Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Tomiss
0
Je logické,že si nový šéf přivede své a nebo nové lidi,kterým věří, a nebo u nich cítí potenciál.W.M.dé Silva odvedl velmi dobrou práci zejména u Alfy Romeo,kde stvořil skvost Alfu Romeo 156.Dodnes jedno z nejhezčích aut...U Seatu se mu povedla Altea.Bohužel tam ale usoudili,že když je ten design tak podařený,tak to šoupneme na všechny typy.No,jak to dopadlo už víme... z dálky člověk nepozná jaký Seat se k němu blíží.Koncern VW dělá vozidla s konzervativním designem,který na jednu stranu stárne pomaleji,na druhé ,ale může být pro někoho nudný.W.M. dé Silvovi přeji ať vytvoří vhodný kompromis... 😉 :yes:
0
Dobrá poznámka :yes: Doufejme, že de Silva ještě zdaleka není "vyhořelý", tahle změna by koncernu (zvláště některým značkám) mohla přinést zajímavé oživení designu. Pak je tady ještě zábavná teoretická úvaha o souboji titánů spojených nějakým způsobem s koncernem: W.de Silva (VW) a P.Schreyer (Kia). Pořád se něco děje >😁
Tomiss
0
😉 :yes:
Hm, ostatně proč ne. Seaty už vypadají stejně, Audiny také, polovina modelů Škody na tom už taky hezky pracuje, takže zbývá *@t jen VW, kde si zatím modelová paleta zachovávala jistou suverenitu a dílo zkázy dokonané. Kdyby zůstalo u tvarů 156 a 147...
GTI
Dobrej tah, mistr de´Silva je tvůrce emotivních karoserií. To, co dokázal s Alfou 156, tedy postavit na nohy klečící legendární automobilku, to je na metál. A v Seatu dokázal střihnout parádní kousek v Leonu i Altee. Cítím, že vnese do VW více švihu... a to je nepochybně dobře. Máme se na co těšit :yes:
o jaky svih jde je jasne,kdyz se podivane na novou A6,kterou delal.nevim jak vy,ale ja mam pocit,ze tomuto panovi angazma u AR sedlo vic,protoze mohl rozvinout svuj rukopis "v tepu Apenin".U germanu je pochopitelne mnohem vice limitovan (a to i ve smyslu dobre prodejnosti predchozi generace A6).Chapu ze v otazce profesni mety je sefovat celemu koncernu prestiznejsi zalezitost,ale vsadil bych se ze i on sam vzpomina na doby,kdyz tvoril nezapomenutelnou ikonu 90. let,Alfu Romeo 156..ted uz je spis manazerem ktery hlida sve ovecky..
ale to je tak asi všetko, posledný podarený kus bola 147ka a odvtedy len akési napodobeniny ako je Leon, čudujem sa, že to nebolo napadnuté Alfou ako nepodarený plagiát 147ky...je to taká nedotiahnutá 147ka síce budíky so zvislými ručičkami ale lacné a neforemné plasty, kľuky zadných dverí, zpredu a niekedy aj z boku to nerozoznáte od nafúknutej Altei, jediný pekný je zadok, ktorý sa od sexi zadku Alfy rozoznať ani nedá... >😒] Audi sa hodnotiť ani nedá, zoberieme si A3 /ináč pekné aut👋 budeme ju postupne nafukovať a nafukovať až vznikne cez A4 a A6 A8, ktorú ešte nafúkneme a je z toho ohyzdné monštrum Q7...keby nemali na * tie označenia tak ani neviem aké A to vlastne je... 8-s
To snad nemyslíš vážně ''A v Seatu dokázal střihnout parádní kousek v Leonu i Altee'' U Seatu se nerozhoduje jaký auto koupím ale : Koupím to s tim naroubovanym kufrem, nebo to ''jakoby'' sportovní, nebo to jakoby rodinné ..... 8-s Jediný povedený Seat je Leon jinak to co provedli s Toledem je urážka minulé generace.
Myslím, že je pro člověka jako designer ohromná vzpruha změna "klimatu". Po delší době kreativně vadne a změna bývá jáko nový náboj - pro obě strany. Teď jde šéfovat a spíš si myslím, že jde spíše do role managera který sestaví tým a tedy jeho rukopis bude méně čitelný... Jen si nejsem jistej, jestli Alfa nebyla to nejlepší co udělal a tedy už jen padá z vrcholu. "master-piece" má za sebou a zřejmě se z něj stane úřrdník.. uvidíme, protože A6 je velmi povedená a VW by potřeboval nějakej výraznej rys na svých autech..
