Novinky
Audi TT je kupé? To sem nevěděl... >😁 Se votvírá celý zadní sklo, ne? To je třídveřovej liftback, ne? 😒
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To bys z toho auta nevylezl ani tak. Takze oknem. Jinak se mi zdaji tyto dvere naprosto neprakticke, spatny pristup do auta, proste vice minusu.
no to by mě taky zajímalo, tyhle dveře. nedávno (někdy loni) tady proběhla debata o tom, jak uhořeli 2 lidi v lambu, obráceným na střeše. oni to jistě měli za sebou už před tím požárem, ale to je jedno. představa, že nemůžu otevřít dveře a dostat se ven (kdybych teda byl při vědomí), je hrozná.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
By mě zajímalo, až s tím někdo zaparkuje v nákupním centru, kde jsou nízké stropy, jak z toho pak vyleze >😁
mh... dvere nech si nechaju [je to trapne jak tuners opakuju po lambe] ... ale kolecka su pekne .. sice trochu moc leskle na mna ale urcite budu mat aj matnu verziu 😉
Tohle TT vypada opravdu uzasne, nizky, siroky - opravdovy sportak. Jenom musim souhlasit - dvere vzhuru, neprakticky, pri nehode nebezpecny a jeste to vypada spis jak saskarna, nez nejaka frajerina. Ale auti moc hezky :yes: :yes: :yes:
Vypadá to otřesně... a když ne kvůli vzhledu, tak proč??? 8-s
Je to krasne upravene od kolies az po farbu interieru. Krasne.