Novinky
0
To au to vyzera aj :no: ale aj :yes: ... 😊
Tak tohle je nejpohlednější Ssangyong.Ty ostatní výtvory jako Actyon nebo Rodius se hodí do strašidelného zámku... 😉 >😒]
No nie je to take zle si myslim. Celkom by mi to stacilo a tento motor s automatom moze byt celkom fajn... Cena tiez je fajn.
Pripada mi to strasne uzko, mohli trosku pridat na sirke 😐
No na to ake hrozy Ssangyong v minulosti predvadzal, je tento kusok velmi dobre stravitelny. Dokonca aj interier je prekvapivo hodnotne posobiaci.. :yes:
Hodnotny interier, pekny exterier, vyborny motor, nizka spotreba a cena perfektna... Za tu cenu je to skvele auto, je tam vsetko potrebne, len skoda ze xenony nie su.
Opravdu nejpohlednější Ssangyong. Dostatečně extravagantní, ale pořád ještě elegantní. Možná to není nejlepší auto ve své třídě, ale designem se řadí na vrchol své kategorie. Mercedes by se mohl učit, jak udělat neotřelé a luxusně vypadající SUV. :yes:
Mne tenhle model zepredu pripada jako nepovedeny mercedes, stredova konzola ve mne zase evokuje Mazdu RX-8...
PROC NEMUZOU BYT ORIGINALNI?! 8-s
Drivesjsi modely sice byly nepohledne, ale 100% originalni... ;-\
PROC NEMUZOU BYT ORIGINALNI?! 8-s
Drivesjsi modely sice byly nepohledne, ale 100% originalni... ;-\
pouzivaju mechaniku z mercedesu. pred faceliftom sa este viac podobal na byvale ml od mercedesu. v rextone mi vadila iba jedna vec, a to relativne malo miesta v interieri... na prednych sedadlach. mal som v nom skoro rovnaky pocit, ako v ssangyong kyron -e. a rexton mi pripadal velmi vyrovnany a prijemny... predvidatelne jazdne vlastnosti, rozumny design... fajn auto za tu cenu.
koupil jsem si rextona II, byl šest měsíců starý.jezdil jsem s ním přesně týden a přestal startovat.vzali ho na opravu na záruku na chodov a tam mi až po měsíci zjistili závadu.čerpadlo a trysky.samozřejmeě se nejdřív cukaly ale pak uznaly chybu.zítra si ho jedu vyzvednout a co nejdřív ho prodám.