?
Diky.
Čauvec máte někdo skušenost s fabkou rs??já ji chci koupit ale pořád se rozhoduji a hledám ji tak do 50tisíc kilometru těch je málo a hned mizijou 😢 a když se podivám na tip cars tak tam sou ale třeba už maji najetý 100tisic km a tojá nechcu,za tu cenu se dá koupit dobrej trojkovej bavec,jestli máte někdo skušenost s fabkou rs tak piště please na moloko@volny.cz
Jinak do te nove fabky z UK bych dal jednoznačně motor 1.8turbo benzín.
Jinak do te nove fabky z UK bych dal jednoznačně motor 1.8turbo benzín.
výrok 155kk, na 125kW 😄 Rád bych ho v tej fabce viděl, ale sport divize VW je bohužel jen Seat, takže se nejspíš dočkáme buď 1,4TSI 103kW, nebo 2,0TDI 103Kw, páč ani minulá fabie nedostala 1,8T, takže pochybuju, že TFSI dostane ta nová :no: Smůla no, ale sportovní ambice asi zas tak velký u fábky nebudou, když ubrala do šířky a narostla do vejšky.