Novinky
0
je to pekné, hlavne sa mi páči symetria tohto stroja. 😄 Suzuki ukázala, že vie robiť motorky. :yes:
0
Myslím, že Suzuki opět uhodilo hřebíček na hlavičku a GSX-R1000 K7 bude top supersportem ... Už se ale těším na srovnání s novou R1 a ZX-10R, to bude mazééc 😄 Nic proti, ale proti této trojici se Fireblade od Hondu u těžce nechytá.
0
Mozno vykonovo nie, ale je to najvyvazenejsia motorka a opat bude urcite najpredavanejsia.
0
Ferda,píšeš jako nějaký e😜ert závodník. 😄
da_b0mb
0
To ne,to budes urcite ty podle tvyho nicku 😉 ... Jinak ta fotka zadku je brutalni... :yes: Ale Ducati 1098 se mi libi vic 😉
Nešlo by teď aktualizovat sekci " tapety na plochu-motorky ". Poslední Kawasaki ER6N je tam přes rok. ;-\ (možná trochu ostuda, když už to tam je?).
Je dobré, že medzi autá hodíte sem-tam aj nejakú motorku, hlavne tie, ktoré za to stoja. SUPER, REDAKCIA! :yes:
poradnej stroj zaslouzi i poradnej vyfuk!!! a ne jak tento.... to vypada jak ze 125cky. 😒
Asi je v tom nejaky bordel panove , mam pocit , ze v evrope dodava Suzuki modelovou radu o rok pozadu . Tady ve statech ma litr dve koncovky pod sedadlem jako R1 , ZX10R nebo 1000RR , sedmsetpade ma jeden trojuhelnik jako stary litr a sestistovka ma takovy ten kratas za stupackou . Tak ted nevim , nezda se mi , ze by delali specialni radu pro ameriku ale mozna mi to pomuze nekdo objasnit . Tak zatim . Jo a na jaro se uz tesim taky . Mam 600RR rok 2003 a muzu rict , ze jsem hodne premyslel nez koupim a na honde se mi jezdi asi nejlip . Mam 185 cm a RR je po ergonomicke strance nejvydarenejsi .
Jo , uz to mam . odpovim si sam . Mel by to byt model 2008 . Muzes si tu objednat uz model 2008 a to jeste nezacala ani 07 sezona . Zajimave
Poměr váha-výkon?Šílené.Ideální dárek pro sebevrahy.Známý má loňský model a kdýž jsem viděl jeho video jak na tom jezdí a co to dělá ještě při 200kmh!!!brrrr
To víš, na tuhle motorku už musíš hodně umět a hlavně to mít v hlavě srovnaný... Stejně dobře se můžeš zabít na 600ccm nebo dokonce i nadupaná 125ccm (ty dobrý maj i 30 PS a to už jede nějakých 160 km/h)
Nezáleží na zbrani, záleží na to kdo ji vládne :-! 😄
Nezáleží na zbrani, záleží na to kdo ji vládne :-! 😄
Tak pod tohle se klidne podepisu, pravdu dis, kamarade :yes:
ano, je zcela po pravdě si přiznat, že max. výkon nevyužije ani 30% majitelů těchto střel ( neberu dálnici či jinou rovinku, kde umí zatáhnout za plyn i cvičená opice )... 😉
Nechci rýpat, ale pokud by ses držel zákonů a providel silničního provozu, tak bys potenciál GSX-Rka využil pouze na první rychlotní stupeň a dalších 5 můžeš prodat na náhradní díly... A pokud chceš využívat litrovou Suzu naplno v běžném provozu, tak promiň, ale to bys jezdil jako prase 😉
JJ je to tak ale to by jsi musel jezdit jen na jedničku i po dálnici... Měl jsem rok 2002 a to jelo jedna asi 140 - omezovač dva 180... dále netestováno. Zalěží samozřejmě na převodu...