Novinky
0
hamann
Přejít do diskuze
Tohle je prostě nádhera vy někteří protituningáři ubozí. Holt se s tím nemůžete smířit, když kolem vás zaprasí ve dvousetpadesáti vytuněná kára! To je prostě skvost po takovýmhle zásahu dotaženej k dokonalosti. V americe jezdí docela dost natuněných ferrari a v německu taky. A proč asi? Protože to vypadá prostě báječně a není to tam samej závistivej asociál, což tady jaksi vycituji!
Většina testu SLR nedopadla pro něj lichotivě, navíc jsem viděl dva srovnávací testy superaut na 0-300kmh a v obou dvou SLR zaostalo o 7 sec. na základní 599!! která byla po Veyronu bezkonkurenčně na 2.místě. Vzhledem k tomu, že SLR stojí 2x tolik co 599, horší kup si už nedovedu představit
newim tyhle itlsky sra.ky bych si nekoupil a este to ninit ani nahodou but Carreru GT bo VIPER STR 10 itala ani nahodou
SLR má 626 koní, tohle 673, což je téměř o 50 koní více... takže dohánět SLR 😉 A pokud se budeme bavit o SLR 722, tak to byla limitovaná edice o 100 kusech, která už je rozprodaná...
TOHLE SAKTA NENí žádná IMPREZA nebo podobnej ASijskej zjev ze snu TUZINGáře z Vršovic!!!! AALe kromě toho zadního spoileru povedený... škoda,že si v Maranellu dali tolik práce, aby nic podobnýho na kufru nebylo....Němec je holt Němec...
Tak tohle nějak nejde dohromady. Jak už se tady výš psalo: originál je jen jeden a rozhodně nevyjíždí z Německa.
Mně s třeba tohle "předělaná" Ferrari líbí a moc :yes: Hamann má co se týče tuningu Ferrari a Lamba vkus. Taky nejsem příliš zastáncem tuningu aut jako jsou tyto, ale kdo umí, ten umí >😁 A co třeba Novitec? Taky vkusný úpravce Ferrari. :yes:
pripajam sa k nazoru ferrari netunit...ale co mi pride v clanku smiesne ze takto tunene F sa posuva o stupienok vyzsie ku CL/SL 65 AMG.???? 8-s
A nebo Němec... Ať se snaží trošku napravit svoje produkty, ty o totiž potřebují... P.S. Dobrá hláška je, že srovnávají tak trochu tohle auto a třeba MCL SLR a třeba CL 65 AMG...No ymslím, že opět neporovnatelné... Ale budiž... >😁
>😁 přesně,i kdyby byl růžovej s bílejma puntíkama hned bych ho bral... >😒] jj a hodně "tunerů" si myslí právě cos tu Roberto napsal... univerzální výfuk a jakože kvalitní hudba....to se vždycky rozesměju když jede po městě nějaký takový monstrum a myslí si řidič,že když mu tam něco "asi ta hudba" duní jak nevim co..tak že je velkej machr... ;-\ Já bych spíš vzal třeba starýho cabrioleta a do něho hudbu Elvise...a to si myslim,že by na lidi udělalo úplně jinej dojem,není liž pravda? 😉
Tak chlapci,toto bolo maximalne trapne...By ste sa ***i keby ste ho mali v garazi hoci aj v ružovej farbe.By vam to bolo jedno!!!
A inak Drsoň,aspon vidno,co preferujes za auta...Ale mal by si vediet,ze 150L je stale len 150L a nikdy to neprerobis tak,aby to nebola skodovka trapna skareda...Ved ale tuning nieje len vymena vyfuku a kupa radia+4repraky... >😁 :-!
A inak Drsoň,aspon vidno,co preferujes za auta...Ale mal by si vediet,ze 150L je stale len 150L a nikdy to neprerobis tak,aby to nebola skodovka trapna skareda...Ved ale tuning nieje len vymena vyfuku a kupa radia+4repraky... >😁 :-!
By mně teda zajímalo proč Ferarri "tuní" je to zbytečny a naprosto k *. Zrovna thle auto je dokonalý už z výroby.
😒 😒 nevim, zda z toho být veselej, chápu, že každému se líbí něco jiného, ale takovéhle klenoty by se neměly měnit nebo jen minimálně
tady fakt nejde napsat nic jineho nez.. proc ??? tohle muze udelat jenom barbar..
AMG a Brabus. Decentny tunning, ktory podtrhne skvele designove crty auta. To co je hore je urazkou Ferrari.
To snad nie toto. 😢 😢 😢 Co je vela to je moc. Taketo tunningy by mali zakazane zakonom. Neznasam tunnerov, hanba vam vsetkych az na svetle vynimky. :no: :no: :no:
To se nedělá..a když jo, tak ne takto. Vrchol hnusu u Ferrari...jde vidět že to robili Němci... :no:
Kdyz uz sahat do Ferrari, tak jedine takto 😄 Klidne bych jim vlastni auto sveril >😁 Dokonce i ta tmava barva, ktera k autu razeni 599 normalne moc nesedi naraz nevypada az tak marne :yes:
Já nevím, Ferrari samo o sobě je dooost pěkné a tyhle tuningy :no: Originál je jen jeden 😉 Od Hamanna se mi libí jiné úpravy, např BMW, ale ladit Lambo nebo Ferrari ne e!