Novinky
Johnnn
0
Máš to ale bujnou fantazii 😄 Tohle se fakt GLK-čku nepodobá
Přejít do diskuze
Tak k tomu se přidávám taky,z boku Tiguan a ze předu maska z Audi...jde vidět,že i koncernové vozy dokáží inspirovat 😉
Faktem je, že je tam pár hran, a to by mohlo svádět k inspiraci z GLK... A možná tam inspirace i byla, kdo ví? Hlavně, že to auto není tak strašlivě zakulacené jeko některá Infiniti, případně některé současné Opely. I BMW jsou nechutně kulatá.
Myslím že ASX se velice povedlo a bude mít úspěch. Ve třídě středních SUV je zatraceně našlapáno. Výběr je naprosto neuvěřitelný. :yes:
Myslím že ASX se velice povedlo a bude mít úspěch. Ve třídě středních SUV je zatraceně našlapáno. Výběr je naprosto neuvěřitelný. :yes:
Vlado, já GLK mám, takže skutečně mohu posoudit - ani boční siluety si nejsou podobné, já Ti pošlu, jestli chceš, boční siluetu svého GLK do e-mailu, a potom to postav vedle sebe a ještě jednou se na to koukni. Jedno je jisté, zaplaťpánbu, GLK se ničemu nepodobá a nic se nepodobá GLK. Sorry, jsi vedle.
Práveže oči mám v poriadku a preto som vyjadril svoj subjektívny názor. Nehovorím o celom aute, ale o bočnej siluete.
[odkaz]
[odkaz]
Hochu, obávám se, že budeš muset vyrazit k očnímu lékaři. Ty jsi viděl zjevně GLK z rychlíku. Ta auta jsou tak jiná, jako je to jen možné. Outlander je také relativně hranatý a byl tu dříve než GLK. Zkus ty 2 auta postavit vedle sebe a přestaneš tvrdit takovéto ehm nepřesnosti.