Technika
Tak snad jen zde používané BRAVO TOYOTA :yes: Jen tak dál, na konkurenčním prostředí vzdělá zákazník
Sakra. Môžte mi vysvetliť kto kupuje autá s Kolína (AYGO atď...). Tu na Slovenku tieto autá vôbec nevidieť a to som s Trnavy iba 50 km od Bratislavy. Na Trnavský značkách som videl len 2 autá a jedno bolo predvádzacie. Tak kto ich kupuje ? ;-\
>😁
To yo ta krása ...co víc dodat, takle se to má dělat a prodávat :yes:
To yo ta krása ...co víc dodat, takle se to má dělat a prodávat :yes:
Ten kvalitativní rozdíl v technice je vidět i letos na Dakááru >😁 kvalitní VW to tam řádně válcuje :no: :no: To bylo humbuku, jedeme si pro vítězství se čtyřmi ostrými speciály a 27 kamiony asistence, výsledek vidíme. Jeden ze zaručených receptů na úspěšné dojetí do cíle v Dakaru mezi hobíky zní : Kup ojetý tereňák Toyota - Mitsubishi - Nissan... >😒]
promne je f1 spicka motorismu, a tam toyota uz 7roku investuje vic jak ferrari z benettonem dohromady a stale jezdi na poslednich mistech. snad ji pomuze nakoupeni evropskych ing.
Pro Japonce je zase spicka Dakar,kazdej dela co umi,na F1 nemaji a nikdy mit nebudou >😒]
I když F1 nemusím a moc mě mrzí,že Toyota odešla z MS ralye ,TOYOTA milej RS šestko na metu v F1 dosáhne a vůbec na to nechvátá-jestli se podíváš na Toyotu zpětně na jejich postupy dělá vše pomalu ALE JISTĚ... A v tom je její síla-nedělá věci ,aby byla tento rok nahoře a příští si rozbila hubu... Ale pro mne je důležitý ,že snad zase půjde do RALLY a tak mne F1 nechává úplně klidným... >😁 >😒]
toyota je * jako prase nevím co se takovou sračkou zabíváte vy jste fact dema.
Toyota vyrábí systémem 80% staré a 20% nové
na každém modelu, nádhera a evropské automobilky to teď začínají kopírovat , i když ne snad v tak hrozné podobě. Prostě ve většině případů pouze vylepšují již vyráběné.
na každém modelu, nádhera a evropské automobilky to teď začínají kopírovat , i když ne snad v tak hrozné podobě. Prostě ve většině případů pouze vylepšují již vyráběné.
Par ceskych honicu pera si tu pravidelne,,zveda " ego pisanim *.
Už jedenáct nehod a šest zranění má na svědomí chyba na řízení u modelů Toyota Sequoia a Tundra. Velká SUV (Sequoia) a pickupy (Tundra) vyrobené v letech 2004 až 2007 musí být svolány do servisů, aby se vadné součástky mohly vyměnit. Celkem se jedná o 533 000 automobilů.
v 90letech prisli japonci z velkym humbukem do nemecka a vsichni nemcum predpovidali podobny konec jejich automobilek jak v usa. Jen nemci prinesli do svojich aut ABS, ESP, boarcompoutry, airbagy atd.. a japici byli v prd. Dneska uz samozrejme vsechny tyto vymozenosti zkopirovali jen kdyz sednu do mojeho stareho bmw e39 a potom presednu do tatove honda legend tak mam pocit ze jsem v trabantu. O lexusu ktery cely skopirobali z sklasse ani nemluvim.
ja nezapomenu nato jak mne po revoluci vsichni cesi presvedcovali ze primera je lepsi auto jak mercedes protoze ma otvirani oken na vsechny 4 😊 podobny pocit mam i dnes. zadny bohaty v asii, rusku, evrope, usa si nekoupi japonsky playmobil
ja nezapomenu nato jak mne po revoluci vsichni cesi presvedcovali ze primera je lepsi auto jak mercedes protoze ma otvirani oken na vsechny 4 😊 podobny pocit mam i dnes. zadny bohaty v asii, rusku, evrope, usa si nekoupi japonsky playmobil
Máš mindrák,že máš staré BMW. >😁 >😒] Nic víc nic míň... jak jsem psal výše-právě Jap můžou za to ,že se tyto věci rozšířily-Němci by je ještě dnes dávaly jen do aut pro vyšší vrstvu... A když jsem viděl ty jejich káry BMW a MB cca 1990 jak maj ještě kličky a přepínače se šroubovací růžicí co měl strejda na Z25 a já se vozil v MAZDÉ 626 kde bylo ABS kompletní eletrika,osvětlená i klíčová dírka ve dveřích,šíbr na eletriku ...musím se tvým plkům pousmát-v tej době totiž tvrdily,že se eletrika může rozbít,proto tam dávaj kličky... >😁 >😁 >😁
50.000 nových Lexusů... Kdo tu říkal, že se nikde v Evropě neprodávají? >😁 :no:
A teď někdo z Fa*Nk german clubu: Oni se neprodávaj ,já je mám fčechny na zahradě na semeno... >😁 A jednim jezdím pro radost v noci ,aby mne kluci od nás z Jugend neviděli... >😒]
Neboli prodej BMW za dva měsíce jen na německém trhu... :-! Chceš-li přesná čísla - prosinec 2006 na D-trhu: MB 28570, BMW 28007, Audi 22730 a nyní veliká to bomba: Lexus 404... 8-s 😉
😄 😄 Někdy je padesát tisíc hodně... někdy ovšem to není ani kapka v moři 😄 :yes: :yes: Lex to má v Evropě velmi těžké... narazil na bariéru konzervativců, na barierů konzervativních kont evropskej bejků, jimž dokonalé prémiovky (zejména BMW a Mercedes-Benz) servírují jednu klasu za druhou... Mercedes tak činí sto let. Jo, jo, Lex je vyšperkovaný, technická špička... No a co? To jako se mám začít od pondělí domnívat, že BMW a Mercedes-Benz přestali vyrábět perly dokonalosti? 50 tisíc... kolik pak z nich jsou evropští prémioví kovbojové a kolik z nich japonci, žijící a pracující v Evropě? Klasickej evropskej premiovej a slušně nazobanej kovboj sedlá zásadně BMW, Mercedes-Benz, případně Jaguar či Maserati a miluje-li terén, pak Land Rover. Chce-li utratit víc, volí Bentley či Rolls-Royce.
Aston Martin,Lamborghini,Ferrari...jenže pozor, auto není zárukou charakteru (bohužel jsem se o tom už několikrát přesvědčil) :yes:
Mluvis nesmysly.
Podivej se trochu do google kdo vymyslel abs, esp, airbagy a ktere firmy je zacali montovat.