Motorky
0
Je pěkná 😄 😉 :yes:
.. hmmm ... pekne .. ja by som to bral ale bez tej prednej kapotaze
Motorka je pěkná, bez tý kapotáže by byla úplně úžasná. Jenom ta modelka moc krásy nepobrala... :no:
Se prvne podivej, co mas doma za pometlo a pak neco porovnavej 😉
Tam jde prave o tu kapotaz. Kdyz to bude bez ni, bude to jen dalsi tuctovej nahac s nalestenejma dilama...
:yes: :yes: :yes: Moderni Cafe Racer Ducati chybi. 1000 Sport je super retro, Monster ultimativni nahac, ale neco mezi 999 a Monsterem Dukati proste chybi. Spis bych cekal polokapotovany Monster S4R, ale tohle by se mohlo stat definici kategorie cafe raceru. Ja Davam 100x :yes: Skoda, ze ji neukuzali uz na podzim v Milane abych si ji mohl prohlednout nazivo 😉
Je to pěkná práce.Sám bych to neudělal líp...Ale s tim motorem si hoši mohli ušetřit práci protože 999R má 150HP taky,ale je fakt že ji vyrobí jen na zakázku a stojí kolem 750000...
Chcel by som vediet odkial zobrali, ze to ma rozvod DOHC? 8-s Zeby amici prestavali komplet rozvody? Pokial viem, Dukny maju desmodromicky rozvod ventilov...
Four cash in advance draw hole splash island picture advance card cash credit number base fast paint advance cash company cycle straighten flop?