Novinky
bohužel tenhle motor dělá neplechu i v passatu - vlastní zkušenost - mam vice nahradni auto než to co jsem si koupil .
když funguje jede dobře , pořad mi něco mění - hadice , turbo
ja už to ani nečtu . 😒
když funguje jede dobře , pořad mi něco mění - hadice , turbo
ja už to ani nečtu . 😒
Myslim ze vyradenim ponuky tohto motora, aj ked nie z vlastneho presvedcenia tak tam vznika dost velka medzera.Nie kazdy ma peniaze platit poistku na 2,5 litrovy motor a zas 1,9 na take auto?
S benzinovymi je to trosku lepsie ale zas ako sami napisali 88% Superbov su nafty.Skoda zacina ist dole vodou, kedysi nikto nedal dopustit na Feldu za taku cenu ponukala dobru kvalitu, Ale aby oktavka stala 700 000KC(taky priemer, aj motor a vybava) tak to si radsej doplatim a kupim nieco ine.
Koniec koncov jazdim na Fabii uz 4 rok a som spokojny😊 Ked je zima odveze
S benzinovymi je to trosku lepsie ale zas ako sami napisali 88% Superbov su nafty.Skoda zacina ist dole vodou, kedysi nikto nedal dopustit na Feldu za taku cenu ponukala dobru kvalitu, Ale aby oktavka stala 700 000KC(taky priemer, aj motor a vybava) tak to si radsej doplatim a kupim nieco ine.
Koniec koncov jazdim na Fabii uz 4 rok a som spokojny😊 Ked je zima odveze
tvůj příspěvek mě vemi pobavil,říkáš že pojistka u 2,5 by byla drahá?! no tak doporučuji fiestu 1,2,mám ji taky a pojistka je levná......................když chceš dělat machra s německým tankem tak si musíš holt připlatit
Pánové, už jedna pojišťovna v ČR konečně dostala rozum a vypočítávají výsi pojistného podle výkonu nikoli podle objemu...U některých aut je rozdíl v pojistkách skutečně obrovský...
Hele, rok ještě vydržte...ještě rok..pak přijde nový král a bude všemu konec...teda těm problémům....ale jakto, že se to nejebe v Passatu? Hm..divné...
Passat s 2.0 TDI je suveréně nejporuchovější VW současnosti.
Hmm a japak to víš a kolik jsi s ním najel ? Já 50 tis km s 2.0 TDI a žádnej problém, ono totiž není nad vlastní zkušenost 😉
Vím to tak, že nevidím jen jednoho Passata
Doplním svůj předchozí příspěvek, jen tak namátkou z jednoho servisu: za rok 2006 se zastavilo 19 Passatů s motorem BKP kvůli čerpadlu v nádrži, u třech se měnil celý motor kvůli axialní vůli na klice, u jednoho kvůli vysypanému ozubení pohonu olejového čerpadla, dvakrát hlava. Turba se mi nechtějí počítat. Pravda, Passat 2.0 TDI je ztělesněním snu prodejců a je to polykač kilometrů.
😉 Kupte si JAPONCE!!
😄 😉 😐 ;-\ 😒 😢 😲 :😉 >😁 :-! 8-s >😒] :no: :yes: :no: :yes: :no: :yes: :no: :yes: 😄 😄 😄 😄
2.0 tdi stiahli preto lebo konkuroval pasatu. a to vw neda dopustit. tak vam teraz treba .naco ste skodu predali.mali ste si ju nechat. a tak vas teraz vw brzdi.keby ste si skodu nechali boli by ste na TOM oooooooovvvvvvvvveeeeeeeelllllla lepsie ako teraz.
no za chybi sa plati 😄 😄 😄
no za chybi sa plati 😄 😄 😄
Když jsme u těch změn v motorových paletách u jednotlivých modelových řad Škody Auto,tak ve Škodě Roomster v tichosti zmizel z nabídky základní benzínový motor 1,2 HTP s výkonem 47 kW a nahradila ho novější varianta s výkonem 51 kW. Tento motor se původně uváděl,jako základní jednotka k variantě Praktik ( která se dodnes nenabízí 😄 ) , ale dnes je uváděn ve zmiňovaném konfigurátoru i jako základ pro celou modelovou řadu Roomster... Zajímavé je,že jsem o tom neslyšel-neviděl zmínku v žádném motoristickém médiu 😉
Mame ho v O2 (bez filtru), najeto ca. 50000 a zatim slape bez problemu 😄
Az na zvuk je to vybornej motor. Do octavky podle me idealni... Da se jezdit za 5,5(bez problemu), a kdyz se specha tak to jede slusne(320N.m. je znat 😉 )
Doporucuju :yes:
Az na zvuk je to vybornej motor. Do octavky podle me idealni... Da se jezdit za 5,5(bez problemu), a kdyz se specha tak to jede slusne(320N.m. je znat 😉 )
Doporucuju :yes:
koncern vw = odpad
skoda = odpad koncernu vw
skoda = odpad koncernu vw
Co dle tebe odpad neni..?? Rad bych se priucil 😉
Ten superb se ještě vyrábí >😁 ????
