Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nové BMW M3 již bez maskování

22 komentářů

RS4 z vas vytrepe na beznych mestskych komunikacich mozek kvyly prilis tuhemu podvozku... Kdezto u M3 se tomu tak jiste dit nebude alespon ne v takove mire a to pri zachvani skvelich jizdnich vlastnostech i ve vysoke rychlosti. 😄 Myslim ze je naprosto nesmyslne sronavat novinku (M3) o proti mnohem starsimu modelu RS4. A navic BMW bude mit vzdy neco navdch nad Audi
>😁 😉
da_b0mb
no to je sice hezky,ale nemeni to nic na tom,ze tyhle fotky jsou divny...staci se pozornejc podivat
Kuci, nechci vam do toho kecat, ale ja jsem ho videl pred 2tydny na silnici, vypada, podle meho, nejlepe ze vsech dostupnych BMW
Nejdřív vidět naživo potom hodnotit... tohle je jen nepodařenej PS...až budou ofic fotky bude to vypadat jinak...
Minulá M3 budila větší respekt, tato má trochu dámský měkký design
Jsou to všechno PS...to je evidentní, když se na to člověk podívá z blízka
da_b0mb
No me zase zarazi na ty zadni casti znacka BMW...je hrozne vykreslena...az skoro malovana...a zadnej odlesk
Je to hezký PS, stačí se podívat na výdechy na boku auta.. na 1 a druhém obrázku jsou jinak veliké..
Je to hezký PS, stačí se podívat na výdechy na boku auta.. na 1 a druhém obrázku jsou jinak veliké..
da_b0mb
"nádech pro intercooler" Subaristu nezapres 😉
FUJ te spätne zrkadla su zleee, skoda na normalnej su krajsie 😐
já myslím, že to je prašť jako uhoď (v tomhle případě ovšem hřebíček na hlavičku) 😉
>😁 chtěl jsi říct po faceliftu číslo 4 (ale já to pochopil, neboj >😁 😉 ). Nádor je nádor, nelíbí se mi...když už něco na kapotě, tak nádech pro intercooler, ten by se ale na tohle auto nehodil, takže...radši bych krásnou, dlouhou kapotu bez boulí. PS: tak vidíš... 😉 :yes:
MeSiL
Mno rozhodl bych se až po svezení, ale designově je u mě lepší RS4! Tohle nic moc...zadek až moc umírněný, víc bych to nafouk do stran a o palec zvětšil kola...jinak jinou barvuuu!!!!
da_b0mb
4. a 5. fotka... > 4 dvere
Na ten nádor jsem se těšil nejvíc a neříkej, že se ti nelíbil už na předchozí generaci. Jinak trochu OT, ale včera jsem potkal krásně čistýho vínovýho Forestera po faceliftu číslo 14 a musím uznat, že to auto nevypadá zase tak strašně krabicoidně a zastarale, jak jsem ho tady vylíčil..
Ta 4dveř je každopádně počítačová ilustrace, ale to je snad poznat ne??
da_b0mb
Nador s vykonem +300kW by mi opravdu na aute nevadil 😉 Kazdopadne 4dver verze je tam dana omylem ne? Ani nema ten notoricky znamy pruduch za prednim kolem
Chudinka má nádor 😢
najsexi afto ake som v poslednej dobe videl.
Dinar
na kapotě... mňam mlask buchtičky, jak říkával Bobík. 😄 😉