Já myslím, že v této funkci jde především o vrcholové zastřešení estetiky automobilky a tedy ta úředničina nebude převažovat... fakt bych si přál tak jednou sedět při poradě, kde se řeší, jak bude vypadat nějaká nová kára... ten boj za tu svou vizi... to směrování... musí to být krásné a odpovědné... Souhlasím s tou změnou, ano to člověka může nakopnout... Ciello, nemyslím si ovšem, že by u SEATU de SilVWa propadl... P.S. Dnes jsem okukoval cee´d a lehce mi zamrazilo - regulerní evropské auto... nejde o designovoý předvoj, ale - je to aktuální... a to je nutno ocenit.
Re P.S. Však víš - pod cee'dem je podepsán M.Kovács, dříve Audi... a kdo si letos z Detroitu našel fotku Petera Schreyera, jak v černém roláku uprostřed barevnýho dýmu celebruje představení Kie Kue, ten ví, že svět je malý. 😄
S tou Kiou souhlas. Já na to koukal už na salonu v Praze a to dohnání Evropy tu už holt je. Tihle Korejci to táhnou dobře. Mrazivě dobře. Pamatuješ na Daewoo Racer? Automobil úspěšných zelinářů z Mělníka? >😁 Jen kopie starého sedanu Opelu. A dnes, téměř plnohodnotný evropský vůz.
Proc skoro plnohodnotny? Co se tyce designu, ten je velmi povedeny...jeste jsem ji nejel, ale spatna urcite nebude. Spis jsem zvedavy, co to udela se zavedenou konkurenci, on uz dnes Megane treba atakuje spise 300k hranici nez 400k a bude hur!
Proč skoro? No protože vnímání značky KIA je pořád okrajové. Já osobně vnímám KIU lépe než Huyndai, ikdyž jsem si vědom toho paradoxu 😉 Ceed jsem také zatím nejel, ale jak říkám, vizuálně velmi povedené. Jak exteriér, tak interiér. Fakt mě to celkově velmi překvapilo. Ještě dvě tři generace (modelů, nikoliv lidí) a budou se lidé skutečně rozmýšlet, jestli koupit KIU nebo VW, Renault, cokoliv... Cena se srovnává, kvalita jakbysmet, motorama mainstreamovou Evropu už asi překonali a zůstává jen ta pověstná "image" a "původ". A nehledě na vývoj Ceedu v Evropě, pořád vnímáme KIU jako Korejce. Stejně Toyotu jako Japonce, ikdyž třeba Avensis je celý z Evropy. Holt tohle dlouholeté zakořenění v nás je, ať děláš, co děláš... Proto to "skoro" 😉
:yes: přesná trefa.. Kia x Hyundai vnímám stejně. A s budoucnem, bude to podle mého podobný scénář jako s japoncema... mrkni na 20 let starou Toyotu.. nebo Hondu.. ty auta nebyla špatná ale člověk to vnímal jinak.. jaksi asijsky a teď je to konkurent. Silnej konkurent, kterej ví, že se neprosadí přes image, tak vsadil na životnost a to "value-for-money" hodnocení obecně společně s efektivitou výroby. A čekám, že za 15 let se tu budem bavit stejnýma příspěvkama nad auty od Kia/Hyundai oproti Dacii( >😁 ) /evropě celkově... jako nyní nad Hondou/Toyotou a evropskou produkcí... A tím, jak se zmenšuje svět, tak ten, kdo nyní začíná třebas u VW nebo u Fiatu, tak za 15 let může šéfovat nějakýmu oddělení v korejské automobilce.. Už dnes je to jen o přístupu (penězích), protože každej dokáže udělat supersport...
Já si snad dokonce myslím (nejsem o tom úplně přesvědčený), že je to tým názvem. Hyundai je pro mě prostě humusárna. Ať vizuálně nebo i foneticky. Je tam ten nádech jihovýchodní asie >😁 To "KIA" je celkem evropsky znějící, i vypadá dobře napsáno... Změnit Hyundai název a logo, tak by udělal daleko líp 😉
Však to taky nebyla ani tolik kopie jako licence. Proto taky během klinické smrti ty intenzivní námluvy Daewoo s GM (historicky to bylo ještě o něco víc provázanější). Ovšem začleněním do GM a faktickým eliminováním značky nabralo Daewoo jiný životní směr než Hyundai-Kia, které zůstaly dál na svých (hrdých) korejských nohách. Jinak - i když tuším, co myslíš "plnohodnotným evropským" vozem - dovol mi poznamenat, že být "evropský" není jediná možná kýžená meta, ta platí jen pro Evropu a okolí, někdy mám dokonce pocit, že u nás se tím myslí Německo. Jsou tu ještě jiné trhy, třeba asijskopacifický, americký, a na těch platí zase jiná pravidla hrátek na image. Takže např. pro Kiu jako globálního výrobce je to trochu složitější než pro takovou Škodu, která je pořád víceméně regionální značka. (A to myslím v dobrém!) 😄
Ano, máš pravdu. Licenční výroba. Omlouvám se. A stejně tak souhlasím s KIOU jako se světovým hráčem, nejen evropským. Jestli to tu čteš, tak víš, že já nejsem zrovna zastánce jen evropských značek 😉
V pohodě, zýzý, a tvoje poznámka nahoře :yes: Člověk tady (i jinde) stejně píše vždycky jen nějaký zkratky toho, co nosí v hlavě - jako já v podstatě na pozadí uvažoval o tom, jak hodně se do základního designu cee'du promítá úsilí o návaznost na "globální styl" Kie (viz třeba podobnost s Carensem, který ve stejné macaté podobě tlačí Kia jako Rondo na americký trh) - a nebo jestli je to čistě Kovácsův nápad - a jestli jim tuhle tetkovskou silutetu Schreyer nerozmetá na kusy...no uvidíme. Hodně napoví konečná realizace Soulu (ten jde do výroby) a další evoluce Kue. Zatím :yes: 😄
😄 Velmi dobře pamatuju... 😄 Tehdy se tu tradovalo, že jimi Korea zaplatila dodávku nějakých lokomotiv... Tuším, že na sklonku komunoéry tu stál 150 tisíc a na to mohl "vydělat" tehdy opravdu jen ten zelinář 😄 Nebo řezník. Prostě elita národa...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
s tím rozdílem, že dnes je na to schopen vydělat i poctivej člověk s poctivou prací co ho poctivě živí a baví.. takže ano.. auta mají smůlu, že si je vybírají týpci... což teda platí vesměs všude, nicméně.. u nás.. hmmm.. 😄 u nás v tomhle jaksi vedem... tady bych to viděl jako životní poslání.. jako v 007... status 00 až po dvou zabitích... tady.. A8 až po 10tivyvedených čórkách.. A6 po 5ti zmáknutých podvodech a A4 jako vstupenka do partičky.. >😒]
Pracuji v oddělení designu technického vývoje jedné nejmenované evropské automobilky a mám možnost se pravidelně takových porad účastnit a opravdu to stojí za to. Je to zajímavé, zvlášť ty konkurenční boje mezi různými designery a jejich designovými tématy. A prezentace šéfdesignerovi, to je představení. Někdy člověka bolí u srdce, když jeho favorit sice projde u šéfa, ale potopí ho později vyšší vedení kvůli nákladům. To je občas k vzteku a k pláči. ŠKODA.... Těch zabitých a krásných vizí, o kterých se veřejnost nikdy nedoví. Krásných aut ale vyrábíme i tak stále dost, což mě "naplňuje optimismem" a ta práce mě nikdy nepřestává bavit. Práce v designu je taková zvláštní, člověk se snaží navrhnout auto, které se na silnici objeví tak za 4-5 let a potom bude přinejmenším 6-7 let na trhu. Občas je těžké odhadnout situaci a člověk má strach z té zodpovědnosti, o to větší je potom radost, když se nový model líbí. Po celou dobu čekání (od návrhu až po uvedení na trh) se člověk těší, jak ten který model přijme veřejnost. Součástí toho čekání jsou i obavy, aby konkurence nepřišla s novým autem, které se bude podobat tomu našemu, abychom nebyli neprávem nařčeni z kopírování. Občas takhle brouzdám po diskuzích a sleduji reakce. Většinou se jich ale neúčastním. Někdy mě pobaví naivní představy některých diskutujících, kteří tady píší o již zmíněném kopírování (ať již C5 vs.Mondeo nebo Fabia vs.Swift či Mégane vs.Saab). Opravdu, design auta se rodí většinou během prvního půl roku až roku celkové doby vývoje, která představuje běžně 4-5 let. Většinou jde opravdu o náhodu, že se design některých aut podobá. Přeji všem , aby se v budoucnu dočkali hodně krásných aut, hlavně od naší automobilky 😉
tento Turek narozený v ěmecku udělal kariéru nejprvě v MB(Mercedes Benzu) jako jeden z tvůrcu prvního SLKčka(kabria s plechovpou střechu), pak ho přilákali v Peugeotu kde zas pro změnu vytvořil 206 první malé kabrio s plechovou střechu, až pak přišel VW - rozuměj přeplatil MB.Ted se nebudu divit kdyby se Murat Gunak objevil zase u MB.Jinak Walter Da Silva moc na 147 nedělal to dělal zas pro změnu Řek co pře BMW,Alkfy se konečně usadil u Subaru.Ale to je zas jiná story tak že snad přiště.
geroc I.
Vytvořil design jediného auta které stojí za pozornost Alfu 156. U SEATU už jenom kopíroval a žil ze slávy. A zdá že z ní žije dobře když se vyškrábal tak vysoko. Očekávám že jeho největším designérským úspěchem jako šéfdesignéra bude unifikace vzhledu všech modelů koncernu dle vzoru SEAT. Ovšem představenstvu VAG-u bude náramně spokojené protože úspora nákladů bude obrovská, když jednotlivé značky se budou rozeunávat jen podle nápisu na zádi.