Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mopar Dodge Viper SRT-10: vyladěná zmije

45 komentářů

ty *...
...a to tam borci ještě určitě nedali čtyřventilovou hlavu 😄
>😁
Jinak docela slušnej výkon, taky už bylo na čase 😉
No a ted si predstavte, ze se najde silenec, co na to nasadi rekneme 2 turba 😊))))))))
No a ted si predstavte, ze se najde "sváteční jezdec".
tsssssssssssssssssss...ha :no:
peknej prouzek
To bude jediné čo si zapamätáš po spoločnom stretnutí na diaľnici. :-!
JJ, design na jedničku !!! :yes:
Tak tohle opravdu nema chybku, snad ani tu nejmensi
omg
da_b0mb
Musim uznat, ze pekna prace...dokonce i ten pruh se mi libi 😉 A jak jde i pres volant... Pekny,dokonce i vkusny :yes:
pěkná bestie, škoda akorát, že to tak doje..li s tím červeným pruhem, ten je tragický, ale jinak super
krása,nádhera,co tomu tak vytknout? 😄 je to dokonalý,přesně auto podle mého gusta 😉 :yes: Bravo DODGE,Bravo Mopar Performance
Kdy už si lidé uvědomí, že takový motor = ekologická katastrofa!! Dávám za 5
co to meles aktvisto ... ked raz toto zzakazu .. odchadzam do niakej rozvojovej zeme .. kde este budu predavat benzin 😉
Jo, řekl bych že je momentálně zaostalej, poloviční blázen >😒] Na tenhle příspěvek se fakt nedá jinak reagovat 😉
Nejsem žádnej aktivista, jen se nechci udusit výfukovýma plynama. Sám mám auta, 1.4 benál a 2.0 TDI. Ale zkuste si taky někdy přečíst články ve vědeckých časopisech. Velmi mnoho moudrých lidí varuje svět před tím co se děje, ale to některý konzumáky nezajímá a jednou na to možná dojedeme. Vy to nevidíte? Taky mám rád auta, ale narozdíl od vás jsem nadšenej z každýho článku kde se píše o vývoji ekomotorů, hybridů a podobných aktivit, ale to že někdo vyvinul motor o objemu 8.5 litru to mě fakt nebere. Možná bych vás chápal kdyby jste bydleli celej život někde na vesnici, tam to s obzduším tak strašný není, ale vy už jste ve městě určitě někdy byli, možná v něm i bydlíte. Další věc je ta, že vás taky nenazývám za vaše názory mentálními zaostalci a podobně. Toto je diskuze a beru názor každýho z vás.
Hele, z toho tvýho krátkýho příspěvku se dalo tak akorát vyvodit, že seš aktivista 😄, nebo tak něco, to ses mohl rovnou rozepsat a ušetřili bysme tě těm našim kecům 😉 K tomu motoru- zas tolik viperů tady nejezdí a beztak mu asi saze z vejfuku lítak nebudou, zas tak tragicky bych to neviděl. Kvůli životnímu prostředí bys mohl zakázat závody dragstarů, nebo těch traktorů co mají morory z vrtulníků, to je teprv kouř jak z parní lokomotivy :no:
Jinak hybridy a vodík uznávám , bionafta, bioethanol a podobný *** který by nikdo bez dotací nedělal :no:
No vidíš, tak jsme se nakonec shodli Teď vyšel článek jak dělanej pro mě, totiž ten novej Prius 😄
projeď se někdy s viperem!
A ty už jsi někdy Viperem jel? Že ne 😉 ?
chápu tvoje nadšení ze silných aut. Kamarád má SLK 350 a má to jakýsi úpravy na motoru, říkal něco přes 300 koní, je to fakt zážitek projet se v tom autíčku a ten Viper musí být ještě mnohem ukrutnější zážitek, ale jsem ochotnej vzdát se takových radostí. Chci raději dýchat čerstvej vzduch i když musí přiznat že si občas přičichnu i k nádrži když zrovna tankuju benzín
😄 ale k výfuku už ne. Takž silným autům :yes: ovšem chtělo by to pohonný jednotky, který budou ohleduplný k životnímu prostředí.
Suhlas .... 8,5 litra? Co sa uz uplne zblaznili? Stacila by polovica a turbo... ale inak je to typicky americky gyc. Ani tie tmave disky velmi nemusim, na autach vyzeraju o dost lepsie matne strieborne.
asi v chrysleri zaspali dobu ako obvykle.obycajne seriove BMW M5 sa tolko nenaparuje a hravo taky viper zvladne .
Je to krasa, az na ten pruh, to je podle mne hnus... jinak bych 100% misto v garazi nasel... >😒]
No to hej :yes: ,len či by si našiel aj toľko korún >😁 .
asi tak a ani na to nepotrebuje takyy objem
skyline je lepsi
😄 😉 ;-\ >😁 :-! >😒]
>😁 >😁 >😁 :no:
jkunghhjghcgfs :no:
Abych se přiznal, to auto se mi nelíbí, vůbec. Ale být upřímný,moc se po úpravě povedlo. Já miluju ten motor v SRT-10 RAM :yes:
Vzhledove super, motor určitě take , ale podpozek i když je polazen jako vždy u amerik a specialně u Vipera total * , ale v USA na roviny bomba. :yes: :no:
Ameriky a sportaky maj svý kouzlo ale s tou ekologií je to fakt.Já mám Range Rovera V8 3.6(motor pochází od GM) má 173 kobil a 2 a půl tyny a spráská mě kdejaká Fabie!a navíc si těch 17 litrů lokne... Ale zase ten zvuk, síla v terénu a pocit bezpečí se mu nedá upřít!Myslim že s tou zmijí to bude něco podobnýho(až na to s tou Fabií) a nevim jestli se chci jako důchodce plazit v elektrickym Smartu nebo v BMW Hydrogenu 7... ;-\
JO TY PIKO !!! tak to je nářez !!! asi udelam verejnou sbirku pro me 😁 aby mi to dobri obyvatele CR koupily na narozeniny 😁
jA MAM PORSCHE 911 TURBO s motorem 3,6 a vykonem 480 koni nakej 8 litr ma vic jak o pulku vetsi objem a o nakech 200 koni vic to si radsi necham udelat kit od TechArt a bude to o 100 procent lepsi nez naka americka sracka porsche is best :yes:
porsche teda sice nemam ale souhlasim udelat silny auto s 8.5 l. motorem umi kazdej chudak ...ale musim uznat je to pekny svezl bych se
ty seš * -porsche šit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ty seš * -porsche šit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
som zvedavy de tie kw vyuzije ked same rychlostne obmedzenie >😁
vsak aj stare gts coupe s 96 bolo poriadne nadupane...myslim si ze Carol Shelby by bol hrdy aj na nove ,,srt-ecko"
luksus 😉
😄 Perfektní. O tom to sem vždycky snila... Tak valim na brigádu ať na to taky někdy mám >😁
A znate nekdo cenu?? ci kde by e dal v Evrope sehnat? DIky, skydiver85@email.cz
12000000
ten červenej pruh je divnej ten bych dal bud pryč nebo bych ho dal na obě strany :-!