Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VEPR Commander: ukrajinská zběsilost

68 komentářů

Haha, to víš že ano. Iveco se totiž běžně vyrábí na konceptu GAZ-66 >😁
od peugeota ani nic jinýho nečekám ,peugeot v tuningu nebo bez stejně ho do servisu musej odtáhnout >😒] >😒] >😁
zkus se podívat na americkej ford f-650 nebo f-750
v off-road verzi tenhle vepr je proti tomu ještě takový neškodný jehńátko
vždyť to není ukrajinské auto,kdyby někdo z vás pořádně četl popis,tak zjistí,že se jedná o evropské iveco.
ahoj nemas odkaz na ten rusky kombat?? diky
vdaka za vysvetlenie neprajnikom,co znamena skr.VEPR!Ak ho vyrobily, asi vedia preco!Zajazdit si z takym monstrom to bi bol zazitok aj pre tych VEPROV,co pozeraju len na vzhlad a nie na ucel! Nech je to co chce,mne sa to paci!!!
Staci na to vobec vodicak na osobne auto? Podvozok a motor z náklaďáku, kolesá z traktora 😄.
PS z vojny sa píše Y.
to myslis ten svoj peugeot? 😊
suhlasim s tebou -jake monštrum take ego majitela..
A spotreba je udajne 14l/100km, trosku usmevne. Jen ty kola maji odpor jak V3S v Boletickem lese.
Ahoj vsem, cena tohohle tanku zacina na 25000 USD, odkaz najdete tady [odkaz] (ukrajinsky portal)
Brutalne! Chcel by som ho vyskusat. Len ta spotreba.... Jaj a pneumatiky mi pripominaju "kaceny" z vojni. 😄
Tie svetla su z 307, mam jednu doma, poznam ich dokonale, aj predne, aj zadne "tuningove". Auto vyzera priserne 8-s
Ma to predne svetla z peugeot 206ky..inak je to impozantne a obludne skarede auto.
zadne dvere s VW transpoteru je mi jasne kde sa stracaju europske auta v Rusku vo VEPRovi
jenom tomu na strese chyby .50ka aby to bylo dokonale
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] >😒]
tak tato lochneska prisera neznesie ani len pohlad na malorazku....karoseria - laminat + bordel zo smetiska tak ako vsetko ostatne z coho je to polepene...by ma zaujimalo ci decka vobec zapojili kabliky svetlometov...
Konrolní otázka soudruzi: Jestlipak víte ,kolik vojáků se vejde do západoněmeckého obrněného transportéru? Co?! Ani svazáci, Jasánek?! Štenberk?! Já vám to řeknu přesně: Do západoněmeckého obrněného transportéru se vejde dvacet až pětadvacet západoněmeckých soudruhů vy tupci! Odchod!
>😒] 😉
Pekelná Micinka
Jenšé schodá heinline je karásný nchemecký automobil. Tochlé nemá dvanácetero více pamjetí á kde jee výfuk zafedén na kchomoru šidíče? To jee škandál!
a ja do ted myslel ze auta co se tvari ze snesou nekolik zasahu z RPG, nescetne ran ze BMG .50 a pak uranovou nadilku v podobe vulkanu na A-10 se vyrabej jenom v rusku....
pojud by to byl tuzingovy Headcutter tak by to mohla byt soucast vyzbroje..
Ty kokšo , takúto obludu som ešte nevidel!!!
125S
Ale vypádá to, že bylo sucho. 😄
Jediný způsob, jak může být myšleno těch 15 až 21 pasažérů je, že budou sedět na postranních lavičkách (možná i lavička uprostřed) a ještě dva až tři na příčné lavičce mezi postranními vzadu u řidiče a spolujezdce. Nicméně při osazení 15-21 vyzbrojenými vojáky není 4litrový diesel žádná sláva. Ale věřím, že pro gangy a neoficiální armády to bude stačit. Co se týče toho, že by to měla být náhrada hummera, tak to snad nemůžete myslet vážně, ale na blbnutí to může být dobré
Dvere jsou podle me Opel, vyrabeli drive takovy velky terenak...
ved mne sa paci :-!
Vsetci si tu robite srandu, ale keby ste sa s tymto stretli zoci voci v jednosmerke, tak vam vsetkym garantujem, ze zrovna vy by ste cuvali. Aj napriek tomu, ze prave vy by ste isli v spravnom smere.
Myslim, ze splnilo ucel viac nez dobre.