ja nejsem priznivec skodofky ale i tak mne mrzi to zoufalstvi s motory vw ktere jsou samy o sobě již tak špatné no a do škodovky přijde jen ten nejhorsi odpad co uz ani jinam nedavaj....tak to proste je....a co neni odpad? hmmm to by bylo na dlouho. ale jen si predstav ze existuji znacky ktere vyrabeji i pouzitelne benzinove motory....
Tak a teď Sněhurku! Pokud píšeš o Superbu, tak jedině souhlasím, že TDI není nejtižší a nejklidnější. Zbytek je blábol a hlavně ten o místu 😄
Jen takový detail. Škoda používá dva typy motorů 2.0TDi se stejným výkonem 103kW a točivým momentem 320Nm. Ten, který je s filtrem pevných částic používá rozvod OHC, má tedy dva ventily na válec, celkem 8! Ten byl stažen ze Superbu. Je však zajímavé, že se tento motor nadále montuje v nové Octávii, spolu se šestnáctiventilovou verzí motoru 2.0TDI bez filtru pevných částic, který užívá rozvod 2xOHC!!! Škoda evidentně profituje na neznalosti zákazníků. Někdo si myslí že s filtrem pevných částíc získá něco víc a to víc je o 8 ventilů míň. Tak bacha na věc. Není TDi jako TDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
No ja myslim ze je tam preklep kdy zse mrknes na krivky vykonu a kroutaku tak jsou u oktavky stejne a rozidl je jen u superba. Takze bych rekl ze oktavka ma oba 16V (2xOHC) jen je tam tiskova chyba, ale Superb ma nebo spis mel 8v motor. Teda spon polde krivek.
Dobrý postřeh. Ale není to tak. Podívej se rozdíl v emisích CO a na spotřebu. Grafy výkonu jsou velice ošidná věc. Každý motor má specifický graf, neříkám, že se liší zásadně, ale grafy uváděné automobilkami jsou orientační, motorová brzda vždy vykazuje nějaké odlišnosti, graf výkonu je vlastně předpokládaný výkon a točivý moment pro daný typ motoru, který se velice blíží pravdě.
Starcek Superb je v agonii. Zmieta sa v smrtelnych krcoch. 11 rokov stara koncepcia, hlucne PD, 5st prevodovky, zle crash-testy, chronicka predna naprava,dizajn-mikrofacelifty... Kvalitny interier. Vzadu sice kopu miesta na kolena, ale malo nad hlavou. To uz dnes nestaci. Okrem CR a SR sa ako-tak predava uz len vo vych.nemecku. V zapad. nemecku uvidis starceka len ako taxi. A teraz mu samotna rodina dala ranu z milosti - zobrali mu 2.0 TDI 😢 Uz sa nevieme dockat noveho princa 😉
když čtu o 85kW ze zážehového 2.0 skoro by si jeden myslel že dnes není rok 2007 ;-\
ty znalce, dvoulitrovej benzin v evrope nikoho nezajima, ten maji tak maximalne na vyvoz do neevropskych zemi a jeste vetsinou v euro2...
uz to slyším na poradě: "budeme tam dávat i benzínovej dvoulitr a protože to jde hlavně na e😜ort není třeba si z konkurence, byť o generaci dál, lámat hlavu." :yes:
Superb není špatné auto, ale schází mu kombinace automat a 4x4 - tím se u mě dostává za hranici použitolnosti (v dané cenové kategorii)
este sorry, ze sa k tomu vraciam😒br />
woooooooooooooow, vsetci, diky za super debatu, tolko neveriacich Tomasov !!! jasne, ze ma ten X5 potom na ceste smrti Zlate Moravce - Nitra sekol (on mal SPZ NR a podla toho aj jazdil, prebiehal zasadne, ked mal niekoho v protismere, asi chcel vyskusat tu cestu smrti ...) ale to - pánové - nepoznáte 4prudovu cestu pre motorove vozidla Žarnovica - Nová Baňa ... parádne a husté zákruty, dobre to tam vynáša, a ked ten Cayenne stale sliapal pred zakrutou na brzdu, co som mal robit? sekol som ho ... ale aj mna tam raz sekli (pre tych co vedia ako ta 4prudovka vyzera ...) v passate 1.8T variant v dvestovke ma sekol mercedes Ecko s kosickou znackou - klobuk dole ...
>😁 😄 :-!
>😁 😄 :-!
Keby niekto z nich trochu pridal tak by si len kukal :no😒br /> To snad nemyslis vazne...