Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Land Rover Discovery 3 v užitkové verzi: N1 není jen českou specialitou

30 komentářů

No s tim opakovanim mi pomohl E😜lorer. Jako od MS ne ten od Fordu 😉
taky nám musel Marko procházet před kamerou když jsme byli v nejlepším!!! A Ricardo ty caparty si příště hlídej! >😒]
tak to je typický - chci se někomu vysmát, že je "šikula" a skončím takhle...zatracený boží mlýny! >😁
>😁
Pekelná Micinka
>😁
Když si ten plantážník ani nenaladil...sem musel zasáhnout, to snad uznáš
>😒] .
Pekelná Micinka
😄 :yes: Dá to fušku odpovídat třikrát, ale vyslovil si názor a zasloužíš si odpověď. 😄
Pekelná Micinka
😄 :yes:
Pekelná Micinka
😄 :yes:
Pekelná Micinka
Nevšimnul! Všimni se, jakej seš, vlezeš nám na podium a marimu tam ladíš strunu! >😁 >😁 A koukám, že nosíš bílý tílko? Tak ty máš ještě vedlejšák na pláži jo?? >😁 >😒] Ty vole, ten ZZ to válí!!! To je zpěv, koukám na to znova a řežu se jak postiženej!!! A do toho ty moje klávesy! 😒] >😒] >😒] >😒] >😁 >😁
..a od těch dob se valí z reprodoktorů ne božšká rajská hudba ale to, co doopravdy tvoříte - šílené skřeky >😒] . PS: všimnul sis podržtažky paula v červeném tričku? >😁
a kurvva :yes: :yes:
Pekelná Micinka
Já jsem zaznamenal, že největší vocas je zvukař. Nechá si říkávat Alessio, vůbec, ale vůbec tomu nerozumí a navíc je tak nezdvořilej, jednou dokonce odmítl vzít kapelníkovu bicí soustavu do svýho auta, že prý takovýmu bručounovi nebude nic vozit, když mu pomlouvá jeho auto. Naštěstí nedavno na něj "perfektní duo" nachystalo past, když mu ke konstrukci u mix pultu připnulo výstup ze zesilovače. >😁 >😒]
Pekelná Micinka
Mě tahle konkrétní koliduje s ikonkama, tak jsem musel vybrat jinou. Technicky bych těm fotkám vytknul, že to podstatné hodně mimo střed, což je z fotografického hlediska správně, ale pro wallpaper dost nepraktické. Každopádně AM forever! :yes: 😄
Super, uz to mam aj na pozadi. Forever AM
Tak je potřeba říct, že ses u kláves docela snažil a ZZ ten zpěv taky od minule hodně vylepšil :yes: . GTI za bubnama sice nic moc, ale perfektní duo na kytary Mari a Lones to zachránilo :yes: . Zkuste to v nějakém klubu - slyšel jsem, že v modré ústřici platí dobře >😒] :yes:
Pekelná Micinka
[odkaz]
Pekelná Micinka
To víš, někdo obtahuje omalovánky, jinej... >😒]
Pekelná Micinka
No, že by zrovna Lucka... Ale nic vankišoidní bílá je super! 😄
Pekelná Micinka
>😒] >😒] :yes:
Do židle? ty sedíš v práci nahatej? Je nahá i sekretářka? můžu se přijít podívat? (na sekretářku >😒] )
asi se shodneme na tom, že mu to velmi sluší :yes: . Ale není Bílá jako Bílá >😒] ...tady je to Lucka :yes:
Pekelná Micinka
:yes: 😉
Pekelná Micinka
Já ti dám subarácké... Mě tahle fotka děsně chytla. Tím, že je AM v bílé tak to působí tak "děsivě" výkonně v kontrastu s tím "špatným počasím" v pozadí. V něčem to připomíná syrovost Fordu RS200. Možná v té bílé není takový elegán, ale vypadá mnohem silnější. Kdybych si ho mohl pořídit i ve téhle S verzi, tak by mě tyhle fotky asi pro bílou přesvědčily. Více viz [odkaz]
hmmmm :yes: ...subarácké mlhovky forever... >😁 😉 :yes:
ooops.... 8-s cvrkl jsem si do židle... :yes: :yes: :yes: 😉 :yes:
bxs
:yes:
No, abych pravdu řekl, tak v té kategorii asi ne... Jsme s ním spokojení... Maximálně... A spotřeba okolo deseti litrů nafty je taky OK, zvlášť v porovnání s tím kolik to auto váží a jak je relativně dynamické.
Pekelná Micinka
Tak tohle je ultraemotivní! [odkaz] Čekám, že brzy uveřejní i redakce...
bxs
Land Rover Discovery 3 ,TDV6,plná výbava = 1,6 milionu. Znáte něco lepšího? Já ne!