Aby sedel v zatackach a na rovince mel spravny grip? >😁
tak pani.. mam dalsich kandidátov: [odkaz] alebo [odkaz] >😒]
Přesně na to jsem myslel, když jsem to psal >😒] 😉
RS
To si pleteš se Škodou Favorit Henline 😄
>😁 Jo, jo, žádná veselá rodinka na picknicku, žádnej managérek v kravatce, žádné parkování před operou, žádnej aktivní životní styl, žádnej držák na kolo nebo snowboard... za to vojáci na střeše, samopal v podběhu a panzerfaust po otevření zadních dveří >😁 :yes:
Auto je take ake maju EGO jeho budici majitelia .
Otrasna prezentacia a design .
No tak to je dobrej mazec!! dyt je to prakticky neovladatelny 8-s ale ty svodidla to bori jak papir...i kdyz nevypada ze by se mu neco nejak hodne stalo...ale podle tech svodidel to bude nejaka neprijemna zakruta 😉
125S
[odkaz]
Dveře jsou dle mého mínění Iž ODA. Tzn. osobák stavěný v iževsku na bázi starého Moskviče s pohonem všech kol. Výroba skončila myslím vloni nebo předloni. Bylo to i v Rusku velmi neoblíbené auto.
Kyslik
je film kde mali Kurt Russell a Sylvester Stallone opancierovanu hracku co sa na toto velmi podoba 😄
RS
Minimálně ze zadu jsou cítit příbuzenské vztahy se SsangYong Rodius >😒]
co víc dodat, toto se jim povedlo..... :yes:
RS
Tak se zkus někdy jet podívat do Prahy nebo Karlových Varů. 😉
RS
>😁 :yes:
to je co za * ze hummera ma dnes uz skoro kazdy?? napriklad na slovensku je 5ks H1.
...s tím by mohl jezdit do práce policejní prezident Husák...prase v praseti...a ještě comander...jen ty generálský hvězdičky jsou nějak v prd....
...ale mě se líbí!
Sleeper
...pravda.... ale husťárna😄
me ty dvere prijdou jako ze stary vectry... i podle tech zrcatek...
Pekelná Micinka
No.. Vepř Velitel - příznačné. Pro ruské mafiánské magnáty. Už jen ty promo fotky. Ne, že s tím dojedeš pěkně na hory lyžovat, to ne, ty s tím přespolnímu konkurentovi vpadneš dozad s jednotkou bývalých armádních zabijáků... 8-s 8-s Je to k zblití, vzezřením i myšlenkou - snad jedině ta maska z KrAZu či co to bylo původně.
ospravedlňujem sa, aj predné svetlá sú z 307
...ale tie dvere, to skúste uhádnuť 😊
chladič a podvozk je z nejakého ruského náklaďáku, to je vidieť, dvere vzadu už spomenutý transporter, svetlá to má od peugeotu...predné asi 206ka a zadné pripadajú ako tuningový doplnok na 307..
Mňa by len zaujémalo ....Z ČOHO TO MÁ DVERE?! >😁
TAK TOTO JE RIADNA HUSTOKÁRA :-!
s týmto sa dá ísť do banky pre peniaze kedykoľvek. 😉
Myslim ze je to takova skladanka z ruskeho vrakoviste 😄 Zadni vrata kufru jsou z Vw Tranporteru, interier Citroen ...
...motor Iveco, podvozek z výborného ruského náklaďáčku GAZ-66 (průchodnost kamkoli, kdykoli, po čemkoli) a zkratka VEPR znamená vozidlo "VysokoEfektivnoj PRachodimosti" 😉
A ke všemu to má zadní dvojkřídlé dveře z VW Transporter T4.
Radši se ukrajinci měli držet svých LuAZů a Tavrijí >😁
proc to ma to kridlo na strese? 😊))
Hummer sracka
ještě příjde KOMBAT VEPR a bude s náma amen >😁
to z Ruska sa volá KOMBAT 😄
Pierro
Zdar vespolek panstvo, tak tohle je teda síla... >😒] ani nevím co mi to vlastně připomíná, jestli jezerní obludu, přerostlého černého vepře anebo volnou kreaci na téma pohřební vůz do méně přístupných oblastí širé Rusi. Velikost je skutečně impozantní. Má to také pancéřování?? Apropos v rusku již vyrábí cosi podobné Hummeru a vypadá to podstatně lépe. Tak što vy dumajetě molodci??
Vždyť to má interiér z Citroenu XM 😄
stym parkujes na ostatnych autach .. takze neni problem >😁 >😒]
Tak nevim, ale nemohli tam dat trochu vetsi lampy, jak z 206, potazmo 207? prijde mi to dost prtave vuci cumaku a ten pak vypada pomerne prazdny.
Hrozné monstrum :no: ale ta fotka s Jeepem vedle je hodně zajímavá. Kdo s tím zkusí zaparkovat v centru Prahy? >😁 >😒] >😒]
Ano, musím uznat, že je to skutečně VEPŘ.