Novinky

Zpět na článek

Scion 2008 xD: svalnatá krabice se slušným audiem

11 komentářů

Sympatické autí, líbí se.
Prakticke a sympatické autíčko a ten vyladeny kusok tak s tym by som sa nehanbil zastat aj medzi premiovkami 😉
Mně se líbí i ta základní verze na plechách a bez tuzingu. Vlastně daleko víc jak ta upravená.
To je fakt bomba a za cenu, za kterou se prodává je to úplná bomba. S 5-ti stupněm manuál stojí v přepočtu 370 tis. Kč. Jenom škoda, že je to jenom pro USA. Tohle by fakt byla v Evropě paráda.
predáva sa táto značka niekde v európe?bol by problem tov čechách ,alebo na slovensku prihlásiť? inak naozaj pekné autíčko,ale osobne sa mi páči model xB >😁
sorry nejako mi to blblo som tu natrieskal vela krat to iste....ospravedlnujem sa nebol to zámer 😒
misoo
taky obrneny swift 😄
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Připomíná mi to letitou Hondu HR-V a současného Swifta. Celek vypadá moc pěkně. Je škoda, že nám sem Toyota tuhle značku nevozí, ale asi by to byla štika ve vlastním rybníku. Kdo by si pak koupil Auris?
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Klaudius
Presne, tvrde, hladke, pomerne leskle plasty v jednom nevabne vyzerajucom celku. V tejto podobe naozaj len pre Americanov.