Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Clio Renault F1 Team R27

30 komentářů

Toho pod nickem"Logan F1tym netřeba komentovat...dement prostě co ví nic o autech.Samozřejmě hothatche,Renault podle mě umí nejlíp na světě...čtěte Carauto...a hlavně se v tom svezte.Já měl Clio Williams,ted jdu do Clia Sport...nářez...vezl jsem se v Cliu V6...A ted jsem viděl a svezu se v Meganu R26...nádhera co dodat?snad,at lidi co chtěj urážet tyhle technologický skvosty držej hubu.
mas pravdu pockajme si na jeho parametre ale podla mna strci konkurenciu do vrecka ako nic.....vyzera perfektne a aj ta zltaaa mu pristane...krasny kusok :yes: :yes:
jo Corsa OPC vypada hodne dobre, aspon zatim podle fotek, ale aby to nebyla zase jenom okruhova zalezitost, stejne jako dopadlo astra OPC, ktera je mimo okruh tezko pouzitelna. Jeste Fiat Abarth a budeme mit vsechno co jsme si letos prali k jezisku 😄
Chtěl jsi říct Corsa OPC. Tak na tu se těším zas já.
davy
Mne se tyto koncepty malych, tedy relativne lehkych aut vcelku zdaji zabavne (v dobrem slova smyslu). Chvilku jsem kdysi jezdil se seriovym, ale na silnicich prilis nevidanym Yaris 1,5 Turbo, coz je mozna trochu srovnatelne a to auto prkvapovalo jak okolojedouci ridice, tak i mne samotneho😄
To je fakt...me se ale vic libi clio, nemuzu si pomoct, pusobi na me zajimavejc, nevim cim to je... Mozna tim ze mam minulej model Sporta😁 Je s tim strasna sranda😁
v de sa da clio sport 147 kw , najazdene do 10000 km, 1 norocne auto okolo 19000 eur= 665 SK co je oproti na Slovensku 865 rozdiel 200 litrov co je podla mna ok. Pripadne clio 2003 179 PS okolo 10000 eur, co sa mi zda tiez fajn. Clio sport je super, viezol som sa v 179 ps a bolo to super, toto nove, mnam 😄
jestli dostane samosvor jako dostal jeho vetsi bracha bude to ten nejlepsi hothach na svete. a to rendliky jsem nikdy nemusel, ale uvidime treba prekvapi Astra OPC a budeme mit to same za lepsi cenu 😉
Ta barva je maximální. Škoda, že ji nenabízí na klasické Clia III.
Na to že naznáš žádné parametry toho Clia, máš trošku silné řeči. Dej si pohov.
No nevim jestli pubescenti budou mít na auto lehce pod mega. A ve třídě hot-hatchů je Clio naprosto srovnatelné s konkurencí.
skvělej názor 😄
nejde o organy, jde o to, ze Renault je v seriove produkci inferiorni, seriove sportovni automobily vyrabeji jine automobilky. Jiste neni problem nacpat do Loganu/klia motor z rakety, sportovni vuz to nebude. byt chapu, ze par pubescentu, kteri na sportovni automobil nema, si to muze koupit. Pro ne i okoli by bylo bezpecnejsi, kdyby zustali u pocitacovych her.
Ghostyx
Ja jel v predchozi verzi a byl to brutal..., kdyz jsi poradne zatopil pod kotel... Co teprve tohleto... 😉
Ghostyx
Miku predpokladam, ze to bude pekne mastny... Bohuze, jako vsechno co je vyjimecne... 😒
Ghostyx
Chudak ne, ale jsou to vyrovnani souperi... Dnes Clio nema konkurenci, ale az vyjede Civic Type-R, tak budou dva s podobnou koncepci, co nebudou mit konkurenci... :yes: :yes: :yes:
Ghostyx
Hochu, ty evidentne nevis co tady placas... >😒] :no:
>😁 >😁 >😁
Type R je proti clitorisu chudák :-!
Nejsem registrovany, takze nemuzu pridavat odkazy, ale kdo chce, najdete si na googlu - obrazky - renault clio f1.
Ja uz som v tom isiel, a mal som usmev od ucha k uchu. Tocivy motor, vyrazny zatah, poddajny a lahko citatelny podvozok. >😒] Jeden z horucich kandidatov na najlepsie auto za rozumnu cenu :yes: A vystaveny ho mali na Panonskej v BA.
Tak tohle si koupi jen opravdovy Renault.....() Honda type R je ve vsem lepsi!
Možná, ale Fabii si alespoň můžeš prohlídnout.
Co takhle přidat obrázek!!! Podle toho co se píše v článku bude tohle Clio docela mazec. Ale vidět jen LP světlo je fakt málo.
Ospravedlnujem sa, blbol mi net.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Na SK zacina cena clio sport 866900,-Sk. Kolko mozu chciet za kolesa,sedadla recaro a dalsie doplnky? Siel z Vas niekto v cliu sport, ako to ide?
od tebe asi organy ani nikdo uz nechce, co duchodce >😁
par pubescentu se v tom mozna stane darci organu, do toho bych fakt nesedl ani zadarmo
Podle toho jak je to tady popsaný bych si to šel hned koupit, ale jelikož to zatim nejde koupit, tak si budem muset počkat na Ženevu. 😒 😒 To by mě zajímalo kolik to jezdí.