Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW zveřejnilo ceník motocyklů pro rok 2007

8 komentářů

Souhlas, dokumenty by se měli zveřejňovat buď v PDF, nebo ještě lépe ve formátu OpenDocument (ODF).
Ja zase souhlasim -- ta poznamka o nevhodnosti XLS je zcela na miste. PDF reader ma kazdy na svem stroji, at na Linuxu nebo na Windows. Nikoliv nejaky office reader. Jde o princip, ze pokud davam verejne informaci, nemuzu nikoho nutit, aby pro jeji precteni neco kupoval. Jinak to dost smrdi.
A Adobe Acrobat Reader je zadarmo, ale stejně ho musíš stáhnout... a "Office" Readery jsou taky freeware... takže nesouhlasím...
Uz jen z toho principu, ze ms office nejsou zadarmo (legalne). Jiste, open office tento format taky otevrou bez obtizi, ale.. pdf jakozto neutralni format by urcite nikomu neublilzilo..
Blackblade
Zajímalo by mne, proč si to myslíte? Co je na xls špatného nebo neseriózního? Já se nesnažím přesvědčit o opaku nebo tak něco, jen mě zajímá, proč je podle vás xls špatná formát. Díky
fred
bohuzel nejen ve Stredni/Vychodni Ev. ael ve spouste statu, ktare se pocitaji mezi nejvyspelejsi...... bohuzel. A prestanme si s@#$% na hlavu, ono ti jinde nei o moc lepsi.....
Nádhera :yes: jen tak dál
Vrcholom neserioznosti je zverejnovat nieco na internete pre siroku verejnost vo formate XLS. Smutne zistenie, ale vo vychodnej Europe je to este stale tak.