Novinky
0
Souhlas, dokumenty by se měli zveřejňovat buď v PDF, nebo ještě lépe ve formátu OpenDocument (ODF).
Přejít do diskuze
Ja zase souhlasim -- ta poznamka o nevhodnosti XLS je zcela na miste. PDF reader ma kazdy na svem stroji, at na Linuxu nebo na Windows. Nikoliv nejaky office reader. Jde o princip, ze pokud davam verejne informaci, nemuzu nikoho nutit, aby pro jeji precteni neco kupoval. Jinak to dost smrdi.
A Adobe Acrobat Reader je zadarmo, ale stejně ho musíš stáhnout... a "Office" Readery jsou taky freeware... takže nesouhlasím...
Uz jen z toho principu, ze ms office nejsou zadarmo (legalne). Jiste, open office tento format taky otevrou bez obtizi, ale.. pdf jakozto neutralni format by urcite nikomu neublilzilo..
Zajímalo by mne, proč si to myslíte? Co je na xls špatného nebo neseriózního? Já se nesnažím přesvědčit o opaku nebo tak něco, jen mě zajímá, proč je podle vás xls špatná formát. Díky
bohuzel nejen ve Stredni/Vychodni Ev. ael ve spouste statu, ktare se pocitaji mezi nejvyspelejsi...... bohuzel. A prestanme si s@#$% na hlavu, ono ti jinde nei o moc lepsi